Ja wczoraj tez specie mialam . Tak mnie wkurwil ze nie wytrzymam.
Caly weekend Myslelismy nad wypadem nad jezioro przeszla niedziela I sie hrabiemu odwidzialo I woli basen.
No ok wkurwionam ale Mysle nie bede Psula dzieciom atmosfery.
Wiec mowie ok basen ale jakis nowy tam gdzie nie bylismy. A on kuzwa ze nie bo UWAGA juz sie umowil na tym co zawsze jezdzimy ze znajomymi ( moimi- ale taka kolezanka ze od kiedy w ciazy jestem ani razu sie nie zapytala jak sie czuje o pol roku ich nie widzialam) to on kuzwa nasze plany pozmienial bo co za roznica woda to woda byle by sie spotkac z ludzmi z którymi kuzwa kontaktu nie mialam 6 miesiecy. I z tajniaka sie umawia
No rece mi opadly. Wyszlo na to ze jak zwykle robie jazdy ze to wszystko moja wina itp. Nie mialo mi sie prawa przykro zrobic ze postawil mnie przed Faktem dokonanym I poznienial cale nasze plany. Itp ze przesadzam I o ja pier....ole.
Wyszlo na to ze ja sie rozryczalam a on zabral malego I uwaga pojechal sobie do owych znajomych I z nimi spedzil czas do wieczora na basenie.
Nie zdzierże dziada przez najblizsze kilka dni jak nie tygodnie. [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Takim fochem mu Walne ze glowa mala.
Ja po takich snach wstaje wkur....iona
I moj dostaje zrype rano [emoji41]
Napisane na SM-G930F w aplikacji
Forum BabyBoom