reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Mnie chyba jeszcze bardziej przeraża, że na grudzień planują drugą część tego remontu... Bo ocieplanie to wymaganie mpc przed zmianą ciepłej wody na miejską. No więc teraz ocieplają blok, a w grudniu mają zmieniać piecyki gazowe na ciepłą wodę z mpc. Nie mam pojęcia jak damy sobie radę w takich warunkach z noworodkiem...

Mojej gryki z kokosem nie dało się rozłożyć, bo to były sklejone trzy warstwy gryka, pianka w środku, a potem po drugiej stronie kokos..
a nie masz mozliwosci pojechac na ten czas do mamy z dziecmi?

reklama
a nie masz mozliwosci pojechac na ten czas do mamy z dziecmi?
Nie wiem ile to będzie trwało i którego grudnia to będzie dokładnie. Jeśli będzie bardzo głośno, to na pewno będę musiała przesiadywać u mojej mamy albo teściowej w ciągu dnia. Na noc wolałabym jednak wracać do domu, bo i u jednej i u drugiej trochę ciasno. I szczerze człowiek w połogu nie bardzo ma ochotę się szwędać po ludziach, bo chciałby jakoś się z nowym członkiem rodziny dotrzeć i w spokoju dojść do siebie po porodzie. Poza tym na dzień w którym będą u nas w mieszkaniu robić na pewno będę musiała być. Z Bazylim nie powinien być problem, bo jak tylko będzie zdrowy, to będzie w przedszkolu, bo od września zaczyna. Kurcze no nie wiem jak to wszystko wyjdzie.

Nie wiem ile to będzie trwało i którego grudnia to będzie dokładnie. Jeśli będzie bardzo głośno, to na pewno będę musiała przesiadywać u mojej mamy albo teściowej w ciągu dnia. Na noc wolałabym jednak wracać do domu, bo i u jednej i u drugiej trochę ciasno. I szczerze człowiek w połogu nie bardzo ma ochotę się szwędać po ludziach, bo chciałby jakoś się z nowym członkiem rodziny dotrzeć i w spokoju dojść do siebie po porodzie. Poza tym na dzień w którym będą u nas w mieszkaniu robić na pewno będę musiała być. Z Bazylim nie powinien być problem, bo jak tylko będzie zdrowy, to będzie w przedszkolu, bo od września zaczyna. Kurcze no nie wiem jak to wszystko wyjdzie.
wiem, wiem, ze zaraz po narodzinach czlowiek ma chec byc sam na sam z dzieckiem, i mnie by szlag trafil, ze na czas mojego powrotu do domu jest jakis mega remont

Ja tez jak mam zgagę to piję mleko i na prawdę pomaga :)
Zawsze mnie to zastanawialo bo to taka prosta metoda a pomaga od razu [emoji6]

Ja do niedawna nie moglam pic mleka ani jesc mlecznych produktow bo mi bylo nie dobrze, ale juz po trochu moge na szczescie, bo od czasu do czasu lapie mnie zgaga i moge to mleko wypic..

Moj maz przechodzi ciaze ze mna, wczoraj mial zgage [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze mnie to zastanawialo bo to taka prosta metoda a pomaga od razu [emoji6]

Ja do niedawna nie moglam pic mleka ani jesc mlecznych produktow bo mi bylo nie dobrze, ale juz po trochu moge na szczescie, bo od czasu do czasu lapie mnie zgaga i moge to mleko wypic..

Moj maz przechodzi ciaze ze mna, wczoraj mial zgage [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wiedziałam o tym mleku ale od zawsze lubię je pić i kiedys mialam zgagę i wypilam sobie tak poprostu, i pomoglo bardzo szybko :) i calkiem przypadkiem dowiedziałam sie o działaniu mleka na zgagę :)

reklama
Do góry