reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A my dziś ruszyliśmy w końcu zadek na spacer...
1473707651-yb3sz0.jpeg

Maciuś zuch!!

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
a do zwierzat jaki jest?opiekuje sie, glaszcze, tuli?

Mamy kotkę, bawi się z nią, głaszcze-jeśli się da-bo to też zadziora, ale zdarzy mu się też z nią za bardzo szaleć, nie złośliwie, ale tak, bo śmiesznie jest według niego.. ale ogólnie ma fajny kontakt ze zwierzętami, jak widzi jakiegoś kota co mu się podoba to mówi " o jeju jaki słodki" i mówi cały czas, że chciałby jeszcze jednego..

To bardzo dziwne, bo woda rozcieńcza glukozę. Jak ktoś ma zbyt wysoki poziom zaleca się wypicie 1-2 szklanek. Ja miałam zakaz picia wody, no chyba, że "przysłowiowy łyk", ale tylko gdyby wystąpiły mdłości.

Ja dostałam wodę do popicia glukozy a potem już nic jeść ani pić przez 2 godziny.

To bardzo dziwne, bo woda rozcieńcza glukozę. Jak ktoś ma zbyt wysoki poziom zaleca się wypicie 1-2 szklanek. Ja miałam zakaz picia wody, no chyba, że "przysłowiowy łyk", ale tylko gdyby wystąpiły mdłości.
Ja nic nie pilam, ani nie chodzilam, grzecznie siedzialam [emoji6] ale pielegniarka serio mi powiedziala tak: moze sie Pani napic wody jak Pani ma ze soba

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Na pupę to mi sie sprawdził krem pielęgnacyjny z bepantolem ziajki. Szukałam go na Allegro i nie znalazłam, ale moze w sklepach jest. Dziewczyny a kupujcie śpioszki i pół- śpioszki? Bo ja zawsze używałam, a tu we Francji nie mogę kupić. Zawsze używałam Body z długim rękawem i spiochy, a teraz nie wiem jak ubierać, bo Body z długim rękawem i pajacyk to raczej za grubo. No i co ubrać na nóżki?
Tak, ja mam spiochy i polspiochy.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, nie wiem co mi dzisiaj jest. Ból głowy i żołądka, biegunka i 37 stopni. Czuję się fatalnie.
Zdrówka!
To sobie piątkę możemy przybić, ja *spam* i herbatę z miodem aplikuje. Nie dość że upał a ja jeszcze herbatkę pije
Zdrówka! A ponoć gdy nam gorąco nie powinno się pić zimnego żeby nie robić zbyt dużej różnicy temperatur tylko powinno się pić ciepłe. . Dziwnie tak

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Zdrówka!

Zdrówka! A ponoć gdy nam gorąco nie powinno się pić zimnego żeby nie robić zbyt dużej różnicy temperatur tylko powinno się pić ciepłe. . Dziwnie tak

cb7wugpju04jz4q8.png

No możemy brać przykład np. z Marokańczyków, którzy w gorącym klimacie jadą na herbacie zielonej z miętą:) (swoją drogą uwielbiam to połączenie)
Dużo zdrowia dziewczyny.

A ze mnie zdechlak, nie wiem czy idealizuję poprzednią ciążę czy demonizuję tą ale ciężko mi już teraz coś więcej w domu zrobić bo zaraz boli pupa albo bok i chodzę jak emerytka.... A tu nadal miejsce w komodzie nieprzygotowane a ambitny plan minimalizacji zbędnych rzeczy jest coraz trudniejszy w realizacji.

Do góry