reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
No wkoncu !!!! Juz sie martwilysmy o was.
Nawet zagladalam na twoj profil kiedy bylas online ostatnio [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

no wreszcie Antiope też już się zaczęłam martwić !
jutro mamy pierwsze zajęcia w szkole rodzenia niestety będę sama bo Luby ma akurat wtedy jazdy (mój chłop się wziął za siebie żeby zapewnić nam byt dumna jestem z niego bo on z takich niedowiarków raczej ... )
od wczoraj brzuch mnie boli ... ale nie na skurcze tylko ogólnie cały mała też się rusza od niechcenia rano troszkę pokopała po śniadaniu nawet filmik nagrałam i spokój jest teraz wczoraj ją tak jakoś pod żebrami aż czułam o ile to możliwe
Dzięki dziewczyny, to miłe, że się o nas martwiłyście. na szczęście u nas nic złego się nie dzieje (nie licząc wysiadającego kręgosłupa), to że mnie nie było, to tylko wina komputera.

Hej Antiope. U nas dzieje sie duzo. Ja i Izulka szpital zaliczyliśmy bo nasze szyjki nie współpracują. Madzia.ch urodzila synka bardzo wczesnie bo w 24 tyg a u Joshi Lenka nie bedzie Lenka. Wyrosły jej eleganckie jajeczka. Lux wybiera sie na l4. Hmmm co ja jeszcze pominęłam? Pomozcie dziewczyny

Dzięki za skrót. Ale teraz jesteście z Izą w domku?
Anetka a jak Twój synek w szpitalu? Mąż z nim jest. Czy badania coś już wykazały?
Co z maluszkiem Madzi? 24 tc to bardzo wcześnie. :sad: Jak to się stało? Poród zaczął się nagle, czy coś zapowiadało, że tak się może skończyć?
Joshi jakim cudem Lence wyrosły jajka?! Normalnie szok! Byłam pewna, że tym razem jednak będzie dziewczynka...

i ktore najlepsze?
Fitti z biedry polecam :)

Wstałam z drzemki lepiej od razu

Antiope hej

Moje dzieci mają siebie i mają jeszcze kuzynostwo. Moja mama w grudniu będzie mieć siedmioro wnucząt. Uroki wielodzietności :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Dzięki dziewczyny, to miłe, że się o nas martwiłyście. na szczęście u nas nic złego się nie dzieje (nie licząc wysiadającego kręgosłupa), to że mnie nie było, to tylko wina komputera.

Dzięki za skrót. Ale teraz jesteście z Izą w domku?
Anetka a jak Twój synek w szpitalu? Mąż z nim jest. Czy badania coś już wykazały?
Co z maluszkiem Madzi? 24 tc to bardzo wcześnie. :sad: Jak to się stało? Poród zaczął się nagle, czy coś zapowiadało, że tak się może skończyć?
Joshi jakim cudem Lence wyrosły jajka?! Normalnie szok! Byłam pewna, że tym razem jednak będzie dziewczynka...

Iza z Anetką już w domu z zaleceniami oszczędzania.
Synkowi Anetki wyszły jakieś zaburzenia ale coś da się je wyeliminować.
Madzi poród zaczął się bez żadnych wcześniejszych objawów. Bolał ją pęcherz i w toalecie zobaczyła krew. Na ip było 3 cm. Nie udało się zatrzymać. Maciuś silny chłopak 600g daje radę. Lekarze dobrej myśli

cb7wugpju04jz4q8.png

Iza z Anetką już w domu z zaleceniami oszczędzania.
Synkowi Anetki wyszły jakieś zaburzenia ale coś da się je wyeliminować.
Madzi poród zaczął się bez żadnych wcześniejszych objawów. Bolał ją pęcherz i w toalecie zobaczyła krew. Na ip było 3 cm. Nie udało się zatrzymać. Maciuś silny chłopak 600g daje radę. Lekarze dobrej myśli

cb7wugpju04jz4q8.png
Anetko to super, że u synka da się wyeliminować te zaburzenia i że to nie jest nic trwałego. Czyli ostatecznie wykluczyli autyzm?

Cieszę się, że maluszek Madzi daje radę. Zmroziła mnie ta informacja, bo na październiku była podobna historia. Maluszek urodził się w 23 tc i niestety jego organizm nie dał rady i poddał się po kilku dniach. Mam nadzieję, że tym razem historia będzie miała inne zakończenie.

reklama
Anetko to super, że u synka da się wyeliminować te zaburzenia i że to nie jest nic trwałego. Czyli ostatecznie wykluczyli autyzm?

Cieszę się, że maluszek Madzi daje radę. Zmroziła mnie ta informacja, bo na październiku była podobna historia. Maluszek urodził się w 23 tc i niestety jego organizm nie dał rady i poddał się po kilku dniach. Mam nadzieję, że tym razem historia będzie miała inne zakończenie.
Jak Madzia pisała to miał tydzień, sam sikał i podawali mu pokarm z banku mleka. Silny chłopak.
Myślę o nich często.

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry