reklama
creativo
Fanka BB :)
My tez dzisiaj fajny dzien mielismy wybyczylismh sie na plazy nawet malo ludzi bylo i ciepla woda jak na baltyk dawno nigdzie nie bylismy sami odpoczelismy pogadalismy posmialismy sie oby takich dni jak najwiecej
Odkad biore magnez lepiej czuje sie psychicznie jakos tak juz sobie odpuscilam z wszystkim i dobrze mi z tym
Odkad biore magnez lepiej czuje sie psychicznie jakos tak juz sobie odpuscilam z wszystkim i dobrze mi z tym
anio0
Mamuśki, które łykają Euthyrox - czy przed glukozą brałyście normalnie tabsa czy lepiej iść zupełnie na czczo? Jutro z rana się wybieram do przychodni w końcu i zdałam sobie sprawę, że nie wiem jak to pobranie będzie w ogóle wyglądać. Czy mogę/powinnam się zaopatrzyć w butelkę wody?
anio0
Gdzie się plażujecie?My tez dzisiaj fajny dzien mielismy wybyczylismh sie na plazy nawet malo ludzi bylo i ciepla woda jak na baltyk dawno nigdzie nie bylismy sami odpoczelismy pogadalismy posmialismy sie oby takich dni jak najwiecej
creativo
ŁazyGdzie się plażujecie?
anio0
Myślałam, że do Mielna, bo tam chyba rzut beretem macie, jeśli dobrze kojarzę?
creativo
W Mielnie duzo ludzi dlatego tam nie jezdzimy my tak raczej kameralnie wolimy Lazy, Sarbinowo, Mielenko ...Myślałam, że do Mielna, bo tam chyba rzut beretem macie, jeśli dobrze kojarzę?
anio0
Oj, Mielno nie na darmo ma też swoją "opinię" jeździłam tam na kolonie z dzieciakami jako wychowawca i nieraz niestety musiałam odciągać chłopców w wieku gimnazjalnym od pań w lateksie, które im opowiadały o nocnym klubie albo zakrywałam maluchom oczy, gdy takie roznegliżowane babska szły po ulicach... Ach, to Mielno!W Mielnie duzo ludzi dlatego tam nie jezdzimy my tak raczej kameralnie wolimy Lazy, Sarbinowo, Mielenko ...
reklama
Ania, euthyrox generalnie na cukier nie wpływa, ale ja na wszelki nie brałam. Weź lek z sobą i zapytaj w przychodni. Wodę możesz zabrać, ale nie pij w trakcie badania. To mogłoby zafałszować wynik. Zabierz kanapkę! Zjesz "po" i coś do czytania/słuchania, żeby czas umilić. Powodzenia!Mamuśki, które łykają Euthyrox - czy przed glukozą brałyście normalnie tabsa czy lepiej iść zupełnie na czczo? Jutro z rana się wybieram do przychodni w końcu i zdałam sobie sprawę, że nie wiem jak to pobranie będzie w ogóle wyglądać. Czy mogę/powinnam się zaopatrzyć w butelkę wody?