reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry piatkowo,
Pięklny dziś dzień znów cały dzień na dworze/polu spędzimy :p

Elunia podniesie ci się, nie martw się, będą monitorować, gorzej by było gdyby ujście było zasłonięte, wtedy byłoby przodujące a u ciebie nie jest :)

Lux nie znam problemu bo ja bym od razu padła z powrotem.

Aneta może sam będzie chciał jak dzidzi się pojawi a jak nie to co-sleeping ;) Dziś obudziłam się z dwójka u siebie a m miał całe łóżko dla siebie. Zuza wędruje w nocy. Arkowi też się zdarza.

reklama
A mialyscie tak ze lozysko bylo na przedniej ścianie ( jakos z miesiąc temu bo na usg byl cień i zaslanialo troche obraz i lekarz mowil ze lozysko) a wczoraj na polowkowym juz bylo na tylnej ścianie i tak tez mam napisane ? Przez to tak szybko juz ruchy czułam?

A mialyscie tak ze lozysko bylo na przedniej ścianie ( jakos z miesiąc temu bo na usg byl cień i zaslanialo troche obraz i lekarz mowil ze lozysko) a wczoraj na polowkowym juz bylo na tylnej ścianie i tak tez mam napisane ? Przez to tak szybko juz ruchy czułam?
Ja od początku mam na przedniej, ruchy przez to czuję późno. Łożysko amortyzuje. Miłego dnia wszystkim :)

łożysko to miejsce zagnieżdżenia się zarodka, nie wiem czy może zmienić ściany :confused::confused:

Chodzę jak emerytka. Jak wychodzę z pracy boli mnie prawy pośladek i biodro z przodu z prawej strony i kuleję, muszę trochę to rozchodzić:o a leżąc wieczorem w łóżku kaszlnełam i tak mnie też w okolicach biodra zakłuło jakbym sobie tam coś zerwała:o na szczęście rano było wszystok ok.

Chodzę jak emerytka. Jak wychodzę z pracy boli mnie prawy pośladek i biodro z przodu z prawej strony i kuleję, muszę trochę to rozchodzić:o a leżąc wieczorem w łóżku kaszlnełam i tak mnie też w okolicach biodra zakłuło jakbym sobie tam coś zerwała:o na szczęście rano było wszystok ok.
oj czyżby rwa? Miałam na początku ciąży ;/ leż dużo.

ja przy kaszlu lub kichaniu mam hardkor :( tak boli, jakby mi ktos igle wlozyl

oj czyżby rwa? Miałam na początku ciąży ;/ leż dużo.
Oby nie... Chcę jeszcze trochę pofunkcjonować normalnie i pochodzić do pracy:) Zwolnienie zapowiadałam w pracy na koniec sierpnia, pytanie co na to mój lekarz, bo na początku zapowiadał że nie wypisuje zwolnienia bez powodu. Ale może w 3 trymestrze nie będzie marudzić.

reklama
mam to samo, ale lewa strona [emoji52] lekarz wlasnie powiedzial, że rwa kulszowa i można zastosować rehabilitację/ćwiczenia, ale dopóki pojawia się i znika (po odpoczynku) to chyba się wstrzymam

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Do góry