ja chce kremowy, nada szarym tez myslalamZobacz załącznik 770366 myślałam o innym kolorze, ale też nie jest zły.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Antiope
Fanka BB :)
No wkoncu !!!! Juz sie martwilysmy o was.
Nawet zagladalam na twoj profil kiedy bylas online ostatnio [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki dziewczyny, to miłe, że się o nas martwiłyście. na szczęście u nas nic złego się nie dzieje (nie licząc wysiadającego kręgosłupa), to że mnie nie było, to tylko wina komputera.no wreszcie Antiope też już się zaczęłam martwić !
jutro mamy pierwsze zajęcia w szkole rodzenia niestety będę sama bo Luby ma akurat wtedy jazdy (mój chłop się wziął za siebie żeby zapewnić nam byt dumna jestem z niego bo on z takich niedowiarków raczej ... )
od wczoraj brzuch mnie boli ... ale nie na skurcze tylko ogólnie cały mała też się rusza od niechcenia rano troszkę pokopała po śniadaniu nawet filmik nagrałam i spokój jest teraz wczoraj ją tak jakoś pod żebrami aż czułam o ile to możliwe
Dzięki za skrót. Ale teraz jesteście z Izą w domku?
Anetka a jak Twój synek w szpitalu? Mąż z nim jest. Czy badania coś już wykazały?
Co z maluszkiem Madzi? 24 tc to bardzo wcześnie.
![Sad :sad: :sad:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sad9cd.gif)
Joshi jakim cudem Lence wyrosły jajka?! Normalnie szok! Byłam pewna, że tym razem jednak będzie dziewczynka...
elifit
Moderatorka
Fitti z biedry polecami ktore najlepsze?
Wstałam z drzemki lepiej od razu
Antiope hej
Moje dzieci mają siebie i mają jeszcze kuzynostwo. Moja mama w grudniu będzie mieć siedmioro wnucząt. Uroki wielodzietności
![cb7wugpju04jz4q8.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fcb7wugpju04jz4q8.png&hash=8bc29683256774951bdb2c432f451ad1)
elifit
Moderatorka
Dzięki dziewczyny, to miłe, że się o nas martwiłyście. na szczęście u nas nic złego się nie dzieje (nie licząc wysiadającego kręgosłupa), to że mnie nie było, to tylko wina komputera.
Dzięki za skrót. Ale teraz jesteście z Izą w domku?
Anetka a jak Twój synek w szpitalu? Mąż z nim jest. Czy badania coś już wykazały?
Co z maluszkiem Madzi? 24 tc to bardzo wcześnie.Jak to się stało? Poród zaczął się nagle, czy coś zapowiadało, że tak się może skończyć?
Joshi jakim cudem Lence wyrosły jajka?! Normalnie szok! Byłam pewna, że tym razem jednak będzie dziewczynka...
Iza z Anetką już w domu z zaleceniami oszczędzania.
Synkowi Anetki wyszły jakieś zaburzenia ale coś da się je wyeliminować.
Madzi poród zaczął się bez żadnych wcześniejszych objawów. Bolał ją pęcherz i w toalecie zobaczyła krew. Na ip było 3 cm. Nie udało się zatrzymać. Maciuś silny chłopak 600g daje radę. Lekarze dobrej myśli
![cb7wugpju04jz4q8.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fcb7wugpju04jz4q8.png&hash=8bc29683256774951bdb2c432f451ad1)
elifit
Moderatorka
A ja już na l4 od tygodniachyba wsioai Lenam idzie tez na l4
Tuiles
Zobacz załącznik 770366 myślałam o innym kolorze, ale też nie jest zły.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Stópki dają w gratisie?
Antiope
Anetko to super, że u synka da się wyeliminować te zaburzenia i że to nie jest nic trwałego. Czyli ostatecznie wykluczyli autyzm?Iza z Anetką już w domu z zaleceniami oszczędzania.
Synkowi Anetki wyszły jakieś zaburzenia ale coś da się je wyeliminować.
Madzi poród zaczął się bez żadnych wcześniejszych objawów. Bolał ją pęcherz i w toalecie zobaczyła krew. Na ip było 3 cm. Nie udało się zatrzymać. Maciuś silny chłopak 600g daje radę. Lekarze dobrej myśli
![]()
Cieszę się, że maluszek Madzi daje radę. Zmroziła mnie ta informacja, bo na październiku była podobna historia. Maluszek urodził się w 23 tc i niestety jego organizm nie dał rady i poddał się po kilku dniach. Mam nadzieję, że tym razem historia będzie miała inne zakończenie.
ale masz dobrze!!!A ja już na l4 od tygodnia
![]()
a Dada?Fitti z biedry polecam
Wstałam z drzemki lepiej od razu
Antiope hej
Moje dzieci mają siebie i mają jeszcze kuzynostwo. Moja mama w grudniu będzie mieć siedmioro wnucząt. Uroki wielodzietności
![]()
reklama
elifit
Moderatorka
Jak Madzia pisała to miał tydzień, sam sikał i podawali mu pokarm z banku mleka. Silny chłopak.Anetko to super, że u synka da się wyeliminować te zaburzenia i że to nie jest nic trwałego. Czyli ostatecznie wykluczyli autyzm?
Cieszę się, że maluszek Madzi daje radę. Zmroziła mnie ta informacja, bo na październiku była podobna historia. Maluszek urodził się w 23 tc i niestety jego organizm nie dał rady i poddał się po kilku dniach. Mam nadzieję, że tym razem historia będzie miała inne zakończenie.
Myślę o nich często.