reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

dziewczyny, potrzebuje pomocy!
Dziewczyna oddała mi za darmo wózek dla moich bliźniaków. Jest po jej córkach.
dorjan-danny-sport-5-twin-w%C3%B3zek-bli%C5%BAniaczy-2w1.jpg

Nie chce pieniędzy ale mi tak głupio. Myślałam, żeby jej coś wysłać. Tylko nie wiem co. Ona ma 6 dzieci w wieku: 14,12,10, 3 i bliźniaki 1,5 roku. 5 dziewczynek i jeden chłopak. Macie jakiś pomysł? Ja kombinuje i już sama nie wiem.

Bon fajna sprawa, choć ja też bym bardziej stawiała na paczkę z jakimiś słodyczami, kawa, gra planszowa itd, dzieciaki już raczej spore, pewnie na te mniejsze dzieci ciuszki i gadżety już ma.

reklama
Ja wczoraj tez specie mialam . Tak mnie wkurwil ze nie wytrzymam.
Caly weekend Myslelismy nad wypadem nad jezioro przeszla niedziela I sie hrabiemu odwidzialo I woli basen.
No ok wkurwionam ale Mysle nie bede Psula dzieciom atmosfery.
Wiec mowie ok basen ale jakis nowy tam gdzie nie bylismy. A on kuzwa ze nie bo UWAGA juz sie umowil na tym co zawsze jezdzimy ze znajomymi ( moimi- ale taka kolezanka ze od kiedy w ciazy jestem ani razu sie nie zapytala jak sie czuje o pol roku ich nie widzialam) to on kuzwa nasze plany pozmienial bo co za roznica woda to woda byle by sie spotkac z ludzmi z którymi kuzwa kontaktu nie mialam 6 miesiecy. I z tajniaka sie umawia
No rece mi opadly. Wyszlo na to ze jak zwykle robie jazdy ze to wszystko moja wina itp. Nie mialo mi sie prawa przykro zrobic ze postawil mnie przed Faktem dokonanym I poznienial cale nasze plany. Itp ze przesadzam I o ja pier....ole.
Wyszlo na to ze ja sie rozryczalam a on zabral malego I uwaga pojechal sobie do owych znajomych I z nimi spedzil czas do wieczora na basenie.

Nie zdzierże dziada przez najblizsze kilka dni jak nie tygodnie. [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Takim fochem mu Walne ze glowa mala.

Ja po takich snach wstaje wkur....iona
I moj dostaje zrype rano [emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
zabilabym gdyby moj stary mi taki numer odwalil, ja mojemu zapowiedzialam, ze jak niech o cos mi zrobi na zlosc to wyleci do mamusi, jeszcze dam kopa na rozped, zrobilam sie wredna w tej ciazy i sie z menda nie patyczkuje

Melduję, że jestem po pierwszym wkłuciu i nie było tak źle ;) taka woda z cukrem z tej glukozy... a teraz czekają mnie 2h nadrabiania książkowych zaległości. Miłego poranka!
Kuzwa no to jaka ja mialam ta glukoze.
Po godzinie mi krew pobierali
Wynik nastepnego dnia zly.
I jutro powtorka .
Cos czuje ze cukrzyca mnie odpada.
Z Filipem mialam poczatki I skonczylo sie na diecie. Tutaj poploch jakis robia.

uwielbiam słodycze, choć przyznam że przed ciaza jadłam ich wiecej, ale ta glukoza to za duzo jak dla mnie. Coraz gorzej się czuje Ale drugi raz bym tego nie przezyla
Ja mialam krew po godzinie pobrana.
I wiedzialam ze wynik nie bedzie fajny bo juz po 20 minutach od wypicia masakrycznie sie czulam.
Bylo mi mega słabo.
Lekarz mowil ze to zla prawdopodobnie zla reakcja organizmu na zbyt duza dawke cukru. Trzustka nie wyrabiala.
I wez tu czlowieku to powtorz

Hej Anetko! Serdecznie dziękuję Ci za pamięć... Szczerze mówiąc poczułam się tu troszkę zbędna więc przestałam się udzielać, ale podczytuję Was, wszystkim kibicuję, cieszą mnie wszystkie pozytywne informacje... Już tak niedużo nam zostało więc mam nadzieję, że wszystkie Maluszki dotrwają urodzą się silne i zdrowe :) u mnie póki co wszystko jest dobrze.. Marysia szaleje w brzuszku, badania wychodzą dobrze, już nie mogę się doczekać na to USG 30 tygodnia :) ściskam Cie mocno i pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie! I jeszcze raz dziękuję!
Odzywaj sie czesciej kochana

Ania, euthyrox generalnie na cukier nie wpływa, ale ja na wszelki nie brałam. Weź lek z sobą i zapytaj w przychodni. Wodę możesz zabrać, ale nie pij w trakcie badania. To mogłoby zafałszować wynik. Zabierz kanapkę! Zjesz "po" :) i coś do czytania/słuchania, żeby czas umilić. Powodzenia!
Ja moglam pic wode, nie pilam, ale pielegniarka mowila ze jak chce to smialo moge

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakoś tak każda moja wiadomość pozostawała bez echa :) każdy cieszył się każdym.. Jak napisałam, że przyszła mi paczka z ubraniami to nawet nikt nie miał ochoty ich obejrzeć choć zwykle jest inaczej. I tak chyba hormony ciążowe wzięły górę pożaliłam się troszkę mężowi i stwierdziłam, że nikt nie zauważy, że mnie nie ma :)
Wariatka!!!! No to pokaz nam te ciuszki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Odnosnie facetow moj ma wlasnie egzamin praktyczny na kat C a ja siedze jak na szpilkach ... Chyba bardziej sie stresuje niz on

Wczoraj tez do mnie wyskoczyl z tekstem, ze moze znajomych zabierzemy ze soba nad morze a ja do niego, ze jeszcze na tyle mi sie nie znudzil zebym chciala urozmaicac nasze wspolne wypady znajomymi :D wyszlam z tego z klasa nie to zebym zolza jakas bylam ale tych znajomych akurat nie toleruje ktorych zaproponowal nie lubie jak ktos ma zero ambicji w zyciu i patrzy zeby przezyc tylko od 1 do ostatniego w danym miesiacu bo po co sie rozwijac lepiej siedziec pic piwo zapalic papierosa i narzekac jak to nam ciezko ... Trzeba cos miec z tego zycia ;)

Do góry