reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

ja już 7 tyg bez usg jestem ale jakoś mnie to nie męczy. Dzidziol kopie to jestem spokojna :)

An_ulka kiedyś pisałam że usg to ultradźwięki i może dzidziom głośno albo coś. Lekarze maja różne w tym względzie opinie. Najlepiej jak ze wszystkim tutaj również zachować umiar.

Zapytałam już wcześniej ale nie usłyszałam odp, zapytam jeszcze raz: czy komuś leci już SIARA z piersi? Od wczoraj boli mnie lewa pierś, a normalnie nic mnie nie boli.
Ja podusilam cyce ale nic kompletnie nie mam w nich jeszcze [emoji23]

reklama
Joshi to chyba ostatnia dowiesz sie co nosisz.
Ale jak psikusa ci zrobi i do porodu wiedzie nie będziesz.
Jak byłam u gin w sobotę to czekałam z dziewczyna w 34tc i ona nie wiedziała raz jej powiedzieli ze corka raz ze chyba synek. Mowila ze nogi skrzyżowane ma i dupkę wciśnięta.
I jak jej swoje usg pokazalam to w szoku ze tak ładnie u mnie widac.
No ja tak podejrzewam że będę ostatnia jak się dowiem kto tam siedzi.
Kurde lepiej niech się już tak nie zasłania i pokaże tego pindoraka czy tam gwiazdę [emoji6] a nie matkę w niewiedzy ciągle trzyma!!! oszalec idzie.
Mówię wam choć lekarzem nie jestem jak byłam w 14 tyg na tym pierwszym usg gdzie zaglądał gin między nogi coś tam dyndalo dość wyraźnie. I choć on pewny nie był i twierdził że popuchniete też może być, nie określając płci. To ja byłam po tym widowisku świecie przekonana że to PINDOR.
Ale ostatnio jak by się to zmniejszyło i już tak dyndajace nie było, do tego ciulowo ułożone i złe dojście miał gin. Zglupialam.
No mam nadzieje ze kurde na Tym połówkowym 10 sierpnia weźmie i sie elegancko odsloni.
Obojętne mi już kto. Niech pokaże co ma bo chce wyprawkę kompletowac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A! Już wiem co się Was miałam zapytać. Czy Wy smeracie swoje brzuszki? Tzn. czy je głaszczecie? Bo dzisiaj w rozmowie ze znajomą położną wyszło, że nie powinno się tego robić. Że takie mizianka mogą powodować przedwczesne skurcze. Prawdę mówiąc zgłupiałam.

A! Już wiem co się Was miałam zapytać. Czy Wy smeracie swoje brzuszki? Tzn. czy je głaszczecie? Bo dzisiaj w rozmowie ze znajomą położną wyszło, że nie powinno się tego robić. Że takie mizianka mogą powodować przedwczesne skurcze. Prawdę mówiąc zgłupiałam.
rzadko smyram, to moze skurcze powodowac, dotykam go, ale nie glaszcze

Ja tez raczej dotykam, coś kiedyś czytałam o tych skurczach, ale nie pamiętam czy to nie na późniejszym etapie mogą wystąpić

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Wydawało mi się, tak na chłopski rozum, że Maluszek powinien lubić takie smeranie czy głaskanie. Teraz sama już nie wiem...

reklama
Do góry