reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Myślicie, że coś jest w tym gadaniu, że jak kobieta w ciąży brzydnie to urodzi się dziewuszka, a jak pięknie wygląda to chłopak? :) podobno w mojej rodzinie to się potwierdza. Zoooobaczymy...
Nie w moim przypadku. Ja za syna wyglądałam tragicznie. Za córki promieniałam. Teraz też dobrze wyglądam.. chyba [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
witam sie i ja
my dzis leniwie , moj wstal zrobil jak co niedziele obiad.Patryk w Pl , wiec organizujemy czas Filipowi.
Co roku przezywa rozstanie z bratem . tak to sie cholera jasna prawie pozabijaja ,ale jak niema ich kolo siebie to placz ze tesknia za soba.

Co do snow , ja to mam tak popieprzone sny ze az sie boje co z moja psycha sie dzieje ahahhaha.
kuzwa tak psychicznych snow to jeszcze nigdy nie mialam.
ostatnio mnie atakowal TRYNKIEWICZ chcial mi porwac Filipa i ukrasc dziecko z brzucha .
no madre!!!!
masakra jakas.
jak nie maz zyga na dywany w kosciele , to pani w szkole zneca sie mi nad malym a ja ratujac go spadam z bramy. to teraz trynkiewicz mnie atakuje.

i zadnych proroczych snow co do plci itp !!!

pffffyy !!!!!

nie sprawiedliwe !

ja od wczoraj bez mocy . cisnienie kurde 95 / 52

DOBRZE ze moj w domu bo bym sie na spacer bala wyjsc.
kiedy Patryk wraca z Pl? a sny to masz naprawde popieprzone, masakra

Ze ona ma popierdzielone sny???
Mi ostatnio się śniło, że koloryfer jadłam i smarowalam go dżemem.....

A co do wyglądu to brzydka jestem w ciąży jak noc, brzuch mi rozszedł sie na boki więc powinna być dziewucha - a będzie drugi syn.

W poprzedniej ciąży cera też brzydka, a brzuch do przodu poszedł i był chłopak.

Hahaha wszyscy teraz wrozyli mi dziewczynkę i 99% ludków się pomyliła bo niby brzuch inny ma kształt, bo inaczej ciaze przechodzę, bo wyglądam na dziewczynkę.
I bzdura :D będzie kolejny synuś mamuni :*

Ze ona ma popierdzielone sny???
Mi ostatnio się śniło, że koloryfer jadłam i smarowalam go dżemem.....

A co do wyglądu to brzydka jestem w ciąży jak noc, brzuch mi rozszedł sie na boki więc powinna być dziewucha - a będzie drugi syn.

W poprzedniej ciąży cera też brzydka, a brzuch do przodu poszedł i był chłopak.

Hahaha wszyscy teraz wrozyli mi dziewczynkę i 99% ludków się pomyliła bo niby brzuch inny ma kształt, bo inaczej ciaze przechodzę, bo wyglądam na dziewczynkę.
I bzdura :D będzie kolejny synuś mamuni :*
jebłam :D smakowal?

kiedy Patryk wraca z Pl? a sny to masz naprawde popieprzone, masakra
Pod koniec sierpnia młody wraca, chyba pojedziemy po niego razem o ile lekarz da mi zielone światło co do podróży.
Narazie kazał się obserwować. Więc obserwuje, ponad dwa tyg bez plamien. Może uda mi się przyjechać do Pl

reklama
Do góry