aaa juz kojarze,T y pisalas o niej a czemu ona nie moze miec dzieci? nie ma szans by je miala kiedykolwiek?Ona jest mężatką od 25 lat! Ma szalone pomysły, ale działa w dobrej wierze, dlatego słucham co ma do powiedzenia, a i tak robię swoje jak ze wszystkimi, hihi.
reklama
moj szaleje duzo w nocy, wiec jesli tak mu zostanie to uuu wesolo bedzieMam tylko nadzieje, ze synek nie bedzie aż tak harcowal po porodzie. Może to po porodzie przesypia 15 godz he he.
anio0
Fanka BB :)
Nie... próbowali in vitro, starali się o adopcję, leczyli się u specjalistów z całej Polski... wydali na to majątek, ale bez rezultatów.aaa juz kojarze,T y pisalas o niej a czemu ona nie moze miec dzieci? nie ma szans by je miala kiedykolwiek?
Boze to straszne bardzo im wspolczuje, biedniNie... próbowali in vitro, starali się o adopcję, leczyli się u specjalistów z całej Polski... wydali na to majątek, ale bez rezultatów.
Ja Frania czuje przed snem i później do rana koniec albo nie czuje po prostu w snie. Ale w dzien kręci się non stop i tylko brzuch mi podskakuje. Wczoraj tylko obudził mnie przed budzikiem, może stresowal się badaniem
Antiope
Oczywista nadinterpretacja mediów, bo przecież to dziecko nie zmarło na żadną chorobę z tych na które się szczepi. Pewnie miało infekcję z którą nie poszli do lekarza i szczepionki nie mają tu nic do rzeczy.Boże, pisałam Wam wczoraj o tym dziecku 7-miesięcznym, które znaleźli martwe w jednym z mieszkań... teraz słucham opinii po przeprowadzeniu sekcji i się okazuje, że maluszek zmarł, bo rodzice go nie zaszczepili na obowiązkowe szczepienia i nie chodzili z nim do lekarza na kontrolę. Masakra co się dzieje na tym świecie
A dlaczego nie mogli adoptować? Nie spełniali jakichś wymogów?Nie... próbowali in vitro, starali się o adopcję, leczyli się u specjalistów z całej Polski... wydali na to majątek, ale bez rezultatów.
Zartujesz????wywalilabym dziada za drzwi
aha zapomnialam Wam pisac, moja tesciowa mi powiedziala, ze ma wyrabane w naszego synka, w nas i wszystkich zyjacych..fajnie...kryzys wieku sredniego
Tylko pogratulowac " babci" bo ja bym jej babcia nie nazwala juz.
I dziecka tez bym nie dala zobaczyc.
Kryzys kryzysem
Newry nerwami ale kuzwa trzeba sie 10 razy zastanowic co sie mowi I o Kim. [emoji20][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
I prawidlowojej mozg sie zlasowal nie wiem co tej kobiecie jest i o co chodzi...Tomek jej proponowal zakupy, ze ja zabierze, miala z nami jechac daleko do rodziny, ktora lubi a rzadko widzi, a ona mowi, ze ma na to wyj*bane...takiego slowa uzyla...mam to gdzies, nie bede sie stresowac, wazne, ze moi rodzice potrafia sie zachowac, jej humorki mi nie sa potrzebne
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
anio0
Warunki mieszkaniowe - gdy się starali nie mieli osobnego pokoju dla dziecka, bo drugi pokój zajmowali teście.Oczywista nadinterpretacja mediów, bo przecież to dziecko nie zmarło na żadną chorobę z tych na które się szczepi. Pewnie miało infekcję z którą nie poszli do lekarza i szczepionki nie mają tu nic do rzeczy.
A dlaczego nie mogli adoptować? Nie spełniali jakichś wymogów?
reklama
MyDream
Nie po drodze mi ze zwolneniem tempa kompletnie. Jeszcze teraz chcemy otworzyc nowy sklep wiec najblizszy miesiac bedzie intensywny, ale bardzo chcialabym to ogarnac przed porodem bo zdaje sobie sprawe, ze pozniej bedzie mi ciezej. Takze jeszcze troche o ile zdrowko pozwoliNo koniecznie się pochwal jak skończycie! Biedna się jeszcze w robocie męczysz... Daj już sobie spokój i relaksuj się póki możesz A pozostałe części wyprawki macie już ogarnięte?
Powiem Ci, ze tak mniej wiecej mamy poogarniane. Ciuszki sa, jeszcze tylko kombinezon chyba na 62 dokupie, bo mam na 68 i kosmetyki, ale to juz pikus. Dodatkowo lezaczek, ale to chyba moj tata zakupi bo bardzo chcial cos kupic wiec dam mu szanse I musze torby do szpitala kupic, bo nie mam zadnej wyjsciowej A u Was jak tam, ogarniete i gotowe wszystko?