szczerze? nie potrafieLux co za aktywność na tym l4 pamietaj, że możesz też czasem poleżeć i nicnierobić
reklama
u mnie na fb wysyp dzieci, zazdroszcze i czekam na grudzienJa wlasnie wrocilam od znajomej. Jej synek jest przeslodki, do schrupania. Te miniaturkowe raczki, stopki, uszka, nosek. Ten zapach bobaska. Ach już się nie mogę doczekać swojego Franulka
creativo
Fanka BB :)
Jadwiga bardzo dobrze, ze zadzwonilas do lekarza i przyjechal ja to bym w taka panike wpadla, ze nie pytaj haha w twoim przypadku to nie jest panikowanie jak sie cos dzieje to jedz na ip i kojiec kropka jestes odpowiedzialna za to malenstwo !
Lux nadrabia zaleglosci na l4 hihi a tak szczerze ja tez mialam tydzien urlopu to latalam za wyprawka nic nie odpoczelam ale jaka szczesliwa bylam fiu fiu no ale wiedzialam, ze u mnie pozniej nie bedzie kiedy latac po sklepach zaraz sie u mnie sezon zaczyna....ale ja na swoim to tez inaczej bo sama sobie jestem szefem i nie czuje sie wykorzystywana
Tez myslalam o baby shower byloby pierwsze takie u mnie w rodzinie ale szczerze nie chce mi sie tego organizowac ja len jestem co do takich rzeczy
Lux nadrabia zaleglosci na l4 hihi a tak szczerze ja tez mialam tydzien urlopu to latalam za wyprawka nic nie odpoczelam ale jaka szczesliwa bylam fiu fiu no ale wiedzialam, ze u mnie pozniej nie bedzie kiedy latac po sklepach zaraz sie u mnie sezon zaczyna....ale ja na swoim to tez inaczej bo sama sobie jestem szefem i nie czuje sie wykorzystywana
Tez myslalam o baby shower byloby pierwsze takie u mnie w rodzinie ale szczerze nie chce mi sie tego organizowac ja len jestem co do takich rzeczy
anio0
Ja dzisiaj miałam za to sen, który by mógł konkurować z Waszymi dziwnymi historiami sennymi... Śniło mi się, że moja mama karmiła Zośkę z butelki, a ja, żeby mi pokarm nie zanikł... dawałam cyca naszemu królikowi! I tak sobie razem siedziałyśmy - mama z Małą i butelką, a ja z królikiem, na złość całemu światu, że ktoś mógł mojej córce mleko w butli podać To chyba wpływ naszych rozmów ostatnichDzień dobry mamy, pięknie za oknem. Śniło mi się, że Zus-owcy do mnie wpadli na kontrolę Będzie odwrotnie.
Miłego dnia.
Szaleństwo wyobraźnia zadziałała [emoji14] heheh [emoji133]krolicza mamaJa dzisiaj miałam za to sen, który by mógł konkurować z Waszymi dziwnymi historiami sennymi... Śniło mi się, że moja mama karmiła Zośkę z butelki, a ja, żeby mi pokarm nie zanikł... dawałam cyca naszemu królikowi! I tak sobie razem siedziałyśmy - mama z Małą i butelką, a ja z królikiem, na złość całemu światu, że ktoś mógł mojej córce mleko w butli podać [emoji14] To chyba wpływ naszych rozmów ostatnich
reklama
creativo
Ja tez dzisiaj lubego wyciagne nad morze jak wstanie hihiNo i pogoda piękna do nas przyszła Zbieram się zaraz do Ustki w końcu na jakiś spacer i porządnego gofra. A co, ciężarnej się należy!