reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Hahaha jaki deal dzisiaj w Tesco zrobiłam szok!!!!

Uwaga:
- Butelka niekapek philips avent (niestety różowa)
z 46.99 zł na 9.39 zł (brak opakowania, butelka stan idealny z zamknięciem)
- śliniak silikonowy z tome tippe z 19,99zl na 3,99 (pomarańczowy brak opakowania)
- smoczek avent 0+ z 13,99zl na 5,60zl ( naderwane opakowanie)
- smoczek do butelki avent 3+ z 19.99zl na 3,99 zł ( naderwane opakowanie)

Wszystko funkiel nówka!!!!!
Ależ deal, normalnie dupe urywa :D

reklama
Mi przeszlo wczoraj, ale w nocy znowu musialam wstawac bo zle sie czulam. Dzis jeat ok mimo zagonionego dnia.

Odebralam ostatnio te okulary od okulisty i nie wiem czy to defekt okularow czy faktycznie cos jest nie tak zle dobrane szkla lub cos bo widze w nich okropnie.. nie wiem jak to porownac, ale jesli kojarzycie stare telewizroy z kineskopami to tam byly takie wypukle ekrany i tak widze obecnie w tych okularach -wszystko wyraznie, ale na pół okrągło.. musze tam chyba jechac na gwarancje czy cos jak sie to nie zmieni (mam astygmatyzm, wzrok tez sie musi przestawic z soczewek ktore zdjelam przed chwila). Co myślicie, miala tak ktoras ?

Jak maz wniesie wozek do domu i go odpakuje to watawie zdjecia [emoji4] super jest. Rozmawialam w sklepie o opiniach i awaryjnosci itd i z tego co mowili to wozek jest naprawde dobry. Mi sie prowadzil swietnie, obejrzalam wzdluz i wszerz w kazdej wersji. Podobal mi sie jeszcze jeden, ale koniec koncow ta gondola wygrala. A kolor wybralam w koncu bez wybrzydzania niebrudzacy. Tak na chlopski rozum przecież wiem doskonale jak to jest przy dzieciach [emoji6] jeszcze jak pomysle ze jeden maluch bedzie w wozku a dwie córy obok beda szly, to tu złapią, tu złapią itd i nie wyrobilabym z bialym czy chociazby bezowym.
I zawiodlam sie na wzorze w wersji gdzie jest material len, wyglądał wozek jak babcina kanapa sprzed 50 lat [emoji23] i nie doszorowalabym chyba tego nigdy w razie czego. Gondola latwo i szybko wypinana i poradze sobie sama bo mozna jedna reka najpier jedna strona, potem druga i gotowe. Stelaz aluminiowy - lekki. Polecam naprawde, zwlaszcza ze za wersje 3 w 1 zaplacilismy 1060 zl (taka alternatywa dla osob ktore chca nowy wozek a nie chca przeplacac). No i smiejemy sie ze Szymus bedzie jezdzil mercedesem [emoji23][emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Koniecznie pochwal sie Fura synka

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi przeszlo wczoraj, ale w nocy znowu musialam wstawac bo zle sie czulam. Dzis jeat ok mimo zagonionego dnia.

Odebralam ostatnio te okulary od okulisty i nie wiem czy to defekt okularow czy faktycznie cos jest nie tak zle dobrane szkla lub cos bo widze w nich okropnie.. nie wiem jak to porownac, ale jesli kojarzycie stare telewizroy z kineskopami to tam byly takie wypukle ekrany i tak widze obecnie w tych okularach -wszystko wyraznie, ale na pół okrągło.. musze tam chyba jechac na gwarancje czy cos jak sie to nie zmieni (mam astygmatyzm, wzrok tez sie musi przestawic z soczewek ktore zdjelam przed chwila). Co myślicie, miala tak ktoras ?

Jak maz wniesie wozek do domu i go odpakuje to watawie zdjecia [emoji4] super jest. Rozmawialam w sklepie o opiniach i awaryjnosci itd i z tego co mowili to wozek jest naprawde dobry. Mi sie prowadzil swietnie, obejrzalam wzdluz i wszerz w kazdej wersji. Podobal mi sie jeszcze jeden, ale koniec koncow ta gondola wygrala. A kolor wybralam w koncu bez wybrzydzania niebrudzacy. Tak na chlopski rozum przecież wiem doskonale jak to jest przy dzieciach [emoji6] jeszcze jak pomysle ze jeden maluch bedzie w wozku a dwie córy obok beda szly, to tu złapią, tu złapią itd i nie wyrobilabym z bialym czy chociazby bezowym.
I zawiodlam sie na wzorze w wersji gdzie jest material len, wyglądał wozek jak babcina kanapa sprzed 50 lat [emoji23] i nie doszorowalabym chyba tego nigdy w razie czego. Gondola latwo i szybko wypinana i poradze sobie sama bo mozna jedna reka najpier jedna strona, potem druga i gotowe. Stelaz aluminiowy - lekki. Polecam naprawde, zwlaszcza ze za wersje 3 w 1 zaplacilismy 1060 zl (taka alternatywa dla osob ktore chca nowy wozek a nie chca przeplacac). No i smiejemy sie ze Szymus bedzie jezdzil mercedesem [emoji23][emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja mam to samo co do okularów. Mam minusy i astygmatyzm, myślałam że szlag mnie trafi, wszystko pół okrągłe, futryny, ściany, telewizor....Masakra poleciałam do okulisty wściekła i wkurzona, powiedzieli że jak po tyg nic nie się nie zmieni to oni dobiorą inne szkła.
Wkurzona byłam, ale.... Po 4 dniach się o dziwo przyzwyczaiłam, myślałam że to niemożliwe, ale jednak. Teraz tej różnicy nie widzę,oko się przyzwyczailo wszystko jest super ok.
Jak po tyg dalej będziesz miała takie wrażenie to znaczy że zbyt mocne cylindry Ci dobrali
Nie poddawaj się, spróbuj, wiem że to wkurzajace.

Ostatnia edycja:
Joshi kochana, ja caly czas powtarzam, że królowa moze być tylko jedna!!!! :D
Nikt nam perfum i kosmetyków podbierac nie będzie, a wnuczki to my będziemy miały prześliczne! I jako stare mohery będziemy się w kościele chwalić wnuczkami :D
I będą ochy i achy :D

Hahaha jaki deal dzisiaj w Tesco zrobiłam szok!!!!

Uwaga:
- Butelka niekapek philips avent (niestety różowa)
z 46.99 zł na 9.39 zł (brak opakowania, butelka stan idealny z zamknięciem)
- śliniak silikonowy z tome tippe z 19,99zl na 3,99 (pomarańczowy brak opakowania)
- smoczek avent 0+ z 13,99zl na 5,60zl ( naderwane opakowanie)
- smoczek do butelki avent 3+ z 19.99zl na 3,99 zł ( naderwane opakowanie)

Wszystko funkiel nówka!!!!!
Ależ deal, normalnie dupe urywa :D
i za grosze takie fajne rzeczy :D

Bonusowa tak jak jashi pisze. Zel persila on jest z takim dzidziusiem. Nigdy go w proszku nie widzialam ani w kapsułkach.

U mnie juz 5 tur poszlo wszystko uprane. Teraz tylko to co dokupie.
Link do: Persil Sensitive-Gel, 1,46 l - Flasche für ca. 20 Waschladungen online kaufen | hygi.de

Tu link jak wyglada ten zel. Na pewno jest w kauflandzie w Polsce bo go widzialam

Dedykowany na PL ten żel w Kauflandzie cxy DE?
właśnie dlatego lubię Rossmana i Hipp bo to są niemieckie kosmetyki nie dedykowane na Polskę. Niestety my jesteśmy tą gorszą Europą i wszystko dostajemy chrzczone :/

cb7wugpju04jz4q8.png

Dedykowany na PL ten żel w Kauflandzie cxy DE?
właśnie dlatego lubię Rossmana i Hipp bo to są niemieckie kosmetyki nie dedykowane na Polskę. Niestety my jesteśmy tą gorszą Europą i wszystko dostajemy chrzczone :/

cb7wugpju04jz4q8.png
Weź mi nic nie mów, moja koleżanka pracuje w Jacobs (kawa) w Gdańsku... Czy w Gdyni. I słuchajcie tam przesypuja kawę i mieszają ja że zwykła kawa innej firmy!
Jak moja ciotka przywozi oryginalna Jacobs zieloną z Niemczech to kawa tak nieziemsko pachniala, nie ma porównania! A smak! Mmmmm
A u nas? Jacobs zarabia na Polsce dahac nam mieszankę....

reklama
Jeszcze 2 godzinki i przyjadą dzieciaczki, ale sie zacznie. Przygotowałem łóżka odkurzylam ugotowałam i padam. Od tego lezenia to mnie słabi. Tez używałam dada i są super, dodatkowo są szerokie i sztywniejsze od innych, co można uznać za zaletę bo to dobre na bioderka. Te z lidla to są chyba tylko od 2 i tez słyszałam ze malochlonne. Ja jednak zakupie te wielorazowe jak sie małej unormują kupki.

Do góry