ile dalas?Aż się boję ile wydatków mnie jeszcze czeka.... A kocyk bambusowy kupiłam w smyku z przeceny i dziś jadę go odebrac
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
creativo
no wreszcie Antiope też już się zaczęłam martwić !
jutro mamy pierwsze zajęcia w szkole rodzenia niestety będę sama bo Luby ma akurat wtedy jazdy (mój chłop się wziął za siebie żeby zapewnić nam byt dumna jestem z niego bo on z takich niedowiarków raczej ... )
od wczoraj brzuch mnie boli ... ale nie na skurcze tylko ogólnie cały mała też się rusza od niechcenia rano troszkę pokopała po śniadaniu nawet filmik nagrałam i spokój jest teraz wczoraj ją tak jakoś pod żebrami aż czułam o ile to możliwe
jutro mamy pierwsze zajęcia w szkole rodzenia niestety będę sama bo Luby ma akurat wtedy jazdy (mój chłop się wziął za siebie żeby zapewnić nam byt dumna jestem z niego bo on z takich niedowiarków raczej ... )
od wczoraj brzuch mnie boli ... ale nie na skurcze tylko ogólnie cały mała też się rusza od niechcenia rano troszkę pokopała po śniadaniu nawet filmik nagrałam i spokój jest teraz wczoraj ją tak jakoś pod żebrami aż czułam o ile to możliwe
no to na allego sa za 119 zl
Czarownica3006
Dziewczyny znajdzcie sobie na facebooku stronę "czytaj sklad" oraz "czytaj skład kosmetykow". Są tam świetnie zrobione porównania wielu popularnych produktów jak słoiczki, parówki, mleka itd itp a ostatnio było porównanie chusteczek dla dzieci i tylko 2 rodzaje wypadły pozytywnie i to chyba jedne z tańszych.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Nonkatoja
ile dalas?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
aneta_ck
i ktore najlepsze?Dziewczyny znajdzcie sobie na facebooku stronę "czytaj sklad" oraz "czytaj skład kosmetykow". Są tam świetnie zrobione porównania wielu popularnych produktów jak słoiczki, parówki, mleka itd itp a ostatnio było porównanie chusteczek dla dzieci i tylko 2 rodzaje wypadły pozytywnie i to chyba jedne z tańszych.
reklama
chyba wsio