reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
A ja synka zaprowadzilam do przedszkola i jadę po ciasto dla męża. Jutro ma urodziny i musi vos zaniesc do pracy. Powiedzial ze nie chce zebym stala tyle czasu przy pieczeniu wiec ide mu kupic jakis tort smietanowy albo coś w tym stylu. Zobacze co i jak.
Wczoraj spedzilismy wieczor u mojej ciotki bo wróciła z urlopu i syn wyszalal sie z wujkiem w garażu hehe mały mechanik rosnie
Mam takie glupie pytanie. Czy ktoras z Was odczuwa takie dziwne bóle jakby ucisk na odbyt? Jak bol tam taki dziwny? Czasami mam tak i mnie mocno to niepokoi. Nie twardnieje mi brzuch nie mam zadnych skurczy. Tylko ten taki dziwny dyskomforf. I nie chodzi o to ze musze na toalete dziwne to jest
Wczoraj spedzilismy wieczor u mojej ciotki bo wróciła z urlopu i syn wyszalal sie z wujkiem w garażu hehe mały mechanik rosnie
Mam takie glupie pytanie. Czy ktoras z Was odczuwa takie dziwne bóle jakby ucisk na odbyt? Jak bol tam taki dziwny? Czasami mam tak i mnie mocno to niepokoi. Nie twardnieje mi brzuch nie mam zadnych skurczy. Tylko ten taki dziwny dyskomforf. I nie chodzi o to ze musze na toalete dziwne to jest
K
Krasnal77
Gość
Dziewczyny, a jak czujecie te ruchy to ile ... Kilka minut co jakis czas, czy kilka uderzen i koniec czy trwa to np. Godzinke i bobo sie tam wierci w srodku? Bo jak ja juz cos czuje to zazwyczaj jest to kilka (4-5, czasami ciut wiecej) uderzen w srodku i koniec na dlugie godziny...
ja to teraz czuje go baaardzo rzadko, tyle co sie na boku poloze a tak to cisza, cos tam pogmera i przestaje, wczesniej kopal bardziej regularnieDziewczyny, a jak czujecie te ruchy to ile ... Kilka minut co jakis czas, czy kilka uderzen i koniec czy trwa to np. Godzinke i bobo sie tam wierci w srodku? Bo jak ja juz cos czuje to zazwyczaj jest to kilka (4-5, czasami ciut wiecej) uderzen w srodku i koniec na dlugie godziny...
Witamy sie I ja w ujowym nastroju.
Od kilku dni mam nerwa na mojego za byle gowno sie go czepiam. Wczoraj to bylo Jakies apogeum bo wkur...ial mnie wogole ze wszystkim chyba nawet tym ze wogole wrocil po robocie do domu .
Ehhh okropna jestem.
Chyba przegielam wieczorem bo powiedzial ze trzeciego dnia ze mna nie zniesie I jezeli nie przestane sie go czepiac to moze lepiej jak pójdę sobie spac do Patryka pokoju I tam sie wyspie Sama spokojnie bo chyba od kilku dni niewyspana jestem ze taka nabuzowana. No I poszlam z placzem ze mnie tu nikt nie chce , ze jak bym sie wyprowadzila to by mojej nieobecnosci nie zobaczyli I wogole dramat.
Masakra ...
Spalam Sama mimo iz maz przychodzil do mnie dwa razy .to go obrazona wyganialam ze jak mnie nie potrzebujecie to nie I see poradze bez niego I wogole.
BOZE jestem nienormalna.
Zachowuje sie jak rozkapryszona gowniara.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Od kilku dni mam nerwa na mojego za byle gowno sie go czepiam. Wczoraj to bylo Jakies apogeum bo wkur...ial mnie wogole ze wszystkim chyba nawet tym ze wogole wrocil po robocie do domu .
Ehhh okropna jestem.
Chyba przegielam wieczorem bo powiedzial ze trzeciego dnia ze mna nie zniesie I jezeli nie przestane sie go czepiac to moze lepiej jak pójdę sobie spac do Patryka pokoju I tam sie wyspie Sama spokojnie bo chyba od kilku dni niewyspana jestem ze taka nabuzowana. No I poszlam z placzem ze mnie tu nikt nie chce , ze jak bym sie wyprowadzila to by mojej nieobecnosci nie zobaczyli I wogole dramat.
Masakra ...
Spalam Sama mimo iz maz przychodzil do mnie dwa razy .to go obrazona wyganialam ze jak mnie nie potrzebujecie to nie I see poradze bez niego I wogole.
BOZE jestem nienormalna.
elifit
Moderatorka
miewam tak i zwykle to oznacza zaparcieA ja synka zaprowadzilam do przedszkola i jadę po ciasto dla męża. Jutro ma urodziny i musi vos zaniesc do pracy. Powiedzial ze nie chce zebym stala tyle czasu przy pieczeniu wiec ide mu kupic jakis tort smietanowy albo coś w tym stylu. Zobacze co i jak.
a różnie, bywa jak mówisz parę minut i koniec, a bywa np wieczorem że godzine się pokręci.Dziewczyny, a jak czujecie te ruchy to ile ... Kilka minut co jakis czas, czy kilka uderzen i koniec czy trwa to np. Godzinke i bobo sie tam wierci w srodku? Bo jak ja juz cos czuje to zazwyczaj jest to kilka (4-5, czasami ciut wiecej) uderzen w srodku i koniec na dlugie godziny...
Kurcze dziewczyny nie wysiedzę, czuje ze powinnam się położyć bo mnie boli brzuch u góry i mi ciężko oddychać.
aneta_ck
Fanka BB :)
Mam nadzieje ze to to bo ja taki bol czułam jak mi ten krwiak sie oproznial i mialam ogromne krwawienie. No ale teraz nic sie nie dzieje na szczescie. Jestem maksymalnie przewrazliwiona chyba i dlatego takmiewam tak i zwykle to oznacza zaparcie
a różnie, bywa jak mówisz parę minut i koniec, a bywa np wieczorem że godzine się pokręci.
Kurcze dziewczyny nie wysiedzę, czuje ze powinnam się położyć bo mnie boli brzuch u góry i mi ciężko oddychać.
Joshi hormony po prostu i dlatgeo tak masz. Nie przejmuj sie. Ja czasami bym obu chlopakow moich udusila tak mnie wkurzają a jak się za chwile uspokoje to sobie mysle jak ja moglam sie tak zloscic na mojego synka mąż zazwyczaj czyme zasluzy wiec tu nie mam wyrzutow sumienia
Roznie.czasami bryka dobra godzine caly czas ( to znaczy co kilka minut poswiruje rekami nogami albo sie powyciaga odpocznie z 5 - 10 minut i zaszlam od nowa szaleje.)Dziewczyny, a jak czujecie te ruchy to ile ... Kilka minut co jakis czas, czy kilka uderzen i koniec czy trwa to np. Godzinke i bobo sie tam wierci w srodku? Bo jak ja juz cos czuje to zazwyczaj jest to kilka (4-5, czasami ciut wiecej) uderzen w srodku i koniec na dlugie godziny...
Albo zasadzi kilka wyraznych kopniec I spokoj na kilka godzin.
Ogólnie czuje dzidziusia juz często I wyraznie. Teraz boksuje mnie np bo siedze chyba nie lubi tej pozycje u mnie. Wogole akrywne jest mocno rano po południu wieczorem ok 20 I pozniej ok 23. ( byc moze takie bedzie mialo pory na swiecie [emoji41])
elifit
Moderatorka
hehe mój mnie wyzywa od zołz i wiedźm noorma, spróbuj się zrelaksowac i zrobić cos fajnego z mężem.Witamy sie I ja w ujowym nastroju.
Ehhh okropna jestem.
Masakra ...
BOZE jestem nienormalna.
reklama
Kochana, każda czasami miewa taki dzień. Ja też ostatnio czepiałam się o byle co, skutek tego taki, że mężowi przykro, a miałam wyrzuty sumienia. Musimy to kontrolować... Nie ma wyjścia. Głowa do góry, bądz milsza - to starczy. Będzie dobrze. :*Witamy sie I ja w ujowym nastroju.
Ehhh okropna jestem.
Masakra ...
BOZE jestem nienormalna.