reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux, mnie swedza. To znaczy że rosną :)
Skóra się rozciąga i stąd ten efekt. Niebawem będą nas brzuchy swedziec....

f2w3yx8d53zjrig5.png

Właśnie nie powinien boleć jak na @. To oznacza skurcze. Jak nie boli to ok, a jakby zaczął to nospa i magnez. A nie robi ci się czasem twardy?
Ja za to od niedzieli czuje ból brzucha najpierw było klocie teraz to już boli podobno zapalenie dlatego u lekarza byłam z dzieckiem wszystko dobrze ale nospe i magnez muszę brać plus leki na zapalenie. A od początku ciąży się cieszyłam że nigdy brzuch mnie nie bolał to teraz mam ;-)

Ritia powinno przejść. Ja to cały czas jak na bombie siedzę. Jak boli to leżę i nospa, przejdzie to wstaję. Ale teraz dziecko duże to już koniec wolności. oby tylko obeszło sie bez szpitala.

Ritia powinno przejść. Ja to cały czas jak na bombie siedzę. Jak boli to leżę i nospa, przejdzie to wstaję. Ale teraz dziecko duże to już koniec wolności. oby tylko obeszło sie bez szpitala.
Wczoraj właśnie sprawdził szyjke i mówił że jest wporzadku, z dzieckiem tez wszystko dobrze chciał mnie do szpitala wysłać ale sie nie dałam jak leżę to jest dobrze więc póki nie muszę się nigdzie nie wybieram :-) a w piątek polowkowe to może coś więcej się dowiem :-)

Ja za to od niedzieli czuje ból brzucha najpierw było klocie teraz to już boli podobno zapalenie dlatego u lekarza byłam z dzieckiem wszystko dobrze ale nospe i magnez muszę brać plus leki na zapalenie. A od początku ciąży się cieszyłam że nigdy brzuch mnie nie bolał to teraz mam ;-)
masz ciagly ten bol czy z przerwami? ja mam za tydzien wizyte i jesli mi sie bol powtorzy to wspomne o tym doktorce

reklama
Do góry