xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Mnie takie skurcze trzymaja po 4 godziny, i tez sa regularne. Pomaga mi no spa. Nie doradze co robic bo mi przechodzi i ja w kazdej ciazy rak mialam, a okaze sie na wizycie 22 sierpnia czy te skurcze do czegoa doprowadzily woec wtedy sie bede mogla wypowiadac czy to cos zlego. Mi przechodzi wiec jest ok, a i tak juz ze 3 dni skurczy nie mialam tak ze sie bardzo ciesze [emoji6]Lola ja tak jak Ania radzi bym zaraz na ip jechała. Reguralne skurcze to nic dobrego. Wiadomo moze się zdarzyc bol jak na okres czy stwardniec brzuch. Po 20 tyg macica zaczyna się przygotowywać ale regularne skurcze swiadcza o tym ze cos sie dzieje.
Ania ja widzę ze Ty jak ja kazdym bolem sie przyjmujesz. Mnie tez często kłuje gdzieś albo zaboli jak dzidzia zaczyna sie ukladac czy kopac. Co mi sie ostatnio zdarza to przy zmianie pozycji tak mi sie dziwnie napina skóra nad pepkiem. Nigdy tak nie mialam. Coś jak dretwienie na sekunde. Hmm nie mam pojęcia o co chodzi ale na usg bylo wszsystko ok. Plamienia odpukac juz nie ma wiec jestem dobrej mysli.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom