Cześć Kobitki
Widzę, że kwestia wózków wraca systematycznie... my wciąż się rozglądamy, chociaż mamy już jeden model na oku. Jeśli chodzi o Barlettę, to chyba jest to model Adamexa? Widziałam te wózki w Smyku, bardzo ładnie się prezentowały, ale... mój mąż niczego nie kupi zanim nie przetrząśnie internetu wzdłuż i wszerz w poszukiwaniu najpewniejszych opinii
i niestety, ale Adamex ma jedną z najniższych średnich ocen wśród użytkowników wózków wszelakich. Koleżanka rodziła na początku lipca, zakupiła model Pajero i... już poszedł do reklamacji. Ponoć wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Wspomnianej koleżance akurat coś się zaczęło pruć, ale już przeklina samą siebie za zakup. Słyszałam natomiast wiele dobrego o wózkach Tako, a konkretnie o modelu Moonlight. Dwie moje znajome go sobie zakupiły i chwalą go w użytkowaniu
mi się marzy lekki wózek, coby go łatwo przez te grudniowe śniegi pchać. Upatrzyłam sobie Anex Sport 3w1, ale w związku z tym, że to jest nowy model, nie ma zbyt wielu możliwości, by kupić używany, a nowy swoje kosztuje...
A tak poza wózkowym tematem, to rozglądamy się z M. za mebelkami do pokoju Zosieńki
Może uda nam się jutro kupić używany komplet Meblika - ponoć świetna firma, a jeden regalik dochodzi cenowo nawet do 2 tys.! W każdym razie, jesteśmy wciąż w trakcie wprowadzania się, można by powiedzieć, bo puste pokoje i pudła na środku mieszkania bezapelacyjnie królują już od miesięcy. Przyda się jakieś miejsce na przechowywanie coraz większej ilości ciuszków i innych dupereli. Swoją drogą, powinnam dostać jakąś kartę stałego klienta w Pepco i Smyku
bo ostatnio notorycznie poluję na promocje wszelakie.