reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

kroisz papryke, ogorki na tarce na tym bocznym nozu na cienkie plastry, pomidorki kroisz tak jak papryke, cebule w plastry i na 4 tak zeby piorka powstaly, mozesz dodac natke pietruszki :) wszystko do duzej miski i dodaj sol, pieprz, cukier i ocet i daj jej z dwie godziny w lodowce zeby warzywa puscily wode, bron Boze jej nie odlewaj, posluzy jako zalewa jak to dasz do sloikow, probuj smak jak trzeba to dolej wody i dopraw ponownie :) no i gotuj potem w garnku te sloki jak sie zawekuja, smacznego!!!!
Wklej na grudniowki w kuchni [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kiecka dobra, brzuch wszedl :D pytanie miec gole nogi czy kupic rajstopy dla ciezarnej?
Antiope, Elifit ciezko macie z ta walka o siusiu :( na pocieszenie dodam, dzieci rosna :) ale pytanie jak to przetrwac? mnie pewnie tez to czeka, wtedy bede Was blagac o rade :D
Lux ja to bym chyba poszła z gołymi nogami, po co masz się męczyć w rajstopach, a to będą Cię uciskac, a to zsuwac :/ i tak pewnie nie potancujesz za dużo :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

To wtedy rodzic stoi I spiewa jak ten cymbal [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha [emoji23] tez tak moze byc [emoji23] ale ja jestem przeciwna tym grajacym nocnikom, zwykly nocnik jest najlepszy [emoji6]

Patryk w maju skonczyl rok.w sierpniu poszedl mial 15 miesiecy.pamietam wrzesien byl wtedy goracy wiec latal w kosxulkach I gaciach. Kilka razy zeszczal sie I mu przeszkadzaly mokre gacie. Nocnik mial zawsze wystawiony na wierzchu . Jak w pazdzierniku czas bylo spodnie zakladac kilka razy sie zlal w nie I mu zle wiec pod koniec pazdziernika siadl sam na nocio. Mial 17 miesiecy.

Filip z listopada .w listopadzie rok skonczyl bylo zimno wiec lal dluzej od czerwca zaczelam mu sciagac pampersa I latal w gaciach. W sierpniu juz bylo po zawodach. On ogólnie brzydzil sie swojej kupy[emoji23] kilka razy sie obtalapal to zaczol wolac sam [emoji23] .21 miesiecy mial jak juz bylo po wszystkim.
Kupiliśmy mu nakladke na kibel I on taki dumny byl ze juz duzy jest itp.
Na noc jeden I drugi mial pampka do 3 lat napewno.

Takze moje chlopaki odpieluchowane dosc szybko.i gladko poszlo bo sie sami swojego brzydzili [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Oby z trzecim tez tak poszlo.

Moje tez szybko [emoji6]

Izulqa moj synus nie mowi. Nie potrafi mi wiec powiedziec co sie stało. Rozplakal sie tylko jak mnie zobaczyl. A nauczyciele nie potrafia mi powiedZiec co sie stalo bo pozwolili im samym bawic sie w drugim pokoju. Takie maluchy i same byly.

Tak my jedziemy za dwa tyg do kliniki na badania. Mamy eeg i neurologa pedagoga laryngologa i fizjoterapeute. Beda małego obserwować i badac zeby znalezc przyczyne tego ze nie mowi i ma pare dziwnych zachowan.

Nie zaobserwowalam tego zeby sobie sam krzywde robił. Nawet jak jest zdenerwowany to nie uderza głową ani nic takiego. Mysle ze albo przewrocil sie na cos albo tamten chlopczyk go popchnal/uderzyl czyms. Mi cały czas chodzi o to ze nie jest pilnowany. Gdyby mi powiedzieli robil to i to i sie przewrocil to ok. Jasne ze bym sie wkurzyla bo to moje dziecko ale bym wiedziala ze patrzą na nich i widzą co sie z dzieckiem dzieje.

Mysle ze raczej nie ma wstrzasu mozgu. Ładnie sie bawi nie marudzi nie chodzi bardziej krzywo niz zwykle. Ładnie je. Śmieje sie. Caly czas na niego patrze. Gdyby cos sie zmienilo albo by płakał to jutro juz oboje pojedziemy do tej kliniki gdzie za dwa tyg mamy sie pokazac

Lux ja to bym chyba poszła z gołymi nogami, po co masz się męczyć w rajstopach, a to będą Cię uciskac, a to zsuwac :/ i tak pewnie nie potancujesz za dużo :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Jak dla mnie tez gole.
Jeszcze jak palce w butach odkryte to juz obowiazkowo .
Nigdy nie lubialam jak na palcach widoczne bylo wzmocnienie [emoji23]

Izulqa moj synus nie mowi. Nie potrafi mi wiec powiedziec co sie stało. Rozplakal sie tylko jak mnie zobaczyl. A nauczyciele nie potrafia mi powiedZiec co sie stalo bo pozwolili im samym bawic sie w drugim pokoju. Takie maluchy i same byly.

Tak my jedziemy za dwa tyg do kliniki na badania. Mamy eeg i neurologa pedagoga laryngologa i fizjoterapeute. Beda małego obserwować i badac zeby znalezc przyczyne tego ze nie mowi i ma pare dziwnych zachowan.

Nie zaobserwowalam tego zeby sobie sam krzywde robił. Nawet jak jest zdenerwowany to nie uderza głową ani nic takiego. Mysle ze albo przewrocil sie na cos albo tamten chlopczyk go popchnal/uderzyl czyms. Mi cały czas chodzi o to ze nie jest pilnowany. Gdyby mi powiedzieli robil to i to i sie przewrocil to ok. Jasne ze bym sie wkurzyla bo to moje dziecko ale bym wiedziala ze patrzą na nich i widzą co sie z dzieckiem dzieje.

Mysle ze raczej nie ma wstrzasu mozgu. Ładnie sie bawi nie marudzi nie chodzi bardziej krzywo niz zwykle. Ładnie je. Śmieje sie. Caly czas na niego patrze. Gdyby cos sie zmienilo albo by płakał to jutro juz oboje pojedziemy do tej kliniki gdzie za dwa tyg mamy sie pokazac

Mysle ze jak teraz mu nic nie ma to juz nic mu nie bedzie [emoji6]

Przedszkole okropne, faktycznie powinni pilnowac. przecież z takimi dziecmi to nigdy nie wiadomo [emoji20]

Właśnie jeździmy autkami. Dookoła mnie są samochody i garaż jeszcze na dokładkę
1470417367811.jpg

Załączniki

• 1470417367811.jpg
    1470417367811.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 317
reklama
Do góry