moze przelamie ja jakims zakietem zeby tak narzucic na siebie, ale na wielu weselach bylam i duzo kobiet mialo biale sukienki czy garsonki i nikt nic nie gadalWiedziałam, że u Ciebie wszystko dobrze. Ale lepiej, że pojechałaś i się uspokoiłaś niż byś miała się przez 3 tygodnie stresować.
Ja się bardzo restrykcyjnie trzymam zasady, że na ślub nie zakłada się białego, czarnego i czerwonego. Pewnie dlatego, że sama bym nie chciała, żeby na mój ślub ktoś przyszedł w tych kolorach.
reklama
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
tak spytam z innej beczki co robicie z pomidorów? pytanie do tych co mają swoje ogródki. ja mam w tym roku tyle pomidorów że całej rodzinie bym mogła rozdać i jeszcze by zostało.. przecier pomidorowy do słoiczków już narobiłam bardzo dużo.. co jeszcze można robić z nimi? chodzi mi żeby zapasteryzować w słoikach.. może jakoś w całości?? jak wy robicie??
Nonkatoja
Mi chyba żaden kolor sukienki nie przeszkadzalby na moim weselu. Wyjątek stanowi długa biała kieca. Sama nie zakładam białych, bo mi brzydko. Nawet suknię ślubną miałam taka kość słoniowa.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
ja robie salatke, papryka, pomidory, ogorki i cebula, mozna dac natke pietruszki, sol, pieprz cukier i ocet i hop w sloki, pyszna jest!!!! ja bardzo duzo siedze w zaprawach, ogorki, buraczki i salatki wlasnie, po 200-300 sloikow kazdego lata robie, w tym roku ogorki dala mi mama, ale ja buraczki bede robic pewnie z 100 sloikow na caly rok beda do obiadowtak spytam z innej beczki co robicie z pomidorów? pytanie do tych co mają swoje ogródki. ja mam w tym roku tyle pomidorów że całej rodzinie bym mogła rozdać i jeszcze by zostało.. przecier pomidorowy do słoiczków już narobiłam bardzo dużo.. co jeszcze można robić z nimi? chodzi mi żeby zapasteryzować w słoikach.. może jakoś w całości?? jak wy robicie??
madzia.ch.1995
ja robie salatke, papryka, pomidory, ogorki i cebula, mozna dac natke pietruszki, sol, pieprz cukier i ocet i hop w sloki, pyszna jest!!!! ja bardzo duzo siedze w zaprawach, ogorki, buraczki i salatki wlasnie, po 200-300 sloikow kazdego lata robie, w tym roku ogorki dala mi mama, ale ja buraczki bede robic pewnie z 100 sloikow na caly rok beda do obiadow
jakieś proporcje zachowujesz czy poprostu na oko ? a to jest taka bardziej surówka do obiadu tak??
Tuiles
Matko! Uzależniłam się od borówek smacznego mamy. Obiady gotowe?
I przez Ciebie własnie wysłałam mojego M po borówki!!!!!
na oko, ja zawsze tak zeby po rowno bylo wszystkiego, ale ja duzo cebuli daje bo lubie i salatk musi postac z dwie godziny zeby ocet wyciagnal wode z warzyw a jak trzeba do dolej wody, one musze byc zamoczone w zalewie w sloiku, najgorsze gotowanie w garach potem tych sloikow, yak to obiadowa, ale pyszna jest i duzo cukru, zawsze probuje czy dosc slodka jest potem nim dam ja do sloikowjakieś proporcje zachowujesz czy poprostu na oko ? a to jest taka bardziej surówka do obiadu tak??
elifit
Moderatorka
Kiedyś robiłam słoiki ale potem przyszły dzieci i brakuje czasu.ja robie salatke, papryka, pomidory, ogorki i cebula, mozna dac natke pietruszki, sol, pieprz cukier i ocet i hop w sloki, pyszna jest!!!! ja bardzo duzo siedze w zaprawach, ogorki, buraczki i salatki wlasnie, po 200-300 sloikow kazdego lata robie, w tym roku ogorki dala mi mama, ale ja buraczki bede robic pewnie z 100 sloikow na caly rok beda do obiadow
Ale mam fajną teściową i męża też ok co zrobią.
Kupa w majty u dwulatki. Jak długo to będzie trwać? Kiedy zacznie wołać błagam pomocy nie mogę tego ogarnąć [emoji30] [emoji30] [emoji30] [emoji30]
reklama
elifit
Moderatorka
A czemu nie czerwony? Bo tego nie znamWiedziałam, że u Ciebie wszystko dobrze. Ale lepiej, że pojechałaś i się uspokoiłaś niż byś miała się przez 3 tygodnie stresować.
Ja się bardzo restrykcyjnie trzymam zasady, że na ślub nie zakłada się białego, czarnego i czerwonego. Pewnie dlatego, że sama bym nie chciała, żeby na mój ślub ktoś przyszedł w tych kolorach.