mam byc szczera? kup wozek taki jaki Ci sie podobaja bardzo chce zobaczyc te ciuszki! wstaw na wyprawkowy! a nastepnym razem wstawiaj od razu!
ja jestem za bonem. ale wybralabym bardziej uniwersalny np. do rossmanna. nie musi miec rownowartosci uzywanego wozka. skoro oni nic nie oczekuja to beda sie cieszyli z kazdego prezentu. mysle ze100-200 zl jest ok. dolaczylabym mala bombonierke.
kochana, szkoda nerwow! pamietaj ze teraz dziecko jest najwazniejsze. macie spory staz i pewnie nie raz sie zdarzaly drobne kryzysy ale nie daj sie poniesc niepotrzebnym emocjom. przytulam!
wczoraj mi kolezanka przywiozla wozek mutsy i chyba mi sie nie podoba eh... no glupio mi nie tylko przed nia ale tez przed sama soba i mezem... mam teraz do wyboru albo sie zmusic/przekonac albo kupowac wozek?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
mam byc szczera? kup wozek taki jaki Ci sie podoba
Z drugiej strony gondola jest tylko na jakieś poł roku. Po co wydawać kasę jak potem możesz sobie za to kupić jakaś super spacerówkę, która bedzie na prawie 3 lata i juz nie taka 3 w 1 tylko stricte spacerówkę leciutką i fajna [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
Ja wczoraj miałam w praniu zostawioną przez mojego chusteczkę higienicznązabije mojego chlopa! wyjelam pranie a ono caluskie w jakims papierze!!! oskubac tego nie szlo! co sie okazalo, o bylo pudelko od zapalek,nie moje oczywiscie!!!!! ciuchy do powtorki, piora sie ponownie i licze, ze to zejdzie, w przeciwnym razie Tomek bedzie to skubac jak wroci z pracy!!!!
Kciuki zaciśnięteDziewczyny prosze Was trzymajcie dziś kciuki za mojego meza. O 12 ma bardzo ważny egzamin poprawkowy, oby wykładowca miał dobry dzień bo z tym to u niego różnie bywa. Ja juz sie stresuje
A co Ci się w nim nie spodobało?ja bardzo chce zobaczyc te ciuszki! wstaw na wyprawkowy! a nastepnym razem wstawiaj od razu!
ja jestem za bonem. ale wybralabym bardziej uniwersalny np. do rossmanna. nie musi miec rownowartosci uzywanego wozka. skoro oni nic nie oczekuja to beda sie cieszyli z kazdego prezentu. mysle ze100-200 zl jest ok. dolaczylabym mala bombonierke.
kochana, szkoda nerwow! pamietaj ze teraz dziecko jest najwazniejsze. macie spory staz i pewnie nie raz sie zdarzaly drobne kryzysy ale nie daj sie poniesc niepotrzebnym emocjom. przytulam!
wczoraj mi kolezanka przywiozla wozek mutsy i chyba mi sie nie podoba eh... no glupio mi nie tylko przed nia ale tez przed sama soba i mezem... mam teraz do wyboru albo sie zmusic/przekonac albo kupowac wozek?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Mocno trzymamDziewczyny prosze Was trzymajcie dziś kciuki za mojego meza. O 12 ma bardzo ważny egzamin poprawkowy, oby wykładowca miał dobry dzień bo z tym to u niego różnie bywa. Ja juz sie stresuje
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Melduje sie z kliniki. Juz po wypiciu glukozy.
Wypilam ja ok 30 min temu I juz mi sie cos robi.
Pocieszajace jest to ze ten pierwszy test wcale az tragiczny nie wyszedl.
Wypilam ja ok 30 min temu I juz mi sie cos robi.
Pocieszajace jest to ze ten pierwszy test wcale az tragiczny nie wyszedl.
anio0
Trzymamy! Powodzenia.Dziewczyny prosze Was trzymajcie dziś kciuki za mojego meza. O 12 ma bardzo ważny egzamin poprawkowy, oby wykładowca miał dobry dzień bo z tym to u niego różnie bywa. Ja juz sie stresuje
Saranta
Noemi tulam :*
Mnie się śniło że mąż ma koleżankę w pracy. Teraz jestem jeszcze bardziej na niego wkurwiona [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Oparzylam sobie brzuszek kropelkami ody. Co tam wg zabobonów będzie?
U nas pięknie ciepło. Idziemy na festyn przedszkolny
Elfit, ja też ciągle w kuchni coś na brzuch wylewam, a najgorzej przy jedzeniu, normalnie aż się prosi,żebym sobie duży śliniak kupiła, bo brzuch mi przeszkadza, w tym, zebym się porządnie do stołu przysunęła i ciągle sie zapaćkam jak dziecko. Taki wstyd
A u mnie też upały! Normalnie kocham słońce, ale w tym roku to życzylabym sobie tylko deszcz, a tu jak na przekór będzie 30 stopni aż do soboty Ble. Wczoraj bym zemdlała przy kasie w Carrefourze, dobrze, ze Pani była za mną w kolejce bardzo uprzejma, podeszła do pani przede mną i powiedziala, ze ja sie zle czuje i mnie tamta przepuściła.... NIe dam rady dalej z zakupami jak będzie tak gorąco, co z tego, że klima w sklepie, jak ciśnienie rośnie wszędzie ;(
na szczescie puscilo w powtornym praniu, ale bys widziala jak to wygladalo po pierwszym praniuJa wczoraj miałam w praniu zostawioną przez mojego chusteczkę higieniczną
Kciuki zaciśnięte
A co Ci się w nim nie spodobało?
ja mialam kilka propozycji wydania lub sprzedania wozkow przez kolezanki, ale postanowilam kupic taki jak mi sie podoba i nie zaluje, bo wozki, ktore mi byly proponowane byly po prostu nie w moim guscie, ciezkie, brak montazu porzadnego fotelika itpZ drugiej strony gondola jest tylko na jakieś poł roku. Po co wydawać kasę jak potem możesz sobie za to kupić jakaś super spacerówkę, która bedzie na prawie 3 lata i juz nie taka 3 w 1 tylko stricte spacerówkę leciutką i fajna [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama