ahaa, no fakt jest o jasniesze, ale spacerowka ma przy nozkach ciemniejszy material jesli o to chodziJa nie mowie lux o kolorze białym wogole nie chodzi mi o kolor.ale o fakture materialu.
Chodzi mi o te elementy materialu które nie sa gladkie . Ten ciemny szary jest gladki ten jasniejszy ma inna fakture. Latwiej z gladkiego materialu zetrzec wafelka czy chrupka niz z chropowanego.
Ale wozek bardzo Fajny. Zreszta nad barletta Sama sie zastanawiałam.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A no to git.ahaa, no fakt jest o jasniesze, ale spacerowka ma przy nozkach ciemniejszy material jesli o to chodzi
jak patrzylam to sama spacerowka jest w ciemniejszym kolorze, wiesz prac tego codziennie nie mam zamiaru hehe
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Ja mam Stary wózek beżowy z brązowymi kołami(wzór), nie pobrudzil mi się.
Ja dzisiaj obiadu nie robię bo mam gołąbki z wczoraj. Młody w końcu zasnął, ułożyłam mu wcześniej ubrania w szafie i znów do kartona poszły za małe ubranka. Mam już 11 kartonów, więc wyprawka po starszym synu jest.
Joshi życzę Ci córki. Ty mi zycz by mój syn pozostał synem!!!
Pogoda u nas jesienna. Zaświeciło by słoneczko na chwilkę, ale niebo tak zaciągnięte że chyba nie ma szans.
Elifit ty chyba podalas że już masz 25 tydz?
U mnie w szpitalu dopiero po skończonym 26 tyg przyjmują na oddział położniczy, tzn trzeba mieć 26 tyg skończone. Inaczej wysyłają na oddzial ginekologiczny i nie ratują dziecka, bo nie posiadają odpowiedniego sprzętu. A jak dziecko urodzi sie przed 32 tyg to karetka wysylaja w inkubatorze do Szczecina lub Poznania, ewentualnie do Gdańska.
A szkoda bo szpital ogromny w dość dużym mieście. Powinni coś zrobić...
Ja będę spokojna po 34 tyg tak naprawdę. ...
Ja dzisiaj obiadu nie robię bo mam gołąbki z wczoraj. Młody w końcu zasnął, ułożyłam mu wcześniej ubrania w szafie i znów do kartona poszły za małe ubranka. Mam już 11 kartonów, więc wyprawka po starszym synu jest.
Pogoda u nas jesienna. Zaświeciło by słoneczko na chwilkę, ale niebo tak zaciągnięte że chyba nie ma szans.
U mnie w szpitalu dopiero po skończonym 26 tyg przyjmują na oddział położniczy, tzn trzeba mieć 26 tyg skończone. Inaczej wysyłają na oddzial ginekologiczny i nie ratują dziecka, bo nie posiadają odpowiedniego sprzętu. A jak dziecko urodzi sie przed 32 tyg to karetka wysylaja w inkubatorze do Szczecina lub Poznania, ewentualnie do Gdańska.
Tak wiec zycze ci syna kochana aby jajka nie odpadly.Ja mam Stary wózek beżowy z brązowymi kołami(wzór), nie pobrudzil mi się.
Co do wozka zastanawiam sie nad bezami I brazami wlasnie.
U nas szarosci tez Duzo. Poprostu teraz sa modne.
Ja za to wszystko teraz widzę w bezach brazach kremach. Cala wyprawke bym w tym zrobila. [emoji23][emoji23][emoji23]
Niewiem mam na ten kolor teraz jakas baze[emoji41][emoji23]
Co do jeansu mam wybrany tez w tym odcieniu wozek [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41] ale dla synka
Niewiem ten shell do mnie wraca jak bumerang.
Musze go pomacac na zywo.
To synkowe kolory wozka
Ja za to wszystko teraz widzę w bezach brazach kremach. Cala wyprawke bym w tym zrobila. [emoji23][emoji23][emoji23]
Niewiem mam na ten kolor teraz jakas baze[emoji41][emoji23]
Co do jeansu mam wybrany tez w tym odcieniu wozek [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41] ale dla synka
Niewiem ten shell do mnie wraca jak bumerang.
Musze go pomacac na zywo.
To synkowe kolory wozka
Ja przy wózku postawie chyba na ciemny jeans. Praktyczny mi się wydaje, bo te szarości ciągle widzę na ulicach, a brązy niestety nie w moim typie, za to moja mama ciągle o tych brązach
Załączniki
cytrusowa85
Fanka BB :)
Ja przy wózku postawie chyba na ciemny jeans.
Moj Maks bedzie w takim jezdzil.
Szary miakam 4lata temu.
reklama
Hehe ja wozka rozowego tez dla dziewczynki nie widzę. Tez bez I brazy dla malej widzę hahahahaha.@joshi - cudowne wózki, ale dla mnie te kolory , które pokazałaś są idealne dla dziewczynki, pewnie dlatego, że nie toleruje wszechobecnego różu w dziewczęcej wyprawce. przy chłopaku postawiłabym pewnie na marynarskie wzory jakieś.
Zreszta mam jeden model dla Leny I uparlam sie na niego I koniec.
Moze w Pl znajdę cos innego I mi sie odwidzi.
Załączniki