no pewnie,ze to radosc!!!! a jak sprawa z Zusem?Po odliczeniu oszczędziła 61 zł
Jaka durna picza że mnie, tak się cieszę!!!
reklama
pracowalam w Primie i co tam sie dzieje ...szokWeź mi nic nie mów, moja koleżanka pracuje w Jacobs (kawa) w Gdańsku... Czy w Gdyni. I słuchajcie tam przesypuja kawę i mieszają ja że zwykła kawa innej firmy!
Jak moja ciotka przywozi oryginalna Jacobs zieloną z Niemczech to kawa tak nieziemsko pachniala, nie ma porównania! A smak! Mmmmm
A u nas? Jacobs zarabia na Polsce dahac nam mieszankę....
aneta_ck
Fanka BB :)
Szczerze nie wiem. Nie przygladalam sie opakpwaniu az tak. Widzialam tylko na półce kiedys. Tu masz racje wole wszystkie kosmetyki tu produkowane bo sa lepszej jakosci. Tak samo proszki czy zele do prania i plyny do plukania. To pranie pachnie po wyjeciu z szafy. Ja mam swoje ulubione produkty i sprawdzone po których nie mam uczulenia. Pranie zawsze persil płyn do płukania lenor a zel do myci palmolive. Dla synka tylko i wyłącznie kosmetyki z Bubchen. Probowalam tych hipow itd i strasznie sucha skore ma po nich. Znowu jako oliwki olej kokosowy. Chusteczki za to mam ta samą serie co pieluszki baby love z drogerii dm. Chłonne są i nie odparzaja. Papmersy mała dostanie tylko jedynki a od dwojek zaczynamy te baby love
Link do: babylove Windeln dauerhaft günstig online kaufen | dm.de
Link do: babylove Windeln dauerhaft günstig online kaufen | dm.de
Dedykowany na PL ten żel w Kauflandzie cxy DE?
właśnie dlatego lubię Rossmana i Hipp bo to są niemieckie kosmetyki nie dedykowane na Polskę. Niestety my jesteśmy tą gorszą Europą i wszystko dostajemy chrzczone :/
Lola Lolitta
Oj takmoj dziec oszalal, jak bedzie tak wariowac po porodzie to wesolo bede miec
czuje, ze bedzie hardkorOj tak
Ha ha głupia ja, sama w nim prałam jak dziewczyny malutkie były. Ale na Allegro widzę też ten sensitive w proszku. Ale ja żele wolę.Bonusowa tak jak jashi pisze. Zel persila on jest z takim dzidziusiem. Nigdy go w proszku nie widzialam ani w kapsułkach.
U mnie juz 5 tur poszlo wszystko uprane. Teraz tylko to co dokupie.
Link do: Persil Sensitive-Gel, 1,46 l - Flasche für ca. 20 Waschladungen online kaufen | hygi.de
Tu link jak wyglada ten zel. Na pewno jest w kauflandzie w Polsce bo go widzialam
Ja nie kupuję rzeczy do prania w PL. Tzn zazwyczaj albo przez Allegro sprowadzane albo w sklepach stacjonarnych z Niemiecką chemią. I do płukania tez zawsze lenor [emoji5]
To zamówię i zobaczę jak sobie poradzi z dziewczyn rzeczami. Bo nie mam zamiaru prać oddzielnie ciuszków maluszka i naszych - no way.
creativo
Lux tylko później nie miej do nikogo pretensjiczuje, ze bedzie hardkor
Moje dziecko grzeczne jest po mamusi i niech tak zostanie dzisiaj rano zaczęła kopać jak lubego usłyszała coś czuję, że to córeczka tatusia będzie ...
aneta_ck
Szczerze bylam zadowolona. Dopieral mi marchewke z ubranek jak rozszerzalam mu dietę. Teraz tez widze ze ladnie sie popraly te rzeczy.Ha ha głupia ja, sama w nim prałam jak dziewczyny malutkie były. Ale na Allegro widzę też ten sensitive w proszku. Ale ja żele wolę.
Ja nie kupuję rzeczy do prania w PL. Tzn zazwyczaj albo przez Allegro sprowadzane albo w sklepach stacjonarnych z Niemiecką chemią. I do płukania tez zawsze lenor [emoji5]
To zamówię i zobaczę jak sobie poradzi z dziewczyn rzeczami. Bo nie mam zamiaru prać oddzielnie ciuszków maluszka i naszych - no way.
reklama
aneta_ck