reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux a jak ja jeblam...
Nie miał smaku, musiałam go jeść bo żelaza mi w organiźmie brakowało, a lekarz powiedział by przesmarowac kaloryfer dżemem to lepiej będzie smakowało.
Więc kleczalam przed tym kaloryferen i zarlam go...

Ja chyba z tymi snami do psychiatry pójdę...

reklama
Hahaha :D Sny rzeczywiście sa mocne, z takich dziwnieszych to śnilo mi się, że jechałam białym, mega zardzewiałym golfem 1 po drodze usłanej plastikowymi wieńcami pogrzebowymi, a jak sie odwróciłam i zobaczyłam, że wioze Angeline Jolie na tylnym siedzeniu to się obudziłam :D Pamietam, że te plasitkowe kwiaty tak okrutnie szeleściły i wszędzie były te wstazki z wiazanek.

Hahaha :D Sny rzeczywiście sa mocne, z takich dziwnieszych to śnilo mi się, że jechałam białym, mega zardzewiałym golfem 1 po drodze usłanej plastikowymi wieńcami pogrzebowymi, a jak sie odwróciłam i zobaczyłam, że wioze Angeline Jolie na tylnym siedzeniu to się obudziłam :D Pamietam, że te plasitkowe kwiaty tak okrutnie szeleściły i wszędzie były te wstazki z wiazanek.
to moje sny zostaly w tym momencie pobite :D

Lux a jak ja jeblam...
Nie miał smaku, musiałam go jeść bo żelaza mi w organiźmie brakowało, a lekarz powiedział by przesmarowac kaloryfer dżemem to lepiej będzie smakowało.
Więc kleczalam przed tym kaloryferen i zarlam go...

Ja chyba z tymi snami do psychiatry pójdę...

Nie mogę zaraz mi zawory puszcza.. Hehehehe nieźle nieźle nsprawde

a mnie wk*rwiają już te wszystkie zabobony, bo niestety ale u mnie się wszystko rzekomo sprawdza.

Wyglądam naprawdę ładniej, mam zajebiste włosy i paznokcie, podobno cera świetna i nawet ci co nie wiedzieli o ciąży mówili mi, że pięknieje- no będzie chłop jak nic!
potem- a na co masz ochotę? a ze jem głównie ryby, ogóry kiszone, śledzie i naprawdę bardzo mało słodyczy- no będzie chłop jak nic!
jakieś stare baby też z kształtu brzucha mi wywróżyły chłopca
no i nawet, gdy na początku wymiotowałam popołudniami i wieczorem-a rano czułam się super- ludzie mówili mi, że to właśnie "na chłopca"

no, a że faktycznie ma być chłopiec to teraz ciągle słyszę A NIE MÓWIŁAM?!
brrrrr....
jak ludzie lubią komentować i się wtryniac ze swoimi bzdurami tam gdzie nie powinni

a mnie wk*rwiają już te wszystkie zabobony, bo niestety ale u mnie się wszystko rzekomo sprawdza.

Wyglądam naprawdę ładniej, mam zajebiste włosy i paznokcie, podobno cera świetna i nawet ci co nie wiedzieli o ciąży mówili mi, że pięknieje- no będzie chłop jak nic!
potem- a na co masz ochotę? a ze jem głównie ryby, ogóry kiszone, śledzie i naprawdę bardzo mało słodyczy- no będzie chłop jak nic!
jakieś stare baby też z kształtu brzucha mi wywróżyły chłopca
no i nawet, gdy na początku wymiotowałam popołudniami i wieczorem-a rano czułam się super- ludzie mówili mi, że to właśnie "na chłopca"

no, a że faktycznie ma być chłopiec to teraz ciągle słyszę A NIE MÓWIŁAM?!
brrrrr....
jak ludzie lubią komentować i się wtryniac ze swoimi bzdurami tam gdzie nie powinni
ee to mi ludze mowia juz piaty miesiac? maly masz brzuch, za chwile slysze ojej to dopiero piaty? myslalam, ze siodmy, no szlag by ich trafil!

Tak szczerze
a Wy jak w ciąży nie byliście to nigdy nie pytalyscie co tam kuzynka urodzi czy koleżanka itp nie interesowało to Was?
I zeby nie bylo tez Te komentarze czasem irytuja ale biore na to poprawke w koncu nowy czlowiek nowe zycie to jest intetesujace

Tak szczerze
a Wy jak w ciąży nie byliście to nigdy nie pytalyscie co tam kuzynka urodzi czy koleżanka itp nie interesowało to Was?
I zeby nie bylo tez Te komentarze czasem irytuja ale biore na to poprawke w koncu nowy czlowiek nowe zycie to jest intetesujace
mnie denerwuja pytanie typu chlopak czy dziewczyna, masz imie, ile przytylas, czujesz ruchy, dlugo sie staraliscie, chcesz cc czy sn, bola cie plecy??? itp
ja sie kolezanek nie wypytywalam o takie rzeczy, bo co mnie to, ale denerwuje mnie to, ze ludzie czasami nie pomysla, ze to jak obdzieranie z prywatnosci, niech mnie jeszcze obmacaja kuzwa :wściekła/y:

reklama
Obmacania nie pozwalam w zyciu z reszta sama nigdy nie glaskalam zadnych brzuchow. A pytania czy czuje ruchy albo czy bola mnie plecy to nawet mi milo ze ktos sie moin samopoczuciem interesuje.
Te z imieniem mnie denerwuja jak staraja mnie zrazic do konkretnego imienia albo przeforsowac to co im sie podoba!!! To przegiecie ich dxiecko czy moje ale Sa tacy daj to imie Bo piekbe itp

Do góry