u nas lozeczko sie jesienia pojawiWiadomo troche wszystko pogniecione itd ale to i tak za kilka dni wszystko zloze i później kiedys przepiore, wyprasuję itd bedzie cacy
reklama
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Ja tez nie planowałam tak szybko kupować . No ale jak juz mamy.. . U nas w październiku wózek zawita
Lola Lolitta
Kochana ja się bronie w tym miesiącu 27 sierpnia z wczesnoszkolnej i przedszkolnej i z racji tego, że jestem w trakcie studiowania nie mogę pracować w publicznym przedszkolu.Identyczna sytuacja jak ta o której pisałam :/ współczuję. A o lokalizację pytałam, bo sama w szkole pracuję i mogłabym wybadać jak z zapotrzebowaniem na nauczycieli edukacji wczesnoszkolnej. Nie trać nadziei w każdym razie teraz mają gimnazja likwidować, to i pracy będzie więcej, bo ponoć wczesnoszkolna ma być znowu do 4 klasy
Problem w tym że moje karty egzaminacyjne zostały zabrane przez panią dyrektor studiów podyplomowych... I ona tego nie pamięta!!! Boję się że do obrony może nie dojść. Ciągle walczę, zobaczymy.
A tak skonczylam licencjat i magisterkę z wychowania fizycznego że specjalnością gimnastyka korekcyjna. Teraz kończę wczesnoszkolną i przedszkolna, więc wszystkie etapy edukacji mam zamknięte.
Mam nadzieję, że jakieś miejsce się w szkole zwolni, może za kilka lat.
Póki co mam kilka godzin na uczelni, wykładamy metodykę wychowania fizycznego, ale wiadomo kilkanaście godzin rocznie to nie praca...
Antiope, rodzice zabierali dzieci, ale większość musi zostawić, bo żłobek/ przedszkole znajduje się w części przemysłowej miasta, rodzicom jest na rękę odbierac dzieci po pracy bo to bardzo blisko, poza tym żłobek jest chyba najtańszy w mieście 600 zł.
A moja szefowa to cwaniara. Wszystkim rodzicom opowiada jaka to ona jest wspaniała, że dała nam pracę, a my takie niewdzięczne jesteśmy, narzekamy i buntujemy się, przecież ona niby wyciągnęła nas z kryzysu, z biedy, że sklapow spożywczych, a my takie podłe dziewczyny jesteśmy - przeciwko niej!!! Przecież ona jest takim świetnym pracodawca! Ona ma pecha do pracowników, ale dla wszystkich chce jak najlepiej! Dlaczego te młode dziewczyny są takie pyskate i niewdzięczne?
"Pani Krysiu, przecież Pani widzi jaka ja jestem dobra kobieta, staram się dla wszystkich jak najlepiej! A ta nowo zatrudniona jest dla mnie taka podla! I co ja mam zrobić? Zwolnić ją? Z takiego kryzysu ją wyciągnęła a ona zero wdzięczności..."
Słuchajcie słyszałam to będąc w ubikacji, okno na podwórko było otwarte. I myślałam że szlag mnie trafi i w pysk jej strzele.
Tak ten żłobek nadaje się do interwencji.
A dziewczyny nie chcą składać pozwów, by już więcej tej wariatki nie oglądać.
Uciec, wyleczyć się u psychiatry i żyć dalej.
Lola Lolitta
A ja staram się mieć dupe twardą i piąć się dalej po szczeblach kariery
Bo zajebista jestem i wy też!
Matki Polki pracujące, piorące, gotującego ołłł jeeeee
słuchajcie od 50 minut mam skurcze co 7 minut, ból jak na okres i brzuch twardnieje.
Wzięłam dwie nospy, jak nie pomoże jade na IP.
słuchajcie od 50 minut mam skurcze co 7 minut, ból jak na okres i brzuch twardnieje.
Daj znać co mówią lekarze. TrzymamA ja staram się mieć dupe twardą i piąć się dalej po szczeblach kariery
kciuki żeby przeszło!!
Antiope
Koniecznie jedź jak nie przejdzie. Jeśli skurcze są regularne i boli, to może się dziać coś niedobrego.A ja staram się mieć dupe twardą i piąć się dalej po szczeblach kariery
anio0
Ja bym jechała od razu. A panikarą z natury nie jestem, naprawdę. Brzmi jednak niezbyt ciekawie.A ja staram się mieć dupe twardą i piąć się dalej po szczeblach kariery
Mnie łapią chwilowe systematyczne ukłucia ostatnio. Nie wiem czy to skurcze czy nie, ale po zmianie pozycji czy 2 minutach max przechodzą. No i nie boli to za bardzo, bo gdyby było inaczej to już by mnie w szpitalu widzieli.
aneta_ck
Lola ja tak jak Ania radzi bym zaraz na ip jechała. Reguralne skurcze to nic dobrego. Wiadomo moze się zdarzyc bol jak na okres czy stwardniec brzuch. Po 20 tyg macica zaczyna się przygotowywać ale regularne skurcze swiadcza o tym ze cos sie dzieje.
Ania ja widzę ze Ty jak ja kazdym bolem sie przyjmujesz. Mnie tez często kłuje gdzieś albo zaboli jak dzidzia zaczyna sie ukladac czy kopac. Co mi sie ostatnio zdarza to przy zmianie pozycji tak mi sie dziwnie napina skóra nad pepkiem. Nigdy tak nie mialam. Coś jak dretwienie na sekunde. Hmm nie mam pojęcia o co chodzi ale na usg bylo wszsystko ok. Plamienia odpukac juz nie ma wiec jestem dobrej mysli.
Ania ja widzę ze Ty jak ja kazdym bolem sie przyjmujesz. Mnie tez często kłuje gdzieś albo zaboli jak dzidzia zaczyna sie ukladac czy kopac. Co mi sie ostatnio zdarza to przy zmianie pozycji tak mi sie dziwnie napina skóra nad pepkiem. Nigdy tak nie mialam. Coś jak dretwienie na sekunde. Hmm nie mam pojęcia o co chodzi ale na usg bylo wszsystko ok. Plamienia odpukac juz nie ma wiec jestem dobrej mysli.
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja tez tak juz pare razy mialam. Poloz sie na lewym boku. I oby przeszlo!A ja staram się mieć dupe twardą i piąć się dalej po szczeblach kariery
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom