reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
My tez dzisiaj fajny dzien mielismy wybyczylismh sie na plazy nawet malo ludzi bylo i ciepla woda jak na baltyk dawno nigdzie nie bylismy sami odpoczelismy pogadalismy posmialismy sie oby takich dni jak najwiecej
Odkad biore magnez lepiej czuje sie psychicznie jakos tak juz sobie odpuscilam z wszystkim i dobrze mi z tym ;)

Mamuśki, które łykają Euthyrox - czy przed glukozą brałyście normalnie tabsa czy lepiej iść zupełnie na czczo? ;) Jutro z rana się wybieram do przychodni w końcu i zdałam sobie sprawę, że nie wiem jak to pobranie będzie w ogóle wyglądać. Czy mogę/powinnam się zaopatrzyć w butelkę wody? :)

My tez dzisiaj fajny dzien mielismy wybyczylismh sie na plazy nawet malo ludzi bylo i ciepla woda jak na baltyk dawno nigdzie nie bylismy sami odpoczelismy pogadalismy posmialismy sie oby takich dni jak najwiecej
Odkad biore magnez lepiej czuje sie psychicznie jakos tak juz sobie odpuscilam z wszystkim i dobrze mi z tym ;)
Gdzie się plażujecie? :)

W Mielnie duzo ludzi dlatego tam nie jezdzimy my tak raczej kameralnie wolimy Lazy, Sarbinowo, Mielenko ...
Oj, Mielno nie na darmo ma też swoją "opinię" ;) jeździłam tam na kolonie z dzieciakami jako wychowawca i nieraz niestety musiałam odciągać chłopców w wieku gimnazjalnym od pań w lateksie, które im opowiadały o nocnym klubie :p albo zakrywałam maluchom oczy, gdy takie roznegliżowane babska szły po ulicach... Ach, to Mielno! :D

Macie kłucia/bóle w lewym boku? Od kilku dni mnie coś takiego łapie, pewnie jakaś kolka... jak sobie z takimi dolegliwościami radzicie? Ja co rusz budzę się obolała jakby mnie ktoś pokopał po całym ciele.

reklama
Mamuśki, które łykają Euthyrox - czy przed glukozą brałyście normalnie tabsa czy lepiej iść zupełnie na czczo? ;) Jutro z rana się wybieram do przychodni w końcu i zdałam sobie sprawę, że nie wiem jak to pobranie będzie w ogóle wyglądać. Czy mogę/powinnam się zaopatrzyć w butelkę wody? :)
Ania, euthyrox generalnie na cukier nie wpływa, ale ja na wszelki nie brałam. Weź lek z sobą i zapytaj w przychodni. Wodę możesz zabrać, ale nie pij w trakcie badania. To mogłoby zafałszować wynik. Zabierz kanapkę! Zjesz "po" :) i coś do czytania/słuchania, żeby czas umilić. Powodzenia!

Do góry