a nie masz mozliwosci pojechac na ten czas do mamy z dziecmi?Mnie chyba jeszcze bardziej przeraża, że na grudzień planują drugą część tego remontu... Bo ocieplanie to wymaganie mpc przed zmianą ciepłej wody na miejską. No więc teraz ocieplają blok, a w grudniu mają zmieniać piecyki gazowe na ciepłą wodę z mpc. Nie mam pojęcia jak damy sobie radę w takich warunkach z noworodkiem...
Mojej gryki z kokosem nie dało się rozłożyć, bo to były sklejone trzy warstwy gryka, pianka w środku, a potem po drugiej stronie kokos..
reklama
Antiope
Fanka BB :)
Nie wiem ile to będzie trwało i którego grudnia to będzie dokładnie. Jeśli będzie bardzo głośno, to na pewno będę musiała przesiadywać u mojej mamy albo teściowej w ciągu dnia. Na noc wolałabym jednak wracać do domu, bo i u jednej i u drugiej trochę ciasno. I szczerze człowiek w połogu nie bardzo ma ochotę się szwędać po ludziach, bo chciałby jakoś się z nowym członkiem rodziny dotrzeć i w spokoju dojść do siebie po porodzie. Poza tym na dzień w którym będą u nas w mieszkaniu robić na pewno będę musiała być. Z Bazylim nie powinien być problem, bo jak tylko będzie zdrowy, to będzie w przedszkolu, bo od września zaczyna. Kurcze no nie wiem jak to wszystko wyjdzie.a nie masz mozliwosci pojechac na ten czas do mamy z dziecmi?
wiem, wiem, ze zaraz po narodzinach czlowiek ma chec byc sam na sam z dzieckiem, i mnie by szlag trafil, ze na czas mojego powrotu do domu jest jakis mega remontNie wiem ile to będzie trwało i którego grudnia to będzie dokładnie. Jeśli będzie bardzo głośno, to na pewno będę musiała przesiadywać u mojej mamy albo teściowej w ciągu dnia. Na noc wolałabym jednak wracać do domu, bo i u jednej i u drugiej trochę ciasno. I szczerze człowiek w połogu nie bardzo ma ochotę się szwędać po ludziach, bo chciałby jakoś się z nowym członkiem rodziny dotrzeć i w spokoju dojść do siebie po porodzie. Poza tym na dzień w którym będą u nas w mieszkaniu robić na pewno będę musiała być. Z Bazylim nie powinien być problem, bo jak tylko będzie zdrowy, to będzie w przedszkolu, bo od września zaczyna. Kurcze no nie wiem jak to wszystko wyjdzie.
madzia.ch.1995
Ja tez jak mam zgagę to piję mleko i na prawdę pomaga
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Zawsze mnie to zastanawialo bo to taka prosta metoda a pomaga od razu [emoji6]Ja tez jak mam zgagę to piję mleko i na prawdę pomaga
Ja do niedawna nie moglam pic mleka ani jesc mlecznych produktow bo mi bylo nie dobrze, ale juz po trochu moge na szczescie, bo od czasu do czasu lapie mnie zgaga i moge to mleko wypic..
Moj maz przechodzi ciaze ze mna, wczoraj mial zgage [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
madzia.ch.1995
Zawsze mnie to zastanawialo bo to taka prosta metoda a pomaga od razu [emoji6]
Ja do niedawna nie moglam pic mleka ani jesc mlecznych produktow bo mi bylo nie dobrze, ale juz po trochu moge na szczescie, bo od czasu do czasu lapie mnie zgaga i moge to mleko wypic..
Moj maz przechodzi ciaze ze mna, wczoraj mial zgage [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie wiedziałam o tym mleku ale od zawsze lubię je pić i kiedys mialam zgagę i wypilam sobie tak poprostu, i pomoglo bardzo szybko i calkiem przypadkiem dowiedziałam sie o działaniu mleka na zgagę
elifit
Moderatorka
wyżej wklejałamDziewczyny te materace z kokosem i gryka to tragedia .poczytajcie.
Link do: Zdrowy sen dziecka czyli jak wybrać materac – DwaPlusCztery.pl
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
no o ile ktoś moze pić. Ja mogę ale są ludzie co nie tolerują.
elifit
Moderatorka
taaaaa nie działa ale dzięki
reklama