reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dopóki w miarę chodzę chcę zrobić trochę zapasów, bo później nie wyobrażam sobie zakupów męża, i tak jak pomyślałam ile tego jest, ile miejsca zajmuje. A tak ocet ekologiczny i tani. Na pewno mąż przy zakupie się nie pomyli. W sumie to do tej pory myłam nim tylko zlewozmywak, trochę płynu i octu na gąbkę i ładnie lśni.
Nawet dziś kupiłam płyn do prania niemowlęcych ubranek, żeby mieć pewność że będzie dobry.
No i zaraz zrobię górę pierogów do mrożenia.

reklama

Załączniki

• wozek pik15.png
    wozek pik15.png
    71,4 KB · Wyświetleń: 86
Bardzo Fajny !
Tylko ja bym sie troche bala ze ta faktura materialu bedzie sie brudzic. Bo nie gladka.
W gondoli moze nie ale przy spacerowce I siedzacym dziecku .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz co, to jest jeden z najciemniejszych, same calkowicie ciemne mi sie nie podobaja i ten najbardziej mi pasuje a bialy jest tylko dol gondolki wykonany ze skory, reszta to popiel i grafit, nie wiek gdzie widzisz biel :-p

Lux wozeczek super. Bardzo elegancki ale ja bym sie nie zdecydowała. Ja mialam czarno czerwony i sobie chwale..nie widac tek czekolady soczkow i błota z bucikow:D

Eli odpoczywaj kobieto :)

Dziewczyny szok te wasze sny :D mi sie caly czas buty śnią ze kupuje. Co drugi dzien normalnie.

Joshi ja też czekam na nastepne usg. Jakos im nie wierzę ze dziewczynke mam :D chlopaka czuje i chlopak mi sie sni :D jak się urodzi to uwierzę.

Jednak kupilam i zrobilam ciasto. Sernik kupilam a fale dunaju piekę. Tylko cos mi budyń na masę srednio wyszedl. No nic zjedzą jaki bedzie. Dopiero usiadlam a jeszcze odkurzanie przede mna i obiad wstawic. Wszystko mam przygotowane tylko włączyć. Małe kopie brzuch nie boli to idę dalej walczyc:)

Lux wozeczek super. Bardzo elegancki ale ja bym sie nie zdecydowała. Ja mialam czarno czerwony i sobie chwale..nie widac tek czekolady soczkow i błota z bucikow:D

Dziewczyny szok te wasze sny :D mi sie caly czas buty śnią ze kupuje. Co drugi dzien normalnie.

Joshi ja też czekam na nastepne usg. Jakos im nie wierzę ze dziewczynke mam :D chlopaka czuje i chlopak mi sie sni :D jak się urodzi to uwierzę.

Jednak kupilam i zrobilam ciasto. Sernik kupilam a fale dunaju piekę. Tylko cos mi budyń na masę srednio wyszedl. No nic zjedzą jaki bedzie. Dopiero usiadlam a jeszcze odkurzanie przede mna i obiad wstawic. Wszystko mam przygotowane tylko włączyć. Małe kopie brzuch nie boli to idę dalej walczyc:)

mi sie bardzo szare wozki podobaja wiec mysle, ze przy tym zostane :)

no to mamy dwie rozkapryszone gowniary, bo ja tez podobno jestem podla
trzy! mnie tez wpiszcie na liste. na szczescie i maz i rodzice znosza dzielnie. pasierb wraca dzis do mamy wiec moge sie foszkowac i humorkowac ile wlezie! u mnie to pierwsza i ostatnia ciaza wiec olewam system
Mi sie tez wydaje, ze mój Leoś to jakiś leń. Albo ja nie umiem tych ruchów wyłapać. Jak leze na plecach to czasami widze jak mi brzuch podskakuje, a w żadnej innej pozycji jeszcze nic nie czuje... Ale nie denerwuje sie, jeszcze ze dwa tygodnie mu dam;) może załapie po co mu rece i nogi potrzebne;)

a8doqqmz725nh9h0.png
a ktory masz tydzien? ja 25 zaczynam..

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

trzy! mnie tez wpiszcie na liste. na szczescie i maz i rodzice znosza dzielnie. pasierb wraca dzis do mamy wiec moge sie foszkowac i humorkowac ile wlezie! u mnie to pierwsza i ostatnia ciaza wiec olewam system

a ktory masz tydzien? ja 25 zaczynam..

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
ja podobno jestem pyskata i uawaga-nie do wspolzycia ze spoleczenstwem haha :D

Ja nie mowie lux o kolorze białym wogole nie chodzi mi o kolor.ale o fakture materialu.
Chodzi mi o te elementy materialu które nie sa gladkie . Ten ciemny szary jest gladki ten jasniejszy ma inna fakture. Latwiej z gladkiego materialu zetrzec wafelka czy chrupka niz z chropowanego.

Ale wozek bardzo Fajny. Zreszta nad barletta Sama sie zastanawiałam.
wiesz co, to jest jeden z najciemniejszych, same calkowicie ciemne mi sie nie podobaja i ten najbardziej mi pasuje a bialy jest tylko dol gondolki wykonany ze skory, reszta to popiel i grafit, nie wiek gdzie widzisz biel :-p

reklama

My tez mielismy u Filipa czarno czerwony[emoji41]
Z Patrykiem granatowo Niebieski.

Do góry