reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja okolice odbytu mylam wodą przegotowaną i podsuszałam mąka ziemniaczaną. Niczym nie smarowałam żeby skóra mogła oddychać. Jak pojawiało się czerwone to działałam. Odparzenia zwykle są od ciepła pieluch chusteczek no i kupek częstych. Po każdej kupie krem warto dać ale po siku nie ma potrzeby.

cb7wugpju04jz4q8.png

Dzięki! [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
lisiamama- ja używałam linomag zielony po każdej zmianie pampersa ja nie wiem o jaki dokładny ci krem chodzi z linomagu bo tego jest pełno.Polecam również bepanthen.Ostatnio była promocja w rossmanie on jest z tych droższych ale skuteczny i bezpieczny !

Wlasnie o ten zielony linomag mi chodzi! Dzięki! [emoji4]

lisiamama- no ten zielony tak stosowałam , tak mi położne w szpitalu kazały stosować i lekarz tak samo po każdej zmianie przedewszystkim gdy była kupka a nie wiem czemu jest napisane 1-3 razy.

lisiamama- no ten zielony tak stosowałam , tak mi położne w szpitalu kazały stosować i lekarz tak samo po każdej zmianie przedewszystkim gdy była kupka a nie wiem czemu jest napisane 1-3 razy.

Wlasnie mi położna na szkole rodzenia to samo mowila, dlatego zastanowiła mnie ta informacja na opakowaniu. Dopytam ja jeszcze dla pewności w czwartek, bo mam kolejne zajęcia [emoji846]

Podejście Elifit wydaje mi sie dobre, ze stosujemy tylko po kupce, a po mniejszych sprawach tylko dajemy pooddychać. Wiadomo co za duzo chemii to nie zdrowo dla nikogo.

dzwonila do mnie pani ze sklepu, w ktorym zamawialam wozek i fotelik i az goraco mi sie zrobilo, ale niepotrzebnie, pytala sie czy akceptuje cene fotelika, bo maja wyzsza o 50 zl niz ja podalam (sugerowalam sie netem i tym, ze dolicza przesylke) i czy jeste mpewna koloru fotelika, bo wybralam fioletowy a wozek przeciez szary hihi

reklama
Do góry