reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dada jest bardzo dobra.

Mój brat pracuje w laboratorium Procter&Gamble i przeprowadzają tam testy pieluch pampersa.

Obalam pierwszy mit - dada nie jest produkowana przez te firmę [emoji846] to jedna wielka ściema

Do tego dada ma jakość lepsza niż pampers...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dada jest bardzo dobra.

Mój brat pracuje w laboratorium Procter&Gamble i przeprowadzają tam testy pieluch pampersa.

Obalam pierwszy mit - dada nie jest produkowana przez te firmę [emoji846] to jedna wielka ściema

Do tego dada ma jakość lepsza niż pampers...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no dade duzo osob chwali, moja bratow mowi, ze to jedne z lepszych pieluehc procz tych z lidla, ktore tez sa podobno mega

Anetko to super, że u synka da się wyeliminować te zaburzenia i że to nie jest nic trwałego. Czyli ostatecznie wykluczyli autyzm?

Cieszę się, że maluszek Madzi daje radę. Zmroziła mnie ta informacja, bo na październiku była podobna historia. Maluszek urodził się w 23 tc i niestety jego organizm nie dał rady i poddał się po kilku dniach. Mam nadzieję, że tym razem historia będzie miała inne zakończenie.
Na tyle na ile mogli. EEG nic nie wykazało. Jest jeszcze mały i nie bardzo chcial uczestniczyc w testach ale ordynator mowi ze jego zdaniem nic na autyzm nie wskazuje. Ma opoznienia w rozwoju ale od jutra staramy sie o ergoterapie dla niego i jeszcze raz bedziemy diagnozowali ten kiss syndrom ktory mial po urodzeniu. Mozliwe ze osteopata nie zrobil tego dobrze i dalej ma blokade na szyjce i to spowalnia jego rozwój. Jutro sie wszystkiego dowiemy.

i ktore najlepsze?
1472567401261.png

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472567401261.png
    1472567401261.png
    92,5 KB · Wyświetleń: 261
Brakuje Aguchy jeszcze
...
Ciekawe czy Sancia już po ślubie :)

Dobre wieści dziewczyny.
Już czuję psychicznie że jestem w ciąży i cieszę się ciąża!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę!!! :) Teraz w głowie mam uszykowanie malutkich ubranek po synku, pranie i prasowanie. Uszyje jakiegoś pluszaka. Wreszcie się cieszę, obojętność minęła :) ufff
Co do pieluszek. Mój maluch tolerował tylko Pampers te białe, po innych pupe miał odparzoną :( i chusteczki pampers też super sprawa, no ale cena straszna.
Potem przezucilam się na dade, ale Pampers pomarańczowe jednak wygraly, rewelacja!!!! Nr 3 i 4 mega chłonne poprostu super! Cena też bardzo dobra!

A już 4+ mam z dady od 3 miesięcy i też są ok.
Chusteczki dady fajne, jepsze jonsons (ale kurcze drogie są).

Każda pupa inne wymagania ma, może waszym dzieciaczka np happy będą odpowiadać lub te z lidla ( dla starszych dzieci strasznie przemakaja, w żłobku niekiedy co godzinę musialysmy zmieniać dla 2 latkow bo mało chłonne były)

My jedziemy na dadach ale to naprawdę od pupy zależy. Z synem pampy były. Teraz kupię białe pampy małą paczkę do szpitala a potem będę próbować babydream i dade. Chusteczki fitti z biedry i babydream z Rossmana a i tak mąka i woda na początek

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Znowu byłam w hurtowni z art. dziecięcymi oglądać wózki i oczywiście wróciłam do domu z kaftanikiem i z kombinezonikiem. Przeglądałam też Zosiną szafę i zaczęłam się zastanawiać... kupujecie same body z długim rękawem czy też te z krótkim? :) Nie wiem czy jest sens inwestowania w krótkie rękawy, ale większość z Was jest jednak bardziej doświadczona, więc może coś podpowiecie :)

Do góry