reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
dobry, spalam nawet ok, kilka rundek na siku bylo, czekam az maslo da sie smarowac (zapomnialam wyjac przed spaniem z lodowki) i cos wszamac, mlody juz kopie i sie rozpycha

Jadwiga bardzo dobrze, ze zadzwonilas do lekarza i przyjechal ja to bym w taka panike wpadla, ze nie pytaj haha w twoim przypadku to nie jest panikowanie jak sie cos dzieje to jedz na ip i kojiec kropka jestes odpowiedzialna za to malenstwo !

Lux nadrabia zaleglosci na l4 hihi a tak szczerze ja tez mialam tydzien urlopu to latalam za wyprawka nic nie odpoczelam ale jaka szczesliwa bylam fiu fiu no ale wiedzialam, ze u mnie pozniej nie bedzie kiedy latac po sklepach zaraz sie u mnie sezon zaczyna....ale ja na swoim to tez inaczej bo sama sobie jestem szefem i nie czuje sie wykorzystywana ;)

Tez myslalam o baby shower byloby pierwsze takie u mnie w rodzinie ale szczerze nie chce mi sie tego organizowac ja len jestem co do takich rzeczy ;)

Dzień dobry mamy, pięknie za oknem. Śniło mi się, że Zus-owcy do mnie wpadli na kontrolę ;) Będzie odwrotnie.
Miłego dnia.
Ja dzisiaj miałam za to sen, który by mógł konkurować z Waszymi dziwnymi historiami sennymi... Śniło mi się, że moja mama karmiła Zośkę z butelki, a ja, żeby mi pokarm nie zanikł... dawałam cyca naszemu królikowi! I tak sobie razem siedziałyśmy - mama z Małą i butelką, a ja z królikiem, na złość całemu światu, że ktoś mógł mojej córce mleko w butli podać :p To chyba wpływ naszych rozmów ostatnich ;)

Ja dzisiaj miałam za to sen, który by mógł konkurować z Waszymi dziwnymi historiami sennymi... Śniło mi się, że moja mama karmiła Zośkę z butelki, a ja, żeby mi pokarm nie zanikł... dawałam cyca naszemu królikowi! I tak sobie razem siedziałyśmy - mama z Małą i butelką, a ja z królikiem, na złość całemu światu, że ktoś mógł mojej córce mleko w butli podać [emoji14] To chyba wpływ naszych rozmów ostatnich ;)
Szaleństwo :) wyobraźnia zadziałała [emoji14] heheh [emoji133]krolicza mama :)

reklama
Do góry