K
Krasnal77
Gość
A my dziś ruszyliśmy w końcu zadek na spacer...
Maciuś zuch!!
Maciuś zuch!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a do zwierzat jaki jest?opiekuje sie, glaszcze, tuli?
Ciekawy artykuł znalazłam ostatnio odnośnie tego, ze dzieci dziedziczą inteligencje tylko po matkach [emoji6]
http://www.************/rozwoj-dzie...e-dzieci-dziedzicza-po-no-wlasnie-po-kim.html
I tak dla rozluźnienia atmosfery i przybierania na wadze w ciąży [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To bardzo dziwne, bo woda rozcieńcza glukozę. Jak ktoś ma zbyt wysoki poziom zaleca się wypicie 1-2 szklanek. Ja miałam zakaz picia wody, no chyba, że "przysłowiowy łyk", ale tylko gdyby wystąpiły mdłości.
Ja nic nie pilam, ani nie chodzilam, grzecznie siedzialam [emoji6] ale pielegniarka serio mi powiedziala tak: moze sie Pani napic wody jak Pani ma ze sobaTo bardzo dziwne, bo woda rozcieńcza glukozę. Jak ktoś ma zbyt wysoki poziom zaleca się wypicie 1-2 szklanek. Ja miałam zakaz picia wody, no chyba, że "przysłowiowy łyk", ale tylko gdyby wystąpiły mdłości.
Tak, ja mam spiochy i polspiochy.Na pupę to mi sie sprawdził krem pielęgnacyjny z bepantolem ziajki. Szukałam go na Allegro i nie znalazłam, ale moze w sklepach jest. Dziewczyny a kupujcie śpioszki i pół- śpioszki? Bo ja zawsze używałam, a tu we Francji nie mogę kupić. Zawsze używałam Body z długim rękawem i spiochy, a teraz nie wiem jak ubierać, bo Body z długim rękawem i pajacyk to raczej za grubo. No i co ubrać na nóżki?
Zdrówka!Kurcze, nie wiem co mi dzisiaj jest. Ból głowy i żołądka, biegunka i 37 stopni. Czuję się fatalnie.
Zdrówka! A ponoć gdy nam gorąco nie powinno się pić zimnego żeby nie robić zbyt dużej różnicy temperatur tylko powinno się pić ciepłe. . Dziwnie takTo sobie piątkę możemy przybić, ja *spam* i herbatę z miodem aplikuje. Nie dość że upał a ja jeszcze herbatkę pije
Zdrówka!
Zdrówka! A ponoć gdy nam gorąco nie powinno się pić zimnego żeby nie robić zbyt dużej różnicy temperatur tylko powinno się pić ciepłe. . Dziwnie tak