reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry
Ja zaraz zmykam na placyk z Zu; potem może rower i basen

Śniło mi się że na połówkowym wyszedł min chłopak i widziałam siusiaka w 3d

Miłej niedzieli grudniowe mamy

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dzień dobry
Ja zaraz zmykam na placyk z Zu; potem może rower i basen

Śniło mi się że na połówkowym wyszedł min chłopak i widziałam siusiaka w 3d

Miłej niedzieli grudniowe mamy

cb7wugpju04jz4q8.png
Mnie się też połówkowe śniło i widziałam na nim wielkiego siusiaka, a potem na prawdziwym połówkowym było prawie identycznie...
No ale jak byłam w pierwszej ciąży, to ciągle śniła mi się córcia, a urodził się chłopiec, więc w prorocze sny nie wierzę.

U mnie też się sen sprawdził przy pierwszym dziecku, że trzymałam na rękach małego blondynka, który miał na imię Kacper.

I jak we śnie jest blondynem i siła rzeczy dostal imię Kacper :)

Aktualnie na mój brzuch mąż wola Mikołaj....
Więc może ten Mikołaj zostanie.

Za to moja mama woła Aurelia.
Tak mi jej szkoda, chciała mieć wnuczkę...
I chyba tej uprawgnionej wnuczki nie doczeka . Trudno ;)

A głupia teściowa się do mnie nie odzywa bo córki nie będę miała hahahaha.

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było. Odpoczywamy.

Tez ostatnio miałam sen a raczej koszmar. Smilo mi sie ze dzieci sie urodzily i jedem był bardzo duży a drugi mały i mial dużą główkę. I nie chcialam sie obudzić bo chciałam sie dowiedzieć co z nim jest i nie chcialam go zostawić samego w inkubatorze.
Masakra. Ten sen to chyba przez to ze wydaje mi się ze tylko jeden sie rusza a drugi nie i boję się ze cos z nim nie tak.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

mi sie ostatnio snil sen z innej tematyki... a mianowicie ze sie "przytulalam" z moja znajoma z liceum... to freudowski sen chyba:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

U mnie też się sen sprawdził przy pierwszym dziecku, że trzymałam na rękach małego blondynka, który miał na imię Kacper.

I jak we śnie jest blondynem i siła rzeczy dostal imię Kacper :)

Aktualnie na mój brzuch mąż wola Mikołaj....
Więc może ten Mikołaj zostanie.

Za to moja mama woła Aurelia.
Tak mi jej szkoda, chciała mieć wnuczkę...
I chyba tej uprawgnionej wnuczki nie doczeka . Trudno ;)

A głupia teściowa się do mnie nie odzywa bo córki nie będę miała hahahaha.
nadal tesciowa zla? no widzisz glupia baba i tyle, zamiast sie cieszyc, ze dziecko zdrowe, ze rosnie w brzuchu to sie focha :(

reklama
@Saranta Kochana nic sie nie przejmuj, lez, odpoczywaj i staraj sie relaksowac. Trzymam za Was mocno kciuki!

Ja powoli wychodze na prosta, czuje sie duzo lepiej, ale jak tylko Mlody zbliza sie do tego miejsca, to znow mnie zgina. Mam nadzieje, ze z biegiem czasu okopane miejsce bedzie mialo szanse sie wygoic na dobre.
Jasiek bawi sie fantastycznie, odbija sie od lewej do prawej calymi dniami. Zdecydowanie jego pora na aktywnosc to caly dzien, po 22 spi. Oby tak bylo jak juz bedzie po tej stronie :D

Ja mialam proroczy sen przed USG w 15 tyg - snil sie chlopak i na USG pokazal sie w calej okazalosci ;) Na ostatnie wizycie sie potwierdzilo i w szpitalu tez nam jajeczka pokazywali :p

@Luxuorius u nas od ponad tygodnia temperatura nie spada ponizej 28 stopni i pelne slonce. Uwielbiam lato i takie temperatury, ale nie w tym roku. Nie zdaze wyjsc z pod prysznica i zaraz tam wracam, ciezko mi sie spi. Bleh.

Do góry