reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

ladna, ale rozmiar nie moj, ja mam xl lub nawet 2xl wiec wiesz :D
To szukaj takich rozmiarów. Ja ci wysłałam przykładową aukcję :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Ręce mi opadają normalnie. Tak wyglada glowa mojego synka po przedszkolu. I nikt nie potrafi mi powiedziec co sie stalo :/ jak myslicie jechac z tym na pogotowie? Lekarz ma juz zamkniete
1470403541063.jpg

Załączniki

• 1470403541063.jpg
    1470403541063.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 266
To juz nie krwawi. Młody je normlanie nie płacze. Tylko nie da sie tam dotknac. Umylam i zdezynfekowalam. Teraz juz ranka jest mniejsza :(

Wygląda jak uderzenie i rozcięcie. Jeśli jest już strup to jest ok. A jutro na kontrolę do pediatry.
Współczuję Aneta nerwów :(

cb7wugpju04jz4q8.png
Eh płakać mi sie chce. Pediatara ma do poniedzialku zamknięte ale zrobie jak mowisz. Dzis go bede obserwowac czy nie wymiotuje i normalnie sie zachwuje a jutro kal cos nie halo będzie to do kliniki dziecięcej pojedziemy. Najgorsze ze moj maz jest do 23 w pracy ciotka jeszcze tydzien na urlopie a ja bez samochodu w domu a do kliniki około 15 km mamy :( tak mysle ze to od uderzenia jest bo jest mała ranka i krew zakrzepnieta dookoła. Jak na razie nic niepokojacego nie widac. Zjadl caly obiad i spiewa swoje piosenki

moze przelamie ja jakims zakietem zeby tak narzucic na siebie, ale na wielu weselach bylam i duzo kobiet mialo biale sukienki czy garsonki i nikt nic nie gadal
Wiesz, to nie jest kwestia tego, że ktoś Cię wyrzuci z wesela, czy coś, bardziej tego co wypada. Nie ma przepisu, który zakazywał ubrać się w inne kolory, ale to tak samo jak na pogrzebie nie ubierzesz się w krzykliwe kolory.

Kiedyś robiłam słoiki ale potem przyszły dzieci i brakuje czasu.
Ale mam fajną teściową i męża też ok co zrobią.

Kupa w majty u dwulatki. Jak długo to będzie trwać? Kiedy zacznie wołać błagam pomocy nie mogę tego ogarnąć [emoji30] [emoji30] [emoji30] [emoji30]

cb7wugpju04jz4q8.png
Mój ma prawie 3 i też nie woła :sad:

A czemu nie czerwony? Bo tego nie znam

cb7wugpju04jz4q8.png
Czerwony jest zarezerwowany dla panny młodej po północy, żeby się przebrać. No i poza tym czerwony jest krzykliwy i może odwracać uwagę.

Ręce mi opadają normalnie. Tak wyglada glowa mojego synka po przedszkolu. I nikt nie potrafi mi powiedziec co sie stalo :/ jak myslicie jechac z tym na pogotowie? Lekarz ma juz zamkniete Zobacz załącznik 766301

Trochę mnie przerażają wypadki Twojego synka w przedszkolu. Mój idzie do przedszkola od września a jest taki niezdarny, że też się boję, żeby mu jakieś dziecko krzywdy nie zrobiło. :sad:
A pytałaś wychowawczynię co to jest i jak się stało, czy zauważyłaś dopiero po powrocie do domu?
Ja bym go na razie obserwowała i pojechała jutro, gdyby się okazało, że coś jest nie tak.

reklama
Ja myślę że z kolorami to trzeba przy długich uważać, krótkie to co innego ;) chyba że panna młoda jest w krótkiej to absolutnie noł łej. Teraz nie ma już takich norm jak kiedyś.

O tym czerwonym za Chiny nie słyszałam [emoji14]
Czarny no to tak bo pogrzebowy kolor.

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry