reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tez jestem wiecznie glodna a co najlepsze od paru tyg nie tyje :D Hanka chyba dużo teraz zjada [emoji1] wiecie co, najgorsze,że przez ten szpital mam teraz schize czy jest tętno bo wczoraj rano ciężko było znaleźć i teraz siedzę w domu i mam nerwice aż. Stukam pukam i proszę żeby się Hanka ruszyła ale ona przecież jeszcze bardzo mało mi się ruszala.. słabo to czułam przed szpitalem no i teraz tez nie czuje. .. ale się boje. Jezu zwariuje :(

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wzięłam rozdarlam materac, wyjęłam podkład kokosowy, cieniutki. I na balkonie zdrapywalam gryke... No w łeb sobie strzelić tylko posypało jak wiórki kokosowe na torcie. Zdrapac było ciężko, troszeczkę zostało. Na szczęście bez robaków, bez pleśni, została sama pianka.
I wiatr zawial i całe łupiny gryki wlecialy mi do domu... Ile ja się naodkurzalam.... Szok

Wczoraj z mężem próbowaliśmy się pokochać po 6 tyg. No i nic z tego nie wyszło, skończyło się śmiechem :p taka Sucha jestem, że palca nie wcisniesz :p dziewica aż szok.
Można na mnie spokojnie mówić:
"Sucha pi*da" hehehehe

Ja tez jestem wiecznie glodna a co najlepsze od paru tyg nie tyje :D Hanka chyba dużo teraz zjada [emoji1] wiecie co, najgorsze,że przez ten szpital mam teraz schize czy jest tętno bo wczoraj rano ciężko było znaleźć i teraz siedzę w domu i mam nerwice aż. Stukam pukam i proszę żeby się Hanka ruszyła ale ona przecież jeszcze bardzo mało mi się ruszala.. słabo to czułam przed szpitalem no i teraz tez nie czuje. .. ale się boje. Jezu zwariuje :(

Idź na ktg.
Mój młody ostatnio bardzo rzadko kopię i słabo. Ale Ty lepiej sprawdź.

Tuiles nie jestes sama :D ja gdybym mogła to bym jadła cały czas. No ale niestety nie ma tak dobrze. Jedna buleczka dwie godziny przerwy i potem znowu troszke mozna. Ostatnio troszkę loda zjadlam jak chlopaki dla siebie kupili. O jejku jaki smaczny byl. Niewazne ze z czekolada i orzechami a takich nie cierpie. Wazne ze slodki:D no ale fakt faktem głodna jestem cały czas. Dobrze chociaz ze ta insuline mam to ciut wiecej moge zjesc bo tak to głodówka normalnie

Podjedź sobie na IP i poproś o ktg. Uspokoisz się. Ja też schizuję, jak nie czuję Małego.

Żarłoczki: jak dobrze, że nie tylko ja bym pochłaniała wszystko co się rusza. A teraz akurat zaczął się ruszać kurczaczek z batatami... :p

Wzięłam rozdarlam materac, wyjęłam podkład kokosowy, cieniutki. I na balkonie zdrapywalam gryke... No w łeb sobie strzelić tylko posypało jak wiórki kokosowe na torcie. Zdrapac było ciężko, troszeczkę zostało. Na szczęście bez robaków, bez pleśni, została sama pianka.
I wiatr zawial i całe łupiny gryki wlecialy mi do domu... Ile ja się naodkurzalam.... Szok

Wczoraj z mężem próbowaliśmy się pokochać po 6 tyg. No i nic z tego nie wyszło, skończyło się śmiechem[emoji14]taka Sucha jestem, że palca nie wcisniesz[emoji14]dziewica aż szok.
Można na mnie spokojnie mówić:
"Sucha pi*da" hehehehe
Ja tez tak mam jak mnie maz mizia ale potem przechodzi[emoji23] moj maz ma swoje sposoby haha. Nie uprawiamy sexu jak juz mowilam, ale troche miziania nie zaszkodzi [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A moj ma foch maz wredny. Jakos tak boje sie uprawiac seks w tej ciazy. Te plamienia itd mnie nerwowo wykanczaja. No ale jak wy to piszecie od czasu do czasu sie mizialismy:D no a teraz juz drugi tydz zasypia odwrocony tylkiem i mowi ze jak nie chcę to nie :D no trudno przeżyje to jakoś.

Tak z ciekawości od którego tyg w Polsce robią ktg?

A moj ma foch maz wredny. Jakos tak boje sie uprawiac seks w tej ciazy. Te plamienia itd mnie nerwowo wykanczaja. No ale jak wy to piszecie od czasu do czasu sie mizialismy:D no a teraz juz drugi tydz zasypia odwrocony tylkiem i mowi ze jak nie chcę to nie :D no trudno przeżyje to jakoś.

my sie nie kochamy :( znow mam cos z bakteriami w moczu i nie mozemy, na dodatek obtarlam uda od srodka wiec boli

Generalnie od 26. Pytałam ostatnio o to będąc w szpitalu :)

reklama
Do góry