reklama
mamaNadii2
Fanka BB :)
lux - hehe u mnie na wsi to żaden bebtto ani adamex nie jeździ.Raczej sa to zwykle wózki.Mi bebetto bardziej sie spodobal po prostu kwestia gustu.
Jadwiga orłowska
moim marzeniem było przeżyć choć jedna ciąże aktywnie. Urodzić normalnie z mężem o czasie. A tak pierwszy sie skomplikował maz końcówkę spędził pod drzwiami bo tak szybko sie działo ze nikt nie myslam, a druga cc bo córcia pupę wypiela. Teraz było ok bo pracowałam, czasem tylko sie kładłam. No i odkad mam te bolesne to leżę, ale spróbuje sie podnieść, skoro nie maja wpływu na szyjke. Ja od kilku dni czuje juz ruchy nad pępkiem.Oczywiście, ze jak zagrożona to trzeba dmuchać i chuchać, bez żadnego gadania.
Ale jak wszystko jest ok to wręcz zaleca sie duzo ruchu [emoji846] niech maluszek tez sie dotlenia i poród bedzie łatwiej znieść potem [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie tez zalezy co ubiore, jaka bluzkeu nas w kamienicy wszyscy powracali z wakacji i podglądają mnie. Maja o czym gadać bo do tej pory nie zauważyli, jeszcze 1.5 miesiąca temu częstowano piwem. Lisia mama z tym smarowaniem to zależy od pupy dziecka, jeśli jest różowiutki zdrowa i nic sie nie dzieje to nie ma co smarować za każdym razem. Jeśli dziecko jest tam wrażliwe to i owszem trzeba. Warto tez pupę wietrzyć, pozwolić polezec troszkę na niezapietym pampersie. Ważne na noc zabezpieczyć, bo zadziej zmieniania sie pieluszki.
Jadwiga orłowska
Ja rodziłam 10 grudnia i miałam taki kombinezon w którym nóżki są razem, miał otwór na pasy z fotelika . I spacerować zaczęliśmy prawie od razu bo była idealna pogoda.
Tuiles
Dla wszystkich Mam, które spodziewają się chłopca, a marzyły o dziewczynce: moja koleżanka właśnie wróciła z trzeciego USG genetycznego i co? Przez 7 m-cy nosiła chłopaka. Dzisiaj ukazała się dziewczynka w pełnej krasie!!!! Da się? Da się!
Chociaż ja się na jakiekolwiek zmiany już nie piszę!
dziewczyny, potrzebuje pomocy!
Dziewczyna oddała mi za darmo wózek dla moich bliźniaków. Jest po jej córkach.
Nie chce pieniędzy ale mi tak głupio. Myślałam, żeby jej coś wysłać. Tylko nie wiem co. Ona ma 6 dzieci w wieku: 14,12,10, 3 i bliźniaki 1,5 roku. 5 dziewczynek i jeden chłopak. Macie jakiś pomysł? Ja kombinuje i już sama nie wiem.
Nie chce pieniędzy ale mi tak głupio. Myślałam, żeby jej coś wysłać. Tylko nie wiem co. Ona ma 6 dzieci w wieku: 14,12,10, 3 i bliźniaki 1,5 roku. 5 dziewczynek i jeden chłopak. Macie jakiś pomysł? Ja kombinuje i już sama nie wiem.
K
Krasnal77
Gość
Dla wszystkich Mam, które spodziewają się chłopca, a marzyły o dziewczynce: moja koleżanka właśnie wróciła z trzeciego USG genetycznego i co? Przez 7 m-cy nosiła chłopaka. Dzisiaj ukazała się dziewczynka w pełnej krasie!!!! Da się? Da się!
To jest to co mi spędza sen z powiek!! Ja się nie zgadzam! Ja tu mam dowody!!!![emoji1][emoji1][emoji1]
Żadnej córki!!!
LisiaMama
O kurczę! I potem mała bedzie ganiać w chłopięcych ubrankach Hehehe
U mnie jak na razie na każdej wizycie potwierdza ze chłopak, ale 3 USG mam 3 października wiec zobaczymy [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
elifit
Moderatorka
Bon zakupowy lub kartę podarunkową do sklepu z ubraniami/zabawkamidziewczyny, potrzebuje pomocy!