reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry!
Ale się wyspałam :) córka kolejną noc przespała :D

Wiecie cooo dziś niedziela więc wystroiłam Zu i przy okazji przymierzyłam sukiene ze ślubu cywilnego. Kupiłam ją w marcu będąc w 3 msc ciąży z Aru z myślą o weselach, które miały być w tamtejsze lato. Niestety w siódmym msc byłam już wielka i w ramionach nie weszłam po prostu.
Teraz ją przymierzyłam i jeszcze są luzy :D mam więc w czym iść na sierpniowe wesele :)Zobacz załącznik 765346

cb7wugpju04jz4q8.png
Podobno biel zarezerwowana jest dla panny młodej:) Chociaż ja bym pewnie olała. Nie obrazi się? Łaaaadnie ci w niej.

Ja mam wesele przyjaciółki w sierpniu. Będą błękity ;)

Podobno biel zarezerwowana jest dla panny młodej:) Chociaż ja bym pewnie olała. Nie obrazi się? Łaaaadnie ci w niej.

Ja mam wesele przyjaciółki w sierpniu. Będą błękity ;)
To jest kremowy [emoji14] i krótka jest ;)

Poza tym mam zamiar ozdobić pas pod biustem niebieskim

cb7wugpju04jz4q8.png

Ostatnia edycja:
Też wam czasem po bokach wystaje?? Bo ja czasem czuję taką fasoę od dołu do góry, a czasem tylko taką górką z boku.
Mi mąż mówi, że widzi czasem po moim brzuchu gdzie jest Mała... ale ile w tym prawdy a ile jego dobrych chęci to nie wiem ;) ponoć są momenty, kiedy niektóre partie mojego brzucha wydają się być puste, a inne wypukłe. Ale że przez biust nie widzę brzucha prawie wcale, a lustra dużego w domu nie mam jeszcze żadnego, to Wam tych doniesień nie potwierdzę ;)

Mój biust niestety niewiele urósł, a tak się cieszyłam, że choć przez chwilę będę miała co pokazać.
Czasem mi brzusio już faluje. Z córką to zawsze czułam gdzie ma główkę, bo do końca była pośladkowa. Mogłam głaskać ją po skroni.

Słyszałyście może jak sprawić, żeby było ułożone główkowo? Bo ja muszę tak max do siódmego żeby się ułożyło, bo później nie będzie szans.

Mój biust niestety niewiele urósł, a tak się cieszyłam, że choć przez chwilę będę miała co pokazać.
Czasem mi brzusio już faluje. Z córką to zawsze czułam gdzie ma główkę, bo do końca była pośladkowa. Mogłam głaskać ją po skroni.

Słyszałyście może jak sprawić, żeby było ułożone główkowo? Bo ja muszę tak max do siódmego żeby się ułożyło, bo później nie będzie szans.
Poczytaj o pozycji bociana. Ale myślę że masz jeszcze dużo czasu :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
U mnie dosc mocno widac gdzie Jas siedzi. Najczesciej jestem plaska po lewej stronie a mega wypukla po prawej. Mozna tez go latwo wyczuc dotykajac brzuszka, az czasami sie boje dotykac zeby nie za mocno :p biust mialam wrazenie, ze sporo urosl, ale teraz jak brzuszek wystrzelil to juz nie jest taki okazaly :p

Do góry