reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Luxuoris na wszelki wypadek zwolnij tempo w tym tygodniu. A jakby bolał brzuch to nospa i magnez.
Ja od niedzieli w łóżku i wstaję tylko po to co konieczne

o jeny a co się dzieję ciąża zagrożona?? .. ja w pierwszym trymestrze dostałam krwotoku i w szpitalu dostałam Luteine byłam 2 miesiące na niej po 4 tabletki dziennie ale całe szczęście na ten moment jest już ok

Oby u Ciebie było wszystko ok :)

reklama
Ja 6 lipca też miałam szyjkę idealną, teraz 2 idę na wizytę a 3 usg u specjalisty od przegród, zobaczę co wymyślą.
Ewna ja już 3 ciąża zagrożona, bo mam przegrodę w macicy. Tyle, że teraz muszę sobie sama z tym radzić. Jak plamiłam to na pogotowiu się zdziwili, że przyszłam, dali nospę i do domu.
Mam nadzieję, że wytrzymam do listopada choć termin na grudzień

Ja 6 lipca też miałam szyjkę idealną, teraz 2 idę na wizytę a 3 usg u specjalisty od przegród, zobaczę co wymyślą.
Ewna ja już 3 ciąża zagrożona, bo mam przegrodę w macicy. Tyle, że teraz muszę sobie sama z tym radzić. Jak plamiłam to na pogotowiu się zdziwili, że przyszłam, dali nospę i do domu.
i innych lekow nie masz procz nospy?

Kochane mam kilka linków do sklepów internetowych, może nie którym mama się przyda :)
Wrzucić linki w wyprawka czy może nowy wątek polecane w sieci jak wolicie grudniówki ???

O losie kochana trzymaj się i dbaj o siebie bardzo bardzoo mocnoo będę trzymać kciuki za was do końca :)

Hej dziewczyny:)
Witam nową mamę:) Mam nadzieję, że u nas będzie Ci lepiej [emoji6]

Mnie generalnie nic nie boli, tylko sutki mam wrażliwe i czasem piersi mnie swędzą, ale nie jakoś wybitnie.

Ostatnio mam taki zły humor, że nawet mój pies to zauważył. Wczoraj jak wróciłam z pracy, to chodził za mną krok w krok, a zazwyczaj przywita się i zajmuje się sobą.
1469611245347.jpg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469611245347.jpg
    1469611245347.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 307
reklama
Do góry