reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

uwielbiam słodycze, choć przyznam że przed ciaza jadłam ich wiecej, ale ta glukoza to za duzo jak dla mnie. Coraz gorzej się czuje Ale drugi raz bym tego nie przezyla

reklama
Nawet pół zdania nie przeczytałam bo walczę o przetrwanie

Miałam to samo... Oddychaj głęboko to pomaga. Mnie pomogła tez cytryna, nawet jak nie dodawałas to można polizać czasem plaster to niweluje troche poczucie tego słodkiego posmaku.

Do tego stopnia mnie obrzydziła ta glukoza, ze jak dzieciaki na osiedlu sprzedawały ostatnio lemoniadę (kupiłam, zeby wspierać młode mikroprzedsiebiorstwo o jeszcze pochwaliłam za pomysł i przedsiębiorczość mlode pokolenie [emoji6]) to nie byłam w stanie jej wypić [emoji12] bo woda z cukrem i cytryna juz tylko z glukoza mi sie kojarzy hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze 15 minut czekać muszę, oddaję krew po raz ostatni i pędzę do domu... zjeść! Jestem głodna strasznie, a oczywiście nic sobie nie wzięłam, bo rano byłam nieprzytomna ;) ech..

hej, nie ma to jak na l4 byc na wysokich obrotach-o 7-ej pobudka, laboratorium i mechanik a od niego 4 km na pieszo z powrotem , doszlam, nie urodzilam :D ide robic obiadek, dzis udka i palki pieczone plus kasza jaglana i kalafior :)

hej dziewczyny. Współczje tego odbijania się glukozą mi też się odbijało i miałam wrażenie że zrobiły mi ją z ciepłą wodą z kranu i smak był paskudny. i te zawroty głowy całe badanie i jeszcze cały dzień po ale było mineło może dziś po wyniki skocze jak się zmotywuje :D Wczoraj wybrałam się na rynek popatrzeć ceny wózków bo moi informatorzy wieścili że wózki są po 350zł. Ale jak ja to zobaczzyłam to ręce załamałam kółka nie skrętne obudowa mega wielka sam wózek waży 20kg do tego wygląd paskudny strach się w tym pokazać. No i że po drodze było pełno małych ciuszków to moje pytanie takie co kupujecie żeby dziecko ze szpitala do domu wynieść rożek śpiworek czy jakiś koc? bo moda tak się zmienia i nie wiem co kupić

Ja juz od godziny leze na lezance, jeszcze tylko 10 min i ostatnie pobranie. najgorsze jest to ze jak tylko podniose się głowę to mi do gardła nachodzi ta glukoza. Obym nie zwróciła jej przed samym pobraniem bo się powiesze

hej dziewczyny. Współczje tego odbijania się glukozą mi też się odbijało i miałam wrażenie że zrobiły mi ją z ciepłą wodą z kranu i smak był paskudny. i te zawroty głowy całe badanie i jeszcze cały dzień po ale było mineło może dziś po wyniki skocze jak się zmotywuje :D Wczoraj wybrałam się na rynek popatrzeć ceny wózków bo moi informatorzy wieścili że wózki są po 350zł. Ale jak ja to zobaczzyłam to ręce załamałam kółka nie skrętne obudowa mega wielka sam wózek waży 20kg do tego wygląd paskudny strach się w tym pokazać. No i że po drodze było pełno małych ciuszków to moje pytanie takie co kupujecie żeby dziecko ze szpitala do domu wynieść rożek śpiworek czy jakiś koc? bo moda tak się zmienia i nie wiem co kupić
ja malego ubiore w kombinezon, kocyk na to i w fotelik, co do tych wozkow, kolubryny tzw, nie chcialabym takiego wozka a brr

reklama
Do góry