Mnie na szczęście nie było 5 dni ( urlop) Skuwanie płytek ze ścian i podłogi, wymiana drzwi, nowe płytki, malowanie, + stolarz meble do łazienki. Dziś mają skończyć. Ja bywam wybredna, trudna i nie ułatwiłam im życia wybierając płytki.!a co Wam tam robia? pewnie pelno balaganu?
reklama
Antiope
Fanka BB :)
Kciuki zaciśnięte.Dzień dobry,
Nie mogłam dziś wstaaać o matko umęczyłam się, dobrze że mąż dziś w domu to odpocznę i może na rowery wyskoczymy. dzieci się cieszą jak dwoje rodziców w domu
Witaj nowa mamo, my tu mamy rozpiętość listopadowo-grudniowo-styczniową. Niektóre nasze dzieci pójdą o rok później do szkoły niż inne, czaicie tą bazę??
Trzymać dziś za mnie kciuki
Czasami swędzi, ale nie jakoś bardzo.laski, powiedzcie, czy swedzi Was biust? ja mam wrazenie, ze sie zadrapie zaraz, o bolu nie wspomne
Zdecydowanie wyprawkowy, bo w tym celu został stworzonyKochane mam kilka linków do sklepów internetowych, może nie którym mama się przyda
Wrzucić linki w wyprawka czy może nowy wątek polecane w sieci jak wolicie grudniówki ???
Ja się mega stresowałam w pierwszej ciąży. Też miałam remont, tylko, że mój D robił go sam i to była masakra. Kiesiącami nic nie robił. Wreszcie przed porodem dałam mu deadline na 3 tygodnie przed terminem porodu (zaczął remont pokoju jakoś w 6 miesiącu); no i mój D skończył 2 godziny po upływie tego deadline, czyli o 2 w nocy. No ale te 2 godziny jakoś przebolałam. Dokładnie 3 tygodnie później urodziłam. Teraz też wszystko w proszku, a mój D nie skończył remontu pokoju dziecinnego, który zaczął jeszcze w grudniu, ale ja jakoś nie mam się już siły denerwować. szkoda mi nerwów, jakoś to będzie.Dzień dobry mamusie, ja dziś zaliczyłam wizytę u endokr. Fajną mam lekarkę, sporo rozmawiamy. Kazała myśleć pozytywnie i dotrwać przynajmniej do 32tc. Ja i Jasiek daaamy radę.
Też teraz macie tak, że wszystkim się bardziej stresujecie? Remont w domu mnie wykańcza. Wczoraj popłakałam się z bezsilności i ciśnienie skoczyło na 143/90. Myślałam, że skończymy na ip. Medytacja i po 15 min prawie norma...
Mąż kazał panom skończyć i spadać.
Tyle u mnie. Miłego, zdrowego dnia :*
Super, że udało Ci sie trafić na lekarza z powołania, który zdiagnozowal Twój problem.[QUOTE="joshi, właśnie jestem w 18 tyg i 4 dni , jeszcze nie znamy płci naszego maleństwaa .. To moja pierwsza ciąża bardzo długo o nią walczyłam, po dwóch latach starania trafiłam do lekarza z powołania i pomógł mi znaleźć przyczynę .. w lutym okazało się, że mam podwyższona prolaktyne (objawy mleko w cyckach, nie regularny okres) wtedy też wyszło z rezonansu że mam mikrogroczulaka na przysadce mózgowej 7mm, odrazu zaczełam leczenie po 1,5 miesiąca byłam już w ciąży , więc teraz walczę o nasze maleństwo do końca noo to tak na tyle w skrócie o mnie
Prezent to taki ekstra już dla całej rodzinki, wiecie jaka jestem szczęśliwa, że będę mamą coś pięknegoo... a czy czujesz może już ruchy maleństwa .. do tej pory czułam delikatne pukniecia wczoraj coś pierwszy raz poczuła coś w stylu jak by miejsce maleństwo sobie zmieniało .. szok jeszcze od koleżanki mam pożyczony detektor cudownie jest słuchać serduszka każdego wieczoru dziołchy polecam wamja bym wlasnie na Swieta chciala urodzic, prezent bym miala cudowny
elifit
Moderatorka
Bóle brzucha.. ja mam często napinanie się, takie pobolewania, to znaczy że macica pracuje. Ale rzeczywiście trzeba wtedy leżeć.
Bóle w pachwinach mam permanentnie nawet wam nie piszę.
Dziewczyny grudniowo-styczniowe chyba lepiej żeby styczeń wam wypadł, dziecko z początku roku ma lepiej niż to z końca. No ale trzymam kciuki byście urodziły kiedy chcecie.
Bóle w pachwinach mam permanentnie nawet wam nie piszę.
Dziewczyny grudniowo-styczniowe chyba lepiej żeby styczeń wam wypadł, dziecko z początku roku ma lepiej niż to z końca. No ale trzymam kciuki byście urodziły kiedy chcecie.
KOchana dziękuje tyle szczęścia w nieszczęściu choć bałam się , że nie doniosę tej ciąży ale walczymy walczymyKciuki zaciśnięte
Super, że udało Ci sie trafić na lekarza z powołania, który zdiagnozowal Twój problem.
noemi87
Hej kobietki. Witam nową mamę
Odebrałam dzisiaj wyniki z morfologii i z moczu, morfologia myślę, że jest ok, nieznacznie podwyższone kilka wartości i dwie nieznacznie obniżone, ale z moczu jak zwykle nie bardzo.. znowu pojawiły się ciała ketonowe, bardzo liczne bakterie i kilka leukocytów.. nie wiem, czy taka moja uroda czy coś faktycznie jest nie tak ale bardzo często mam niewłaściwe wyniki moczu, w czasie tej ciąży to już drugi raz
Odebrałam dzisiaj wyniki z morfologii i z moczu, morfologia myślę, że jest ok, nieznacznie podwyższone kilka wartości i dwie nieznacznie obniżone, ale z moczu jak zwykle nie bardzo.. znowu pojawiły się ciała ketonowe, bardzo liczne bakterie i kilka leukocytów.. nie wiem, czy taka moja uroda czy coś faktycznie jest nie tak ale bardzo często mam niewłaściwe wyniki moczu, w czasie tej ciąży to już drugi raz
pajuinka
Mnie swędzi ale nie codziennie. Zarówno biust jak i brzuch. Smaruje i jeszcze raz smaruje kremem.laski, powiedzcie, czy swedzi Was biust? ja mam wrazenie, ze sie zadrapie zaraz, o bolu nie wspomne
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj również robiłam morfologie, mocz, TSH, i glukoze z obciążeniem miałam szybciej robioną bo z krwi wyszła mi wysoka bo 101 właśnie się szykuje po odbiór dam znac jak u mnie ale ja ostatnio miałam za dużo białka w moczu dlatego też jestem ciekawa jak u mnie z tym wyjdzieHej kobietki. Witam nową mamę
elifit
Moderatorka
Ketony oznaczają lekkie odwodnienie. Więcej wody w upały trzeba pić.
reklama
pajuinka
A mnie perspektywa rodzenia na święta przeraża. Termin mam wg om na 16 grudnia wg usg na 20 grudnia. A dołożyć jeszcze gadanie, że pierwsze to na pewno będzie przenoszone to już widzę że pewnie w 24 grudnia ucelujęja bym wlasnie na Swieta chciala urodzic, prezent bym miala cudowny
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom