reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzięki dziewczyny:*

Właśnie próbowałam uprasowac koszulki syna. 10 min przy desce i mam taki bol w pochwie ze dziękuję. Ech głupek ze mnie chciałam trochę pomoc mezowi w prasowaniu. Odleze ciut i musze wstac do obiadu. Dzis wymyslilam sobie nalesniki połowę z pieczarkami i połowę na słodko z dżemem malinowym. Dziewczyny ktore mają problem z cukrem mozna zjeść sobie naleśniki ale tak jak nigdy nie robię z mąki pszennej tylko orkiszowej i malutko cukru. Przyprawiam nalesniki na ostro i robie sobie z pieczarkami. Cukier mi nie skacze po tej mące powyzej 110:)

Hej dziewczyny. A mnie dzis smutno:( na dzis mialam termin z blizniakami. Jak maz wroci z pracy to weźmiemy małego i pojdziemy na cmentarz. Pociesza mnie tylko Rozalka w brzuszku ktora urządza sobie balet.

Ja nie moge sie zabrać za wyprawke bo najpierw musimy sprawę z samochodem zalatwic. Najpierw 5 tyg czekalismy na zwrot pieniedzy z ubezpieczenia a teraz jeszcze 3 tyg az nasz mechanik z urlopu wroci. Potem trzeba go zrobic sprzedac i kupic nowy i dopiero rządzić się resztą. Muszę zaczac od komody. Bo co z tego ze zacznę segregowac i prac jak nie mam miejsca zeby to poukładać. Na szczęście wozek mam wybrany i kolyske. Maz musi tylko kliknac w internecie i zamowione. Maxi cosi mam kombinezonik na wyjscie zw szpitala tez i parę ciuszkow.

Na szczescie nie musze szukac prezentu dla malego na swieta bo juz wybrany. Maz wiec co i jak to tylko pojechać po to trzeba.

KOchana trzymaj się :*

Ewna jak po usg 4d? Fajna pamiatka ile placilas? Znasz plec?

Aneta strasznie smutno dobrze ze możesz poglaskac brzuszek.
Ja czasem robię naleśniki na orkiszowej mace. Z pieczarkami cebulka i parowka

U mnie dziś paluszki rybne, po dziecęcemu ;)
A potem placek z wiśniami i śliwkami będzie.
Teraz jedziemy na zakupy.

Ps. Nie dziwota że mam wzdęcia jak dojadam niezjedzone obiady po dzieciach. Boję się następnego ważenia.

Ps.2 to tłumaczenie jednak ja zrobię ale dostałam więcej czasu. Mogłabym im walnąć l4 i mieć wyje.ane ale lubię to robić więc zrobię. A potem sobie pójdę forever :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry