reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
Nawet pół zdania nie przeczytałam bo walczę o przetrwanie
Miałam to samo... Oddychaj głęboko to pomaga. Mnie pomogła tez cytryna, nawet jak nie dodawałas to można polizać czasem plaster to niweluje troche poczucie tego słodkiego posmaku.
Do tego stopnia mnie obrzydziła ta glukoza, ze jak dzieciaki na osiedlu sprzedawały ostatnio lemoniadę (kupiłam, zeby wspierać młode mikroprzedsiebiorstwo o jeszcze pochwaliłam za pomysł i przedsiębiorczość mlode pokolenie [emoji6]) to nie byłam w stanie jej wypić [emoji12] bo woda z cukrem i cytryna juz tylko z glukoza mi sie kojarzy hehe
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hej, nie ma to jak na l4 byc na wysokich obrotach-o 7-ej pobudka, laboratorium i mechanik a od niego 4 km na pieszo z powrotem , doszlam, nie urodzilam ide robic obiadek, dzis udka i palki pieczone plus kasza jaglana i kalafior
hej dziewczyny. Współczje tego odbijania się glukozą mi też się odbijało i miałam wrażenie że zrobiły mi ją z ciepłą wodą z kranu i smak był paskudny. i te zawroty głowy całe badanie i jeszcze cały dzień po ale było mineło może dziś po wyniki skocze jak się zmotywuje Wczoraj wybrałam się na rynek popatrzeć ceny wózków bo moi informatorzy wieścili że wózki są po 350zł. Ale jak ja to zobaczzyłam to ręce załamałam kółka nie skrętne obudowa mega wielka sam wózek waży 20kg do tego wygląd paskudny strach się w tym pokazać. No i że po drodze było pełno małych ciuszków to moje pytanie takie co kupujecie żeby dziecko ze szpitala do domu wynieść rożek śpiworek czy jakiś koc? bo moda tak się zmienia i nie wiem co kupić
Ja juz od godziny leze na lezance, jeszcze tylko 10 min i ostatnie pobranie. najgorsze jest to ze jak tylko podniose się głowę to mi do gardła nachodzi ta glukoza. Obym nie zwróciła jej przed samym pobraniem bo się powiesze
ja malego ubiore w kombinezon, kocyk na to i w fotelik, co do tych wozkow, kolubryny tzw, nie chcialabym takiego wozka a brrhej dziewczyny. Współczje tego odbijania się glukozą mi też się odbijało i miałam wrażenie że zrobiły mi ją z ciepłą wodą z kranu i smak był paskudny. i te zawroty głowy całe badanie i jeszcze cały dzień po ale było mineło może dziś po wyniki skocze jak się zmotywuje Wczoraj wybrałam się na rynek popatrzeć ceny wózków bo moi informatorzy wieścili że wózki są po 350zł. Ale jak ja to zobaczzyłam to ręce załamałam kółka nie skrętne obudowa mega wielka sam wózek waży 20kg do tego wygląd paskudny strach się w tym pokazać. No i że po drodze było pełno małych ciuszków to moje pytanie takie co kupujecie żeby dziecko ze szpitala do domu wynieść rożek śpiworek czy jakiś koc? bo moda tak się zmienia i nie wiem co kupić
trzymaj sie tam, wspolczuje, ze tak zle ja przechodziszJa juz od godziny leze na lezance, jeszcze tylko 10 min i ostatnie pobranie. najgorsze jest to ze jak tylko podniose się głowę to mi do gardła nachodzi ta glukoza. Obym nie zwróciła jej przed samym pobraniem bo się powiesze
reklama
O matko obyś dotrwała i wynik był w porządku.Ja juz od godziny leze na lezance, jeszcze tylko 10 min i ostatnie pobranie. najgorsze jest to ze jak tylko podniose się głowę to mi do gardła nachodzi ta glukoza. Obym nie zwróciła jej przed samym pobraniem bo się powiesze