LisiaMama
Fanka BB :)
Dziewczyny moze z wózkami to lepiej na temat o wózkach sie przenieść? [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uwazaj na siebie!!!Naciagniełam sobie więzadło obłe macicy.. tak wyczytałam.. teraz leżę bo boli a Lilka szaleje fest. Mam nadzieję że to nic groźnego
No leżę tyle mogę :/
O jaki boski!!!! Kocham panterke!!! My dzisiaj oglądaliśmy wózki i wybraliśmy inny ale nie wiem czy nie zmienię zdania.... [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]Hehe ja wozka rozowego tez dla dziewczynki nie widzę. Tez bez I brazy dla malej widzę hahahahaha.
Zreszta mam jeden model dla Leny I uparlam sie na niego I koniec.
Moze w Pl znajdę cos innego I mi sie odwidzi.
Zobacz załącznik 767869
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
I dla mnie!!!!!! Chce go! [emoji1]No to jak wstawiłaś zdjęcie, to teraz z trzema wózkami przyjedziesz do Polski: dla siebie, dla Kleo i dla mnie
A jak Twoja rwa kulszowa?Naciagniełam sobie więzadło obłe macicy.. tak wyczytałam.. teraz leżę bo boli a Lilka szaleje fest. Mam nadzieję że to nic groźnego
No nie dwie. Mnie pasy pomogły na rwę kulszową, ale jak wczoraj poszłam na rynek i spacerkiem przeszłam kilkaset metrów, to potem umierałam. Dziś na szczęście ok, ale wychodzi na to, że w ogóle się nie powinnam ruszać, bo od razu boli. Jak dziś poszłam do najbliższego sklepu po parę rzeczy, to tak się bałam, żeby mi się plecy po tym nie odezwały, że masakra. Pierwszą ciążę to miałam bezproblemową, a ta jakoś tak inaczej. Pewnie dlatego, że mam synka do opieki i nie mogę wypoczywać tyle ile bym chciałaNo we dwie polanane jestesmy. Mi sue krzyzowe odezwaly. Bol taki siarczyscie promienisty na dole plecow.
Lux no widzisz teraz ponaga ale to zobowiazanie ktore daje mu furtke do "wtracania" sie . Niestety tak juz jest. Potem jak jestes rozzalona musisz o tym pamietac.