reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

goscie hmmm, nie gadalam zbytnio z nimi, bo ja nada cieta na szwagierke i moze gdyby przyjechala z wlasnej inicjatywy to bym sie ucieszyla, ale jej mamusia kazala, Tomek juz chcial jej dowalic, laske robisz, ze przyjechalas...
Lola ja bym jej dowalila, az by jej w piety poszlo
Elifit masz normalny brzuch, kuzwa dziecko nosisz, wiec jaka masz by, plaska?

reklama
No mówię wam zero taktu [emoji36]

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja miałam zmienić lekarza, byłam u niego na wizycie, ale zrezygnowałam ze zmiany jak się okazało, że nie mogą mnie zapisać na następną wizytę bo nie ma wolnych terminów:crazy: więc zostałam przy tym co byłam. A zmienić pewnie, że możesz na każdym etapie ciąży, jeżeli u niego się lepiej czujesz, bardziej Ci odpowiada to jak najbardziej zmień, pokazujesz tylko wyniki, kartę ciąży i od następnej wizyty u tego nowego to On będzie wpisywał Ci wszystko w kartę.

Ehh niestety chyba się nie uda... Sprawdziłam w systemie Luxmedowym i pierwsze wolne terminy są u niego pod koniec.... września. Może ze względu na urlop a może to, że przyjmuje w korzystnych terminach (popołudnia i soboty). Będę jeszcze zaglądać co jakiś czas czy a nuż coś się nie zwolni ale chyba jednak zostanie ten co jest. Na szczęście - odpukać - nic się u mnie nie dzieje i moje kontakty z lekarzem ograniczają się do minimum.

Jadwiga, masz mały, zgrabny brzuszek.

Ja jestem teraz u mamy na wsi. Wszyscy tu plotkuja. Jak widzą, że gdzieś idę to zaraz coś robią przy drodze bo każdy we wsi wie że bliźniaki i ze mam juz duży brzuch i musi zobaczyć na własne oczy. A jak się uda zagadać to są w 7 niebie.
Mi to nie przeszkadza. Niech się gapia i gadają. Widocznie zazdroszczą, że mam dwie dzidzie. :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
Ale się wyspałam :) córka kolejną noc przespała :D

Wiecie cooo dziś niedziela więc wystroiłam Zu i przy okazji przymierzyłam sukiene ze ślubu cywilnego. Kupiłam ją w marcu będąc w 3 msc ciąży z Aru z myślą o weselach, które miały być w tamtejsze lato. Niestety w siódmym msc byłam już wielka i w ramionach nie weszłam po prostu.
Teraz ją przymierzyłam i jeszcze są luzy :D mam więc w czym iść na sierpniowe wesele :)
uploadfromtaptalk1469947494509.jpeg

cb7wugpju04jz4q8.png

Załączniki

• uploadfromtaptalk1469947494509.jpeg
    uploadfromtaptalk1469947494509.jpeg
    31,9 KB · Wyświetleń: 269
reklama
dobry, wcinam amciu i zaraz biore sie za rosolek, pote jedziemy zobaczyc do tesciowej, bo mam koresondencje dla Tomka i trzeba ja odebrac, pogodna cudna!!!
Elifit my tez idziemy na wesele w sierpniu :D
Jadzia no urosl Ci pieknie brzuch

co do mojego to dzis na pewno we wsi tesciowej beda sie znow patrzec na moj brzuch i kmentowac syn czy corka, i ze za maly/za duzy na piaty miesiac :D

Do góry