reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

A mi się tej nocy nasza córeczka przyśniła po raz drugi!! Miała długie ciemnoblond włoski :) i była owinięta w jasno-żółty rożek :) Jaki to piękny sen!
Wczoraj byłą u mnie koleżanka, która dała mi taką dawkę pozytywnej energii, że porzuciłam sporo negatywnych myśli, co do mojej ciąży i w ogóle przyszłośći. Jakaś się pesymistka zrobiłam ostatnio.

Miłej niedzieli,
aha, narobiłyście mi smaku goframi, zaraz będę je sama robić! :)

reklama
Jadwiga bardzo dobrze, ze zadzwonilas do lekarza i przyjechal ja to bym w taka panike wpadla, ze nie pytaj haha w twoim przypadku to nie jest panikowanie jak sie cos dzieje to jedz na ip i kojiec kropka jestes odpowiedzialna za to malenstwo !

Lux nadrabia zaleglosci na l4 hihi a tak szczerze ja tez mialam tydzien urlopu to latalam za wyprawka nic nie odpoczelam ale jaka szczesliwa bylam fiu fiu no ale wiedzialam, ze u mnie pozniej nie bedzie kiedy latac po sklepach zaraz sie u mnie sezon zaczyna....ale ja na swoim to tez inaczej bo sama sobie jestem szefem i nie czuje sie wykorzystywana ;)

Tez myslalam o baby shower byloby pierwsze takie u mnie w rodzinie ale szczerze nie chce mi sie tego organizowac ja len jestem co do takich rzeczy ;)
ja uwielbiam organizowac imprezy! w zasadzie to moja praca jest:) a tak serio to w zasadzie tylko rezerwuje lokal i zamowie ciasto:) baby shower z zasady organizuja kolezanki i moja przyjaciolka zajmie sie zaproszeniem gosci oraz zorganizowaniem jakis atrakcji.
ewentualnie jesli zbierze sie gupka dzieci to wynajme animatora i beda mialy dzieci zajecia z dekoracji ceramiki... ale to wszystko zalatwia lokal bo tam co tydzien sa takie zajecia. kawa i herbata i soczki tez sa tam na miejscu... tylko zastanawiam sie czy ja na starcie 9 miesiaca bede jeszcze na chodzie??

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Hej kobietki. Ciężki dzień przede mną, pół nocy nie spałam, tak mnie mąż wkurzył.. i ciąg dalszy trwa, bo się nawet przyznac do błędu nie potrafi, najlepiej zachować się jak nieodpowiedzialny gówniarz, a potem jeszcze zwalać winę na kogoś Bogu ducha winnego.. aż mnie brzuch cały z nerwów boli..

Miłego dnia Wam życzę

Noemi tulam :*

Mnie się śniło że mąż ma koleżankę w pracy. Teraz jestem jeszcze bardziej na niego wkurwiona [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Oparzylam sobie brzuszek kropelkami ody. Co tam wg zabobonów będzie?

U nas pięknie ciepło. Idziemy na festyn przedszkolny

cb7wugpju04jz4q8.png

Noemi tulam :*

Mnie się śniło że mąż ma koleżankę w pracy. Teraz jestem jeszcze bardziej na niego wkurwiona [emoji23] [emoji23] [emoji23
Oparzylam sobie brzuszek kropelkami ody. Co tam wg zabobonów będzie?

U nas pięknie ciepło. Idziemy na festyn przedszkolny

cb7wugpju04jz4q8.png
podobny mialam. Ale ja juz nie reaguje emocjonalnie na sny.
Wiecie Pô tej plamie krwi cos jakby we mnie peklo. Odpuscilam sobie, skoro tyle moj brzusio wytrzymal to wytrzymam do konca. Dzis tylko. 1 skurcz mnie obudzil i brzusio od wczoraj mieciutki. Psychicznie i fizycznie czuje jakis przelom…

podobny mialam. Ale ja juz nie reaguje emocjonalnie na sny.
Wiecie Pô tej plamie krwi cos jakby we mnie peklo. Odpuscilam sobie, skoro tyle moj brzusio wytrzymal to wytrzymam do konca. Dzis tylko. 1 skurcz mnie obudzil i brzusio od wczoraj mieciutki. Psychicznie i fizycznie czuje jakis przelom…
Znajoma wrześniówka od 36 tc chodzi z rozwarciem i nic się nie dzieje. Zapowiada się na przenoszenie ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

Noemi wspolczuje napietej sytuacji z mezem. My dopiero dwa dni pogodzeni jestesmy a wcześniej tydzien kłótni.

Eli ja mialam sen dzis ze maz zostawil mnie dla mojej przyjaciółki zrobił jej blizniaki a potem chcial przed moim porodem wrocic do mnie bo ona go zostawila:D :D telenowela normalnie ale obudzilam sie niezle wkurzona.

Mnie dzis bolą plecy tak dziwnie znowu. Na szczescie brzuszek nie i mala sie kręci. Musze jutro na kontrolę jechac do innego lekarza ktory zastepuje mojego. Ciekawe czy mnie przyjmie jak nie mam umowionej wizyty. Moj gin kazal mi tam sie zgłosić na ktg i usg ale srednio to widzę. No nic sprobowac musze.

Synus usnal maz powiesil pranie ja obiad mam w wiekszosci przygotowany więc poloze sie na chwilkę i dopoki maly spi to i ja odpoczne.

Jeszcze 3 dni i zaczynamy 30 tydz. Drugi prog osiagniety. Podzielilam sobie na 4 tak. Najpierw dotrwac chociaz do 24 potem 30. Teraz 34 i jak bedzie 37 to nusia moze wtedy sie szykowac. Wczesniej ma zakaz od mamy i taty :)

Miłej niedzieli dziewczyny.

Dzięki kochane :*
Widzę, że nie tylko u mnie spięcia..Dzisiaj szanowny małżonek jedzie do pracy, więc 2 tygodnie odpocznę od niego i może przemyśli coś sobie choć to wątpliwe, On zawsze jest najmądrzejszy przecież:wściekła/y:

Sny macie dziewczyny ciekawe, hormony szaleją:p

reklama
Słabo mi dziś :(

cb7wugpju04jz4q8.png
Oj, ja też myślałam, że padnę podczas spaceru... jeszcze ubrałam się za ciepło - nie podejrzewałam, że w ciągu 2-3h z 20 stopni zrobi się 28 :szok: i momentami miałam mroczki przed oczami. Zaczęłam się już stresować, że kartę ciąży w domu zostawiłam, a oddział w Ustce jest właśnie i mąż by musiał w razie czego jechać w jedną i drugą stronę znowu tylko po moje dokumenty... takie czarne wizje już snułam. Ale posiedziałam na co drugiej, trzeciej ławce, zjadłam gofra, loda, wypiłam koktajl owocowy i czuję, że żyję :D Teraz mogę na spokojnie rozłożyć się na kanapie i odpocząć ;)

Do góry