elifit
Moderatorka
i znów mam wzdęcia, jeszcze tylko 40 min i do domu..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a moj zre za mnie menda no takie ma zachcianki, ze hejZawsze mnie to zastanawialo bo to taka prosta metoda a pomaga od razu [emoji6]
Ja do niedawna nie moglam pic mleka ani jesc mlecznych produktow bo mi bylo nie dobrze, ale juz po trochu moge na szczescie, bo od czasu do czasu lapie mnie zgaga i moge to mleko wypic..
Moj maz przechodzi ciaze ze mna, wczoraj mial zgage [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
a ja biedna do 17-teji znów mam wzdęcia, jeszcze tylko 40 min i do domu..
jeszcze trochę, jeszcze chwilka, wytrzymamya ja biedna do 17-tej
daj panie Boze silejeszcze trochę, jeszcze chwilka, wytrzymamy
witaj w klubieCzy tylko ja osiągnęłam stadium wiecznego głodu? Ciągle chce mi się jeść. Rozsądek podpowiada, żeby tego nie robić, ale a to zupka, a to bananek, a to kanapeczka, a to jabłuszko, a to cisateczko, a to makaronik z warzywami... Puchnę
Właśnie nie koniecznie sam na sam, najważniejsze, że u siebie. Ja jak urodziłam Bazylka bardzo chciałam czyjejś obecności, nie chciałam być z dzieckiem sam na sam.wiem, wiem, ze zaraz po narodzinach czlowiek ma chec byc sam na sam z dzieckiem, i mnie by szlag trafil, ze na czas mojego powrotu do domu jest jakis mega remont
Mnie Espumisan działa idealnie na szczęście.taaaaa nie działa ale dzięki
a ja bede chciala byc tylko ja Natan i Tomek na gosci przyjdzie czas, ale i tak moja mama bedzie na pierwsze kapieli przyjezdzac, musze ja ladnie poprosicWłaśnie nie koniecznie sam na sam, najważniejsze, że u siebie. Ja jak urodziłam Bazylka bardzo chciałam czyjejś obecności, nie chciałam być z dzieckiem sam na sam.
Mnie Espumisan działa idealnie na szczęście.
Co do materacy, to jak kupowałam pierwszy, to wszyscy polecali ten kokos-gryka i dlatego kupiłam, chciałam, żeby moje dziecko miało co najlepsze i taka byłam dumna. Z kolei ja jako dziecko nie spałam wcale na piance, tylko moja mama poszła tym samym torem co ja i wtedy modna była trawa morska i też taki wtedy materacyk miałam. Nie wiem po co moja mama go trzymała przez tyle lat, ale wpadła na pomysł jak byłam w pierwszej ciąży, żebym dała dziecku do spania ten materac, bo to ponoć takie zdrowe... Wiecie, ja go wyciągnęłam i wypierdzieliłam czym prędzej na śmietnik. Bo pomijając fakt, że materacyk był zniekształcony i twardy, to on tam leżał 30 lat. Nawet nie chcę myśleć co się w tym czasie zalęgło się w środku...
ja mam faze: bulki, salami, pomidor, cebula i majonez, duzo majonezuCzy tylko ja osiągnęłam stadium wiecznego głodu? Ciągle chce mi się jeść. Rozsądek podpowiada, żeby tego nie robić, ale a to zupka, a to bananek, a to kanapeczka, a to jabłuszko, a to cisateczko, a to makaronik z warzywami... Puchnę