reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

dziewczyny, potrzebuje pomocy!
Dziewczyna oddała mi za darmo wózek dla moich bliźniaków. Jest po jej córkach.
dorjan-danny-sport-5-twin-w%C3%B3zek-bli%C5%BAniaczy-2w1.jpg

Nie chce pieniędzy ale mi tak głupio. Myślałam, żeby jej coś wysłać. Tylko nie wiem co. Ona ma 6 dzieci w wieku: 14,12,10, 3 i bliźniaki 1,5 roku. 5 dziewczynek i jeden chłopak. Macie jakiś pomysł? Ja kombinuje i już sama nie wiem.

Moze zrób paczkę slodyczowa dla dzieciaków? To takie słodkie podziękowanie [emoji6][emoji517][emoji515][emoji516]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nie chce pieniędzy ale mi tak głupio. Myślałam, żeby jej coś wysłać. Tylko nie wiem co. Ona ma 6 dzieci w wieku: 14,12,10, 3 i bliźniaki 1,5 roku. 5 dziewczynek i jeden chłopak. Macie jakiś pomysł? Ja kombinuje i już sama nie wiem.
wozek sliczny! moze zrob jej paczke ze slodyczy, jakies zabawki, puzzle, soczki :)

O kurczę! I potem mała bedzie ganiać w chłopięcych ubrankach Hehehe

U mnie jak na razie na każdej wizycie potwierdza ze chłopak, ale 3 USG mam 3 października wiec zobaczymy [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie ewidentnie widac chlopca, zmian nie chce, kocham tego wiercipiętę i niech zostanie synkiem :D

Dziewczyny na glownym jestescie nie do nadrobienia :D

Karelka Ty wracaj do nas i juz ;)

Na wizytowym opisalam co i jak.

Kciuki za wyniki z glukozy dziewczyny.

Jade po synka do przedszkola więcej poudzielam sie wieczorem :)

Bon podarunkowy do sklepu typu Smyk, 5-10-15 itp byłby o tyle db pomysłem, że mama kupiłaby sobie (a w zasadzie dzieciom) to, czego by potrzebowała. O ile oczywiście jest z miasta, w którym takie sklepy są. A jak nie, to może komplety jakiś wesołych pościeli dla dzieciaków. Teraz są takie ładne. To się zawsze przydaje :)

Hej kobietki. Ciężki dzień przede mną, pół nocy nie spałam, tak mnie mąż wkurzył.. i ciąg dalszy trwa, bo się nawet przyznac do błędu nie potrafi, najlepiej zachować się jak nieodpowiedzialny gówniarz, a potem jeszcze zwalać winę na kogoś Bogu ducha winnego.. aż mnie brzuch cały z nerwów boli..

Miłego dnia Wam życzę
Ja wczoraj tez specie mialam . Tak mnie wkurwil ze nie wytrzymam.
Caly weekend Myslelismy nad wypadem nad jezioro przeszla niedziela I sie hrabiemu odwidzialo I woli basen.
No ok wkurwionam ale Mysle nie bede Psula dzieciom atmosfery.
Wiec mowie ok basen ale jakis nowy tam gdzie nie bylismy. A on kuzwa ze nie bo UWAGA juz sie umowil na tym co zawsze jezdzimy ze znajomymi ( moimi- ale taka kolezanka ze od kiedy w ciazy jestem ani razu sie nie zapytala jak sie czuje o pol roku ich nie widzialam) to on kuzwa nasze plany pozmienial bo co za roznica woda to woda byle by sie spotkac z ludzmi z którymi kuzwa kontaktu nie mialam 6 miesiecy. I z tajniaka sie umawia
No rece mi opadly. Wyszlo na to ze jak zwykle robie jazdy ze to wszystko moja wina itp. Nie mialo mi sie prawa przykro zrobic ze postawil mnie przed Faktem dokonanym I poznienial cale nasze plany. Itp ze przesadzam I o ja pier....ole.
Wyszlo na to ze ja sie rozryczalam a on zabral malego I uwaga pojechal sobie do owych znajomych I z nimi spedzil czas do wieczora na basenie.

Nie zdzierże dziada przez najblizsze kilka dni jak nie tygodnie. [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Takim fochem mu Walne ze glowa mala.

Noemi tulam :*

Mnie się śniło że mąż ma koleżankę w pracy. Teraz jestem jeszcze bardziej na niego wkurwiona [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Oparzylam sobie brzuszek kropelkami ody. Co tam wg zabobonów będzie?

U nas pięknie ciepło. Idziemy na festyn przedszkolny

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja po takich snach wstaje wkur....iona
I moj dostaje zrype rano [emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wczoraj tez specie mialam . Tak mnie wkurwil ze nie wytrzymam.
Caly weekend Myslelismy nad wypadem nad jezioro przeszla niedziela I sie hrabiemu odwidzialo I woli basen.
No ok wkurwionam ale Mysle nie bede Psula dzieciom atmosfery.
Wiec mowie ok basen ale jakis nowy tam gdzie nie bylismy. A on kuzwa ze nie bo UWAGA juz sie umowil na tym co zawsze jezdzimy ze znajomymi ( moimi- ale taka kolezanka ze od kiedy w ciazy jestem ani razu sie nie zapytala jak sie czuje o pol roku ich nie widzialam) to on kuzwa nasze plany pozmienial bo co za roznica woda to woda byle by sie spotkac z ludzmi z którymi kuzwa kontaktu nie mialam 6 miesiecy. I z tajniaka sie umawia
No rece mi opadly. Wyszlo na to ze jak zwykle robie jazdy ze to wszystko moja wina itp. Nie mialo mi sie prawa przykro zrobic ze postawil mnie przed Faktem dokonanym I poznienial cale nasze plany. Itp ze przesadzam I o ja pier....ole.
Wyszlo na to ze ja sie rozryczalam a on zabral malego I uwaga pojechal sobie do owych znajomych I z nimi spedzil czas do wieczora na basenie.

Nie zdzierże dziada przez najblizsze kilka dni jak nie tygodnie. [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Takim fochem mu Walne ze glowa mala.

Ja po takich snach wstaje wkur....iona
I moj dostaje zrype rano [emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To jest główny powód naszych kłótni! !! Że on zmienia zdanie i nie raczy mnie poinformować a już aranżuje. Wkurwia mnie to niemiłosiernie!!!

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry