Mi przeszlo wczoraj, ale w nocy znowu musialam wstawac bo zle sie czulam. Dzis jeat ok mimo zagonionego dnia.
Odebralam ostatnio te okulary od okulisty i nie wiem czy to defekt okularow czy faktycznie cos jest nie tak zle dobrane szkla lub cos bo widze w nich okropnie.. nie wiem jak to porownac, ale jesli kojarzycie stare telewizroy z kineskopami to tam byly takie wypukle ekrany i tak widze obecnie w tych okularach -wszystko wyraznie, ale na pół okrągło.. musze tam chyba jechac na gwarancje czy cos jak sie to nie zmieni (mam astygmatyzm, wzrok tez sie musi przestawic z soczewek ktore zdjelam przed chwila). Co myślicie, miala tak ktoras ?
Jak maz wniesie wozek do domu i go odpakuje to watawie zdjecia [emoji4] super jest. Rozmawialam w sklepie o opiniach i awaryjnosci itd i z tego co mowili to wozek jest naprawde dobry. Mi sie prowadzil swietnie, obejrzalam wzdluz i wszerz w kazdej wersji. Podobal mi sie jeszcze jeden, ale koniec koncow ta gondola wygrala. A kolor wybralam w koncu bez wybrzydzania niebrudzacy. Tak na chlopski rozum przecież wiem doskonale jak to jest przy dzieciach [emoji6] jeszcze jak pomysle ze jeden maluch bedzie w wozku a dwie córy obok beda szly, to tu złapią, tu złapią itd i nie wyrobilabym z bialym czy chociazby bezowym.
I zawiodlam sie na wzorze w wersji gdzie jest material len, wyglądał wozek jak babcina kanapa sprzed 50 lat [emoji23] i nie doszorowalabym chyba tego nigdy w razie czego. Gondola latwo i szybko wypinana i poradze sobie sama bo mozna jedna reka najpier jedna strona, potem druga i gotowe. Stelaz aluminiowy - lekki. Polecam naprawde, zwlaszcza ze za wersje 3 w 1 zaplacilismy 1060 zl (taka alternatywa dla osob ktore chca nowy wozek a nie chca przeplacac). No i smiejemy sie ze Szymus bedzie jezdzil mercedesem [emoji23][emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji
Forum BabyBoom