reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tez jestem wiecznie glodna a co najlepsze od paru tyg nie tyje :D Hanka chyba dużo teraz zjada [emoji1] wiecie co, najgorsze,że przez ten szpital mam teraz schize czy jest tętno bo wczoraj rano ciężko było znaleźć i teraz siedzę w domu i mam nerwice aż. Stukam pukam i proszę żeby się Hanka ruszyła ale ona przecież jeszcze bardzo mało mi się ruszala.. słabo to czułam przed szpitalem no i teraz tez nie czuje. .. ale się boje. Jezu zwariuje :(

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wzięłam rozdarlam materac, wyjęłam podkład kokosowy, cieniutki. I na balkonie zdrapywalam gryke... No w łeb sobie strzelić tylko posypało jak wiórki kokosowe na torcie. Zdrapac było ciężko, troszeczkę zostało. Na szczęście bez robaków, bez pleśni, została sama pianka.
I wiatr zawial i całe łupiny gryki wlecialy mi do domu... Ile ja się naodkurzalam.... Szok

Wczoraj z mężem próbowaliśmy się pokochać po 6 tyg. No i nic z tego nie wyszło, skończyło się śmiechem :p taka Sucha jestem, że palca nie wcisniesz :p dziewica aż szok.
Można na mnie spokojnie mówić:
"Sucha pi*da" hehehehe

Ja tez jestem wiecznie glodna a co najlepsze od paru tyg nie tyje :D Hanka chyba dużo teraz zjada [emoji1] wiecie co, najgorsze,że przez ten szpital mam teraz schize czy jest tętno bo wczoraj rano ciężko było znaleźć i teraz siedzę w domu i mam nerwice aż. Stukam pukam i proszę żeby się Hanka ruszyła ale ona przecież jeszcze bardzo mało mi się ruszala.. słabo to czułam przed szpitalem no i teraz tez nie czuje. .. ale się boje. Jezu zwariuje :(

Idź na ktg.
Mój młody ostatnio bardzo rzadko kopię i słabo. Ale Ty lepiej sprawdź.

Tuiles nie jestes sama :D ja gdybym mogła to bym jadła cały czas. No ale niestety nie ma tak dobrze. Jedna buleczka dwie godziny przerwy i potem znowu troszke mozna. Ostatnio troszkę loda zjadlam jak chlopaki dla siebie kupili. O jejku jaki smaczny byl. Niewazne ze z czekolada i orzechami a takich nie cierpie. Wazne ze slodki:D no ale fakt faktem głodna jestem cały czas. Dobrze chociaz ze ta insuline mam to ciut wiecej moge zjesc bo tak to głodówka normalnie

Podjedź sobie na IP i poproś o ktg. Uspokoisz się. Ja też schizuję, jak nie czuję Małego.

Żarłoczki: jak dobrze, że nie tylko ja bym pochłaniała wszystko co się rusza. A teraz akurat zaczął się ruszać kurczaczek z batatami... :p

Wzięłam rozdarlam materac, wyjęłam podkład kokosowy, cieniutki. I na balkonie zdrapywalam gryke... No w łeb sobie strzelić tylko posypało jak wiórki kokosowe na torcie. Zdrapac było ciężko, troszeczkę zostało. Na szczęście bez robaków, bez pleśni, została sama pianka.
I wiatr zawial i całe łupiny gryki wlecialy mi do domu... Ile ja się naodkurzalam.... Szok

Wczoraj z mężem próbowaliśmy się pokochać po 6 tyg. No i nic z tego nie wyszło, skończyło się śmiechem[emoji14]taka Sucha jestem, że palca nie wcisniesz[emoji14]dziewica aż szok.
Można na mnie spokojnie mówić:
"Sucha pi*da" hehehehe
Ja tez tak mam jak mnie maz mizia ale potem przechodzi[emoji23] moj maz ma swoje sposoby haha. Nie uprawiamy sexu jak juz mowilam, ale troche miziania nie zaszkodzi [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A moj ma foch maz wredny. Jakos tak boje sie uprawiac seks w tej ciazy. Te plamienia itd mnie nerwowo wykanczaja. No ale jak wy to piszecie od czasu do czasu sie mizialismy:D no a teraz juz drugi tydz zasypia odwrocony tylkiem i mowi ze jak nie chcę to nie :D no trudno przeżyje to jakoś.

Tak z ciekawości od którego tyg w Polsce robią ktg?

A moj ma foch maz wredny. Jakos tak boje sie uprawiac seks w tej ciazy. Te plamienia itd mnie nerwowo wykanczaja. No ale jak wy to piszecie od czasu do czasu sie mizialismy:D no a teraz juz drugi tydz zasypia odwrocony tylkiem i mowi ze jak nie chcę to nie :D no trudno przeżyje to jakoś.

my sie nie kochamy :( znow mam cos z bakteriami w moczu i nie mozemy, na dodatek obtarlam uda od srodka wiec boli

Generalnie od 26. Pytałam ostatnio o to będąc w szpitalu :)

reklama
Do góry