Mnie czasami. Ale nie ma tragedii. Bardziej bolą niż swedza, sutki to są tak wrażliwe że masakra byle dotyk boli.laski, powiedzcie, czy swedzi Was biust? ja mam wrazenie, ze sie zadrapie zaraz, o bolu nie wspomne
reklama
sutki tez bola, ale jakos juz mniejMnie czasami. Ale nie ma tragedii. Bardziej bolą niż swedza, sutki to są tak wrażliwe że masakra byle dotyk boli.
brzuch tez czasami swedzi, ale nie codziennieLux, mnie swedza. To znaczy że rosną
Skóra się rozciąga i stąd ten efekt. Niebawem będą nas brzuchy swedziec....
Ja za to od niedzieli czuje ból brzucha najpierw było klocie teraz to już boli podobno zapalenie dlatego u lekarza byłam z dzieckiem wszystko dobrze ale nospe i magnez muszę brać plus leki na zapalenie. A od początku ciąży się cieszyłam że nigdy brzuch mnie nie bolał to teraz mam ;-)Właśnie nie powinien boleć jak na @. To oznacza skurcze. Jak nie boli to ok, a jakby zaczął to nospa i magnez. A nie robi ci się czasem twardy?
nie robi sie twardy, bolalo tak wczoraj rano chwile jakies 5 min i przestaloWłaśnie nie powinien boleć jak na @. To oznacza skurcze. Jak nie boli to ok, a jakby zaczął to nospa i magnez. A nie robi ci się czasem twardy?
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Ritia powinno przejść. Ja to cały czas jak na bombie siedzę. Jak boli to leżę i nospa, przejdzie to wstaję. Ale teraz dziecko duże to już koniec wolności. oby tylko obeszło sie bez szpitala.
Wczoraj właśnie sprawdził szyjke i mówił że jest wporzadku, z dzieckiem tez wszystko dobrze chciał mnie do szpitala wysłać ale sie nie dałam jak leżę to jest dobrze więc póki nie muszę się nigdzie nie wybieram :-) a w piątek polowkowe to może coś więcej się dowiem :-)Ritia powinno przejść. Ja to cały czas jak na bombie siedzę. Jak boli to leżę i nospa, przejdzie to wstaję. Ale teraz dziecko duże to już koniec wolności. oby tylko obeszło sie bez szpitala.
masz ciagly ten bol czy z przerwami? ja mam za tydzien wizyte i jesli mi sie bol powtorzy to wspomne o tym doktorceJa za to od niedzieli czuje ból brzucha najpierw było klocie teraz to już boli podobno zapalenie dlatego u lekarza byłam z dzieckiem wszystko dobrze ale nospe i magnez muszę brać plus leki na zapalenie. A od początku ciąży się cieszyłam że nigdy brzuch mnie nie bolał to teraz mam ;-)
reklama
Z przerwami jak leżę to nie boli albo jak wezmę nospe ale jak pochodzę to niestety boli :-/masz ciagly ten bol czy z przerwami? ja mam za tydzien wizyte i jesli mi sie bol powtorzy to wspomne o tym doktorce