reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja nie mowie lux o kolorze białym wogole nie chodzi mi o kolor.ale o fakture materialu.
Chodzi mi o te elementy materialu które nie sa gladkie . Ten ciemny szary jest gladki ten jasniejszy ma inna fakture. Latwiej z gladkiego materialu zetrzec wafelka czy chrupka niz z chropowanego.

Ale wozek bardzo Fajny. Zreszta nad barletta Sama sie zastanawiałam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ahaa, no fakt jest o jasniesze, ale spacerowka ma przy nozkach ciemniejszy material jesli o to chodzi :)

reklama
Ja mam Stary wózek beżowy z brązowymi kołami(wzór), nie pobrudzil mi się.

Ja dzisiaj obiadu nie robię bo mam gołąbki z wczoraj. Młody w końcu zasnął, ułożyłam mu wcześniej ubrania w szafie i znów do kartona poszły za małe ubranka. Mam już 11 kartonów, więc wyprawka po starszym synu jest.
Joshi życzę Ci córki. Ty mi zycz by mój syn pozostał synem!!!

Pogoda u nas jesienna. Zaświeciło by słoneczko na chwilkę, ale niebo tak zaciągnięte że chyba nie ma szans.

Elifit ty chyba podalas że już masz 25 tydz?
U mnie w szpitalu dopiero po skończonym 26 tyg przyjmują na oddział położniczy, tzn trzeba mieć 26 tyg skończone. Inaczej wysyłają na oddzial ginekologiczny i nie ratują dziecka, bo nie posiadają odpowiedniego sprzętu. A jak dziecko urodzi sie przed 32 tyg to karetka wysylaja w inkubatorze do Szczecina lub Poznania, ewentualnie do Gdańska.
A szkoda bo szpital ogromny w dość dużym mieście. Powinni coś zrobić...
Ja będę spokojna po 34 tyg tak naprawdę. ...

Ja mam Stary wózek beżowy z brązowymi kołami(wzór), nie pobrudzil mi się.

Ja dzisiaj obiadu nie robię bo mam gołąbki z wczoraj. Młody w końcu zasnął, ułożyłam mu wcześniej ubrania w szafie i znów do kartona poszły za małe ubranka. Mam już 11 kartonów, więc wyprawka po starszym synu jest.
Joshi życzę Ci córki. Ty mi zycz by mój syn pozostał synem!!!

Pogoda u nas jesienna. Zaświeciło by słoneczko na chwilkę, ale niebo tak zaciągnięte że chyba nie ma szans.

Elifit ty chyba podalas że już masz 25 tydz?
U mnie w szpitalu dopiero po skończonym 26 tyg przyjmują na oddział położniczy, tzn trzeba mieć 26 tyg skończone. Inaczej wysyłają na oddzial ginekologiczny i nie ratują dziecka, bo nie posiadają odpowiedniego sprzętu. A jak dziecko urodzi sie przed 32 tyg to karetka wysylaja w inkubatorze do Szczecina lub Poznania, ewentualnie do Gdańska.
A szkoda bo szpital ogromny w dość dużym mieście. Powinni coś zrobić...
Ja będę spokojna po 34 tyg tak naprawdę. ...
Tak wiec zycze ci syna kochana aby jajka nie odpadly.

Co do wozka zastanawiam sie nad bezami I brazami wlasnie.

Ja przy wózku postawie chyba na ciemny jeans. Praktyczny mi się wydaje, bo te szarości ciągle widzę na ulicach, a brązy niestety nie w moim typie, za to moja mama ciągle o tych brązach :D

U nas szarosci tez Duzo. Poprostu teraz sa modne.
Ja za to wszystko teraz widzę w bezach brazach kremach. Cala wyprawke bym w tym zrobila. [emoji23][emoji23][emoji23]
Niewiem mam na ten kolor teraz jakas baze[emoji41][emoji23]
Co do jeansu mam wybrany tez w tym odcieniu wozek [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41] ale dla synka

Niewiem ten shell do mnie wraca jak bumerang.
Musze go pomacac na zywo.

1471355415915.jpg
1471355425511.jpg
1471355438130.jpg

To synkowe kolory wozka
Ja przy wózku postawie chyba na ciemny jeans. Praktyczny mi się wydaje, bo te szarości ciągle widzę na ulicach, a brązy niestety nie w moim typie, za to moja mama ciągle o tych brązach :D

Załączniki

• 1471355415915.jpg
    1471355415915.jpg
    95,2 KB · Wyświetleń: 322
  • 1471355421794.jpg
    1471355421794.jpg
    80,5 KB · Wyświetleń: 76
  • 1471355425511.jpg
    1471355425511.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 322
  • 1471355438130.jpg
    1471355438130.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 323
@joshi - cudowne wózki, ale dla mnie te kolory , które pokazałaś są idealne dla dziewczynki, pewnie dlatego, że nie toleruje wszechobecnego różu w dziewczęcej wyprawce. :) przy chłopaku postawiłabym pewnie na marynarskie wzory jakieś.

reklama
@joshi - cudowne wózki, ale dla mnie te kolory , które pokazałaś są idealne dla dziewczynki, pewnie dlatego, że nie toleruje wszechobecnego różu w dziewczęcej wyprawce. :) przy chłopaku postawiłabym pewnie na marynarskie wzory jakieś.
Hehe ja wozka rozowego tez dla dziewczynki nie widzę. Tez bez I brazy dla malej widzę hahahahaha.
Zreszta mam jeden model dla Leny I uparlam sie na niego I koniec.
Moze w Pl znajdę cos innego I mi sie odwidzi.
1471356877442.jpg

Załączniki

• 1471356877442.jpg
    1471356877442.jpg
    97,5 KB · Wyświetleń: 326
Do góry