reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
bylam w szpitalu, powiedzialam, ze pobolewa brzuch i synka slabo czuje, zrobili usg, wszystko ok, mlody ma sie dobrze!!!! a ja zaplakana, ze cos jest nie halo
Super ze wszystko dobrze. Znam to uczucie zamartwiania się. Lepiej isc i sie uspokoic niz w stresie byc. Ja jak czuje ze cos jest nie tak to ide. A w awaryjnych sytuacjach uzywam tego detektora tetna i jestem spokojniejsza.

20160812_193701.jpg
Dziewczyny promocja jest w tesco zestaw trzy elementowy kolderka, ochraniacz i przescieradlo za 37zl obnizka ze 150zl wydaje mi sie ze warto ja sie od razu skusilam ;)

Załączniki

• 20160812_193701.jpg
    20160812_193701.jpg
    475,9 KB · Wyświetleń: 234
dziewczyny pomóżcie mi dostałam takiej oprychy na ustach fuj, że mam podwójną wargę .. Co mi pomoże szybko i załagodzi te okropieństwo.. mam plasterki ale nie wiem czy można raz piszą tak raz że nie HELP ME ! :(

reklama
Ewna jak po usg 4d? Fajna pamiatka ile placilas? Znasz plec?

Aneta strasznie smutno dobrze ze możesz poglaskac brzuszek.
Ja czasem robię naleśniki na orkiszowej mace. Z pieczarkami cebulka i parowka
oj po USG jestem bardzo zadowolona naprawdę, płaciłam 220 zł ale mam tyle fotek i ogólnie dostałam skierowanie do diabetyka jednak , a syneczek skoczny tańczył nam na główce mały AS he he ale już zakochana w nim jestem :)

Do góry