reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Myślę, że koszmary w ciąży to normalna rzecz, bo martwimy się o nasze dzieci.
A co do płci, to ja też mega rozczarowana, ale przecież nie można mieć do nikogo pretensji o płeć, bo niby jaki mieliśmy na to wpływ? Ja w żartach mówię do D, że to niesprawiedliwe, że byłej zrobił córkę, a mnie 2 synów. Ale to tylko żarty.

reklama
Myślicie, że coś jest w tym gadaniu, że jak kobieta w ciąży brzydnie to urodzi się dziewuszka, a jak pięknie wygląda to chłopak? :) podobno w mojej rodzinie to się potwierdza. Zoooobaczymy...

Myślicie, że coś jest w tym gadaniu, że jak kobieta w ciąży brzydnie to urodzi się dziewuszka, a jak pięknie wygląda to chłopak? :) podobno w mojej rodzinie to się potwierdza. Zoooobaczymy...
Ja w tej ciąży wypryszczona i chłpak. W poprzedniej piękniałam i też chłopak. Więc się nie sprawdza.

No to ja składam reklamację!!! Ja tam nie zauważyłam żebym przeistoczyła się nagle w jakąś piękność, a mam chłopaka :) Ale jakby tak faktycznie było, to tylko pozadzrościć K8sad, bo Ona ma w brzuszku aż dwóch!

Wedlug mnie kompletnie sie to nie sprawdza. Ja jak patrze na swoje fotki od poczatku ciazy to naprawde, wygladam jak potwor. Duzo gorzej. Przetluszajace sie wlosy, cera totalnie mi sie posypala lacznie z dekoltem i plecami. Na buzi jestem jakby podpuchnieta i czuje sie duzo mniej atrakcyjnie. I nie mowie tutaj o dodatkowych kilogramach czy brzuszku bo to akurat mnie mega cieszy, ale takie ogolne samopoczucie samej ze soba i koniecznosc tapetowania sie przed wyjsciem to nie jest znak, ze wygladam pieknie :D
Moja kuzynka jak byla w ciazy z Maksem, tez wygladala strasznie i to samo kolezanka z synem - cera tak jej sie posypala, ze do dzisiaj sie nie moze ogarnac a Maly ma 1.5roku.

@Saranta Kochana nic sie nie przejmuj, lez, odpoczywaj i staraj sie relaksowac. Trzymam za Was mocno kciuki!

Ja powoli wychodze na prosta, czuje sie duzo lepiej, ale jak tylko Mlody zbliza sie do tego miejsca, to znow mnie zgina. Mam nadzieje, ze z biegiem czasu okopane miejsce bedzie mialo szanse sie wygoic na dobre.
Jasiek bawi sie fantastycznie, odbija sie od lewej do prawej calymi dniami. Zdecydowanie jego pora na aktywnosc to caly dzien, po 22 spi. Oby tak bylo jak juz bedzie po tej stronie :D

Ja mialam proroczy sen przed USG w 15 tyg - snil sie chlopak i na USG pokazal sie w calej okazalosci ;) Na ostatnie wizycie sie potwierdzilo i w szpitalu tez nam jajeczka pokazywali :p

@Luxuorius u nas od ponad tygodnia temperatura nie spada ponizej 28 stopni i pelne slonce. Uwielbiam lato i takie temperatury, ale nie w tym roku. Nie zdaze wyjsc z pod prysznica i zaraz tam wracam, ciezko mi sie spi. Bleh.
u nas teraz niby lekki wiaterek sie ruszyl, ale mysle, ze chyba jakos upalnie dzis nie bedzie

reklama
witam sie i ja
my dzis leniwie , moj wstal zrobil jak co niedziele obiad.Patryk w Pl , wiec organizujemy czas Filipowi.
Co roku przezywa rozstanie z bratem . tak to sie cholera jasna prawie pozabijaja ,ale jak niema ich kolo siebie to placz ze tesknia za soba.

Co do snow , ja to mam tak popieprzone sny ze az sie boje co z moja psycha sie dzieje ahahhaha.
kuzwa tak psychicznych snow to jeszcze nigdy nie mialam.
ostatnio mnie atakowal TRYNKIEWICZ chcial mi porwac Filipa i ukrasc dziecko z brzucha .
no madre!!!!
masakra jakas.
jak nie maz zyga na dywany w kosciele , to pani w szkole zneca sie mi nad malym a ja ratujac go spadam z bramy. to teraz trynkiewicz mnie atakuje.

i zadnych proroczych snow co do plci itp !!!

pffffyy !!!!!

nie sprawiedliwe !

ja od wczoraj bez mocy . cisnienie kurde 95 / 52

DOBRZE ze moj w domu bo bym sie na spacer bala wyjsc.

Do góry