reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Myślicie, że coś jest w tym gadaniu, że jak kobieta w ciąży brzydnie to urodzi się dziewuszka, a jak pięknie wygląda to chłopak? :) podobno w mojej rodzinie to się potwierdza. Zoooobaczymy...
Nie w moim przypadku. Ja za syna wyglądałam tragicznie. Za córki promieniałam. Teraz też dobrze wyglądam.. chyba [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
witam sie i ja
my dzis leniwie , moj wstal zrobil jak co niedziele obiad.Patryk w Pl , wiec organizujemy czas Filipowi.
Co roku przezywa rozstanie z bratem . tak to sie cholera jasna prawie pozabijaja ,ale jak niema ich kolo siebie to placz ze tesknia za soba.

Co do snow , ja to mam tak popieprzone sny ze az sie boje co z moja psycha sie dzieje ahahhaha.
kuzwa tak psychicznych snow to jeszcze nigdy nie mialam.
ostatnio mnie atakowal TRYNKIEWICZ chcial mi porwac Filipa i ukrasc dziecko z brzucha .
no madre!!!!
masakra jakas.
jak nie maz zyga na dywany w kosciele , to pani w szkole zneca sie mi nad malym a ja ratujac go spadam z bramy. to teraz trynkiewicz mnie atakuje.

i zadnych proroczych snow co do plci itp !!!

pffffyy !!!!!

nie sprawiedliwe !

ja od wczoraj bez mocy . cisnienie kurde 95 / 52

DOBRZE ze moj w domu bo bym sie na spacer bala wyjsc.
kiedy Patryk wraca z Pl? a sny to masz naprawde popieprzone, masakra

Ze ona ma popierdzielone sny???
Mi ostatnio się śniło, że koloryfer jadłam i smarowalam go dżemem.....

A co do wyglądu to brzydka jestem w ciąży jak noc, brzuch mi rozszedł sie na boki więc powinna być dziewucha - a będzie drugi syn.

W poprzedniej ciąży cera też brzydka, a brzuch do przodu poszedł i był chłopak.

Hahaha wszyscy teraz wrozyli mi dziewczynkę i 99% ludków się pomyliła bo niby brzuch inny ma kształt, bo inaczej ciaze przechodzę, bo wyglądam na dziewczynkę.
I bzdura :D będzie kolejny synuś mamuni :*

Ze ona ma popierdzielone sny???
Mi ostatnio się śniło, że koloryfer jadłam i smarowalam go dżemem.....

A co do wyglądu to brzydka jestem w ciąży jak noc, brzuch mi rozszedł sie na boki więc powinna być dziewucha - a będzie drugi syn.

W poprzedniej ciąży cera też brzydka, a brzuch do przodu poszedł i był chłopak.

Hahaha wszyscy teraz wrozyli mi dziewczynkę i 99% ludków się pomyliła bo niby brzuch inny ma kształt, bo inaczej ciaze przechodzę, bo wyglądam na dziewczynkę.
I bzdura :D będzie kolejny synuś mamuni :*
jebłam :D smakowal?

kiedy Patryk wraca z Pl? a sny to masz naprawde popieprzone, masakra
Pod koniec sierpnia młody wraca, chyba pojedziemy po niego razem o ile lekarz da mi zielone światło co do podróży.
Narazie kazał się obserwować. Więc obserwuje, ponad dwa tyg bez plamien. Może uda mi się przyjechać do Pl

reklama
Do góry