reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry,

Nie mogłam dziś wstaaać o matko umęczyłam się, dobrze że mąż dziś w domu to odpocznę i może na rowery wyskoczymy. dzieci się cieszą jak dwoje rodziców w domu :)

Witaj nowa mamo:happy:, my tu mamy rozpiętość listopadowo-grudniowo-styczniową. Niektóre nasze dzieci pójdą o rok później do szkoły niż inne, czaicie tą bazę?? :eek::eek:

Trzymać dziś za mnie kciuki :rofl::rofl2:

reklama
Dzień dobry,

Nie mogłam dziś wstaaać o matko umęczyłam się, dobrze że mąż dziś w domu to odpocznę i może na rowery wyskoczymy. dzieci się cieszą jak dwoje rodziców w domu :)

Witaj nowa mamo:happy:, my tu mamy rozpiętość listopadowo-grudniowo-styczniową. Niektóre nasze dzieci pójdą o rok później do szkoły niż inne, czaicie tą bazę?? :eek::eek:

masz dzis wzyte?

hej dziewczyny :):) Termin z USG wychodzi mi na pierwsze dni stycznia , ale mam wrażenie, że w styczniówkach nie mogę się odnaleźć każda z dziewczyn złapała ze sobą jakiś kontakt .. ja również próbowała się wdrążyć w grupę ale chyba nie przypadłam do gustu innym mamą nie wiem dlaczego.. czy jest szansa na akceptację wśród grudniowych mam, było by mi ogromnie miło ...

Pozdrawiam Grudniowe mamusie :)

Witamy wśród grudnióweczek!!!

No z okresu wychodzi mi 28 grudzień, więc jestem na przełomie mamusiek grudniowych i styczniowych zobaczymy jak dzidziusiowi zachce się przyjść na świat :):)

witamy! no to może na porodówce wylądujesz na przełomie roku, to dopiero emocje ;) zapraszamy do nas!

Hej dziewczyny. Próbuje wstac. Sikac mi sie chce strasznie ale nie mam sily sie podnieść:D mała wierzga nóżkami w brzuszku a starszak przyszedł sie poprzytulac. Ide wziasc szybki prysznic i robie sniadanko. Czekam na moją kurteczke w rozmiarze namiotu. Ciekawe o ktorej przyjdzie :)

no ja się własnie zastanawialam wczoraj w jakim rozmiarze sprawię sobie kurtkę na zimę:] pewnie będzie to namiot rodzinny :p

laski, powiedzcie, czy swedzi Was biust? ja mam wrazenie, ze sie zadrapie zaraz, o bolu nie wspomne
mnie ani nie bolą, ani nie swędzą - piersi cud-miód!
Dzień dobry,
Niektóre nasze dzieci pójdą o rok później do szkoły niż inne, czaicie tą bazę?? :eek::eek:

kciuki zaciśnięte :)

a ja tez tak patrzę na dziecko sąsiadki (z początku stycznia br ) jakie już duże i fajne, takie kumate już:] a moje jeszcze w brzuchu -a rocznikowo mogą wylądować w tej samej klasie w szkole np. :]

ja dziś mam fajny dzień, czekam na gości, nie jest gorąco , stopy mi tylko puchną masakrycznie -idzie się załamac;]
Mały chyba jeszcze śpi bo dziś jeszcze mnie nie skopał:p

Luxuoris na wszelki wypadek zwolnij tempo w tym tygodniu. A jakby bolał brzuch to nospa i magnez.
Ja od niedzieli w łóżku i wstaję tylko po to co konieczne

reklama
Do góry