reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
bylam w szpitalu, powiedzialam, ze pobolewa brzuch i synka slabo czuje, zrobili usg, wszystko ok, mlody ma sie dobrze!!!! a ja zaplakana, ze cos jest nie halo
Super ze wszystko dobrze. Znam to uczucie zamartwiania się. Lepiej isc i sie uspokoic niz w stresie byc. Ja jak czuje ze cos jest nie tak to ide. A w awaryjnych sytuacjach uzywam tego detektora tetna i jestem spokojniejsza.

20160812_193701.jpg
Dziewczyny promocja jest w tesco zestaw trzy elementowy kolderka, ochraniacz i przescieradlo za 37zl obnizka ze 150zl wydaje mi sie ze warto ja sie od razu skusilam ;)

Załączniki

• 20160812_193701.jpg
    20160812_193701.jpg
    475,9 KB · Wyświetleń: 236
dziewczyny pomóżcie mi dostałam takiej oprychy na ustach fuj, że mam podwójną wargę .. Co mi pomoże szybko i załagodzi te okropieństwo.. mam plasterki ale nie wiem czy można raz piszą tak raz że nie HELP ME ! :(

reklama
Ewna jak po usg 4d? Fajna pamiatka ile placilas? Znasz plec?

Aneta strasznie smutno dobrze ze możesz poglaskac brzuszek.
Ja czasem robię naleśniki na orkiszowej mace. Z pieczarkami cebulka i parowka
oj po USG jestem bardzo zadowolona naprawdę, płaciłam 220 zł ale mam tyle fotek i ogólnie dostałam skierowanie do diabetyka jednak , a syneczek skoczny tańczył nam na główce mały AS he he ale już zakochana w nim jestem :)

Do góry