elifit
Moderatorka
Antiope nie poddałam się bo wiem że to jednorazowy regres.. ale matka w tych upałach nie ma cierpliwości.
Zapodajcie przepis na wołowinę
Zapodajcie przepis na wołowinę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak tylko nie sposób wyczaić ją z tą kupą. Siku woła pięknie. Dziś na trawkę było pierwszy raz. Brawa są zawsze i nagrody teżMusisz obserwowac kochana. Jak widzisz ze zaczyna cisnac to hop na nocnik/kibelek i tlumaczyc [emoji6] przede wszystkim jak zrobi na nocnik to chwal i chwal i chwal. Dzieci najszybciej sie ucza poprzez pochwaly.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To by było dla mnie za wiele. .zarówno finansowo hak i organizacyjnie. My mamy dwa wesela 27 sierpnia i 18 wrześniaTo my mamy dwa wesela we wrześniu 3 wrzesnia u kuzyna 10 wrzesnia trzaskanie butelek u brata (taki zwyczaj) nie wiem czy u was to jest?? 17 września trzaskanie butelek u przyszłej bratowej, a 24 wrzesnia wesele u jedynego brata . Kurde cztery soboty we wrześniu i w kazda cos hah nie wiem jak my to ogarniemy . Jak nie chodziliśmy na wesela to teraz caly wrzesień zajęty a nie tyle wesela co jeszcze poprawiny
Też muszę kupić sandałybuty musze kupic tak i tak bo te, ktore mam sa mi za male, tak mam nogi spuchniete
podobno dobrze wychładza w upał ja piję koperek, wcześniej była pokrzywa... Zioła! Uwielbiam. Rano rumianek z cytrynkąJestem nienormalna. Upał jak nie wiem co a ja herbatę wypiłam. Ale.taka doobraaa
.
Mam to samo z teściową i mamą doskonale wiem o czym piszesz.Lux jesteś pewna, że hemoglobine miałaś 5, a nie krwinki czerwone?
Z moją teściowa to nie taka prosta sprawa. Ona nie da sobie przetłumaczyć, ale już nauczyłam się ja kochać[emoji6] Poza tym nie chce, żeby mężowi było przykro, choć sam mnie broni przed nadopiekunczoscią mamy, bo sam jej doświadczył. Poza tym teściowie dużo nam pomagają i możemy na nich liczyć. Moja mama ma więcej luzu i wie, że nie jesteśmy już dziećmi i jak będziemy mieli problem to poprosimy o radę[emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzie jest wątek zamknięty? Ja ostatnio w ogóle czuje się "olewana" cozCzy wy po 22ej zamykacie się na wątku zamkniętym ? Chyba cisza tu nocna panuje. Dobrej nocy.