reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

a moj maly znow dzis leniwy, tak mysle czy nie jechac na ktg...ale moj szpital se kase liczy za to podobno i tak mysle czy ma prawo?
Mogą mieć usługi komercyjne albo idziesz przez IP i tam lekarz kieruje na ktg. Wiem że u nas jest tak ze jeśli dzieciak się nie rusza, to polozna przykłada tylko detektor tętna i jak znajdzie serduszko to koniec badania i możesz iść do domu bez wizyty. Tak dla uspokojenia. Ja nie korzystałam ale jak chodzilam na ktg do szpitala na końcówce to często widziałam jak dziewczyny nawet z małym brzuchem w panice były a tu badanie 10 sek i już z bananem a twarzy wychodziły :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś z kuchni nie wychodzę, a mała mi na kolanie wisi :) robię ogorki kiszone, konserwowe i na ostro... dżemy robię... a na obiad usmażylam rybke i ziemniaczki do tego :) dziś bez zupki[emoji14]nie wyrobilam się[emoji14]

Ja dziś też zamknięta w kuchni... Moj zażyczył sobie racuchów z jabłkami wiec stoje i smaze, a na obiad mielone z warzywami, mizeria i ziemniaki:) to taki zestaw bardziej dla mnie;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Mogą mieć usługi komercyjne albo idziesz przez IP i tam lekarz kieruje na ktg. Wiem że u nas jest tak ze jeśli dzieciak się nie rusza, to polozna przykłada tylko detektor tętna i jak znajdzie serduszko to koniec badania i możesz iść do domu bez wizyty. Tak dla uspokojenia. Ja nie korzystałam ale jak chodzilam na ktg do szpitala na końcówce to często widziałam jak dziewczyny nawet z małym brzuchem w panice były a tu badanie 10 sek i już z bananem a twarzy wychodziły :)

dzwonie,ale nikt nie odbiera, dzwonie tez do znajmowej pielegniarki, ktora tam pracuje, ale na innym oddziale i tez nie odb, wrrrr, oszaleje, az mnie brzuch rozbolal z teg wszystkiego

dzwonie,ale nikt nie odbiera, dzwonie tez do znajmowej pielegniarki, ktora tam pracuje, ale na innym oddziale i tez nie odb, wrrrr, oszaleje, az mnie brzuch rozbolal z teg wszystkiego
Lux spokojnie!
Na tym etapie maluszki nie kopia all the time.
Moze spi akurat. Nie denerwuj sie na zas. Bo to tylko Wam szkodzi.
Zjedz cos slodkiego. Albo coli sie napij. Zobaczysz jakiej energi maly dostanie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dostalam zadanie od Fifiego
" mamusiu a zrobisz czekoladowe babeczki ja ci pomoge zeby ci ciezko nie bylo.raz dwa I beda zrobione.

Ehhh no zrobie bo jak nie jak tak!
No ale jak ja bede dwa razy w tygodniu Wypieki se tworzyc to czarno widze moja wage !
A dupaaa a rosnie!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

hihi a ja zazdroszcze tym co sa blizej niz ja bo tu przewaga poczatek grudnia a ja koncowka, jak nie poczatek stycznia
Ja tak miałam ze starszym, termin na 27 października. Większość już była po a ja dalej z brzuchem. Za to tym razem mam na początek miesiąca. :happy:

Dziewczyny, wiecie,że na zgage w ciazy można rennie????

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Można.

A ja już nie wytrzymywałam z tą rwą kulszową i dziś rano była u mnie pani i założyła mi kinesiology taping i jest dużo lepiej. Może nawet uda mi się jutro pójść na jakieś zakupy dla małego. :happy:

Mnie tak od rana bola plecy na dole, że szału dostaje. Ledwo chodzę i wstaje z fotela czy łóżka... zastanawiam się czy to ciaza czy może to masakrycznie niewygodne łóżko w szpitalu... nie wiem co mam z tym zrobić... myślicie, że masaz pomoże? Czy na to nie ma rady?

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry