reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Witajcie drogie Panie:)

Ja dopiero wstałam, ale mam porządne usprawiedliwienie... Śniło mi się, że byłam u Lecha i Marii Kaczyńskich w domu. Lech miał przed nami do odkrycia tajemnice pewnych teczek.... I namówiłam go, żeby zrobił rekonstrukcje zdarzeń... I tak oto w jego wielkiej willi odgrywaliśmy scenkę jak zabił swoje dwie wnuczki... Żona w tym czasie udawała, że nie wie co się dzieje i siedziała w ogrodzie, pieliła kwiatki... Po wszystkim on chciał uciekać, a ona powiedziała, że nic się nie stało... Że zakopią dziewczynki w ogrodzie i to będzie tajemnica....

P.s. Żona kaczynskiego wygladała jak krystyna janda!![emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Dzien dobry,
Wstałam z czerwonym, bolącym gardłem. Klima mnie załatwiła :( Bez sił dziś. Miłego dnia mamy.
Zdrówka!
Witajcie drogie Panie:)

Ja dopiero wstałam, ale mam porządne usprawiedliwienie... Śniło mi się, że byłam u Lecha i Marii Kaczyńskich w domu. Lech miał przed nami do odkrycia tajemnice pewnych teczek.... I namówiłam go, żeby zrobił rekonstrukcje zdarzeń... I tak oto w jego wielkiej willi odgrywaliśmy scenkę jak zabił swoje dwie wnuczki... Żona w tym czasie udawała, że nie wie co się dzieje i siedziała w ogrodzie, pieliła kwiatki... Po wszystkim on chciał uciekać, a ona powiedziała, że nic się nie stało... Że zakopią dziewczynki w ogrodzie i to będzie tajemnica....

P.s. Żona kaczynskiego wygladała jak krystyna janda!![emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

a8doqqmz725nh9h0.png
[emoji33] [emoji23]

Bry

@klarolina kciukiii

Mąż jak zwykle zepsuł mi dzień ehh

cb7wugpju04jz4q8.png

Trzymam kciuki, żebyś przetrwała badanie i żeby wyniki były dobre.
Dzieki kochana!
Nie jest tak zle. Nawet lepiej niz ostatnio. Chwile bylo mi słabo ale juz jest ok. Nawet glodna nie jestem [emoji2]

Co sie okazalo wczesniejszy wynik nie przekroczyl gornej granicy [emoji23]
Brakowalo mi jednej jednostki zeby byc ponad norme [emoji41][emoji41][emoji41]
No ale ze bylo tak Blisko to dla spokojnosci powtarzaja ten test.
Wola dmuchac na zimne tym bardziej ze z Filipem w ciazy tez cukier byl podwyzszony .
Moze nie bedzie tak zle [emoji6]

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny super artykuł Panny Anny odnośnie tego jak wszyscy dookoła maja swoje porady i pozjadali juz wszystkie rozumy odnośnie dzieci [emoji6] nie wiem jak wy, ale ja ciagle słyszę gdzieś dookoła jakieś super rady wszystkich juz super doświadczonych (czasem nawet nie mających dzieci, ale je uwielbiających wiec wiedza najlepiej - myśle tu o mojej przyjaciółce [emoji6]) nawet kiedy o nie nie prosze i czasem wyprowadza mnie to z równowagi - moze przez hormony [emoji51]

Link do: Nie radź mi proszę, jak być lepszą mamą - Panna Anna Biega

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Fabian za to bardzo lubi to badanie albo wlasnie nie lubi. Juz Sama niewiem.
Jak on daje czadu w brzuchu to masakra. Zaraz wyjdzie przez skore normalnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jaki pobudzony Biedny.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fabian za to bardzo lubi to badanie albo wlasnie nie lubi. Juz Sama niewiem.
Jak on daje czadu w brzuchu to masakra. Zaraz wyjdzie przez skore normalnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jaki pobudzony Biedny.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Po takiej dawce cukru salta i przewroty gwarantowane ;) łasuch na słodycze.

Do góry