reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry mamusie, ja dziś zaliczyłam wizytę u endokr. Fajną mam lekarkę, sporo rozmawiamy. Kazała myśleć pozytywnie i dotrwać przynajmniej do 32tc. Ja i Jasiek daaamy radę.

Też teraz macie tak, że wszystkim się bardziej stresujecie? Remont w domu mnie wykańcza. Wczoraj popłakałam się z bezsilności i ciśnienie skoczyło na 143/90. Myślałam, że skończymy na ip. Medytacja i po 15 min prawie norma...

Mąż kazał panom skończyć i spadać.
Tyle u mnie. Miłego, zdrowego dnia :*

18 tydzień i 4 dnii właśnie w pon mam lekarza i mam nadzieję że maleństwoo pokaże co ma :) już bym chciała wiedzięć co po mału mogłabym wyprawkę robić no ale wiadomo zdrówko najważniejsze :)
masz ten sam etap co ja i masz na stycznia? ja mam na Swieta termin i ewentualnie drugi na 30, choc synus nadgonil i mam sie trzymac tego na Swieta

Dzień dobry mamusie, ja dziś zaliczyłam wizytę u endokr. Fajną mam lekarkę, sporo rozmawiamy. Kazała myśleć pozytywnie i dotrwać przynajmniej do 32tc. Ja i Jasiek daaamy radę.

Też teraz macie tak, że wszystkim się bardziej stresujecie? Remont w domu mnie wykańcza. Wczoraj popłakałam się z bezsilności i ciśnienie skoczyło na 143/90. Myślałam, że skończymy na ip. Medytacja i po 15 min prawie norma...

Mąż kazał panom skończyć i spadać.
Tyle u mnie. Miłego, zdrowego dnia :*
Ty sie nie stresuj, bo synus to czuje

[QUOTE="joshi, właśnie jestem w 18 tyg i 4 dni , jeszcze nie znamy płci naszego maleństwaa .. To moja pierwsza ciąża bardzo długo o nią walczyłam, po dwóch latach starania trafiłam do lekarza z powołania i pomógł mi znaleźć przyczynę .. w lutym okazało się, że mam podwyższona prolaktyne (objawy mleko w cyckach, nie regularny okres) wtedy też wyszło z rezonansu że mam mikrogroczulaka na przysadce mózgowej 7mm, odrazu zaczełam leczenie po 1,5 miesiąca byłam już w ciąży , więc teraz walczę o nasze maleństwo do końca :):) noo to tak na tyle w skrócie o mnie :):)

reklama
Do góry