ja mam 3 sierpnia i jakos mi sie nie dluzy, wczesniej to sie doczekac nie moglam a teraz jakos inaczej podchodzeA ja dopiero 10 sierpnia [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Aż mi dziwnie, zawsze co 2 tyg wizyta i usg, a teraz z racji że koniec z plamieniami przerwa między wizytach 4 tyg.
Toż to masakra, tak się duży!
Chyba przywyklam do wizyt co dwa tyg!
reklama
Antiope
Fanka BB :)
Oj współczuję. Ja jeszcze nigdy nie dostałam mandatu tak, żeby mnie zatrzymali. Zawsze to albo zdjęcie za prędkość, albo za złe parkowanie za szybą.Zarobilam mandat wiec tak jade se spokojnie do pracy,patrze policja,ale nie zatrzymali mnie, wjechalam do rodzicow, wyjezdzam i hop tel w lapke, bo chcialam zadzwonic do Tomka a te mendy zdazyli przyjechac do wsi moich rodzicow hehe i zatrzymali mnie i jak mowie do tego policjanta, ze wiem, ze za co, ze za trzymanie tel w reku a on, ze tak plus predkosc i brak pasow, a ja mowie o hola hola jestem w ciazy i pasy dusza mi brzuch i rzadko je zapinam a co predkosci to mialam 50 na 40 wiec? jesli da mi pan mandat za predkosc to sie odwolam bo 10 km moge jeszcze przekroczyc i mowie i prosze mnie nie denerwowac w moim stanie i sie pospieszyc z mandatem bo spiesze sie do pracy 200 zl i 5 punktow
Mnie też coś piersi bolą, ale jak próbowałam sprawdzić czy coś leci, to nic nie było. Ja zawsze pasy zapinam, tylko daję je pod brzuch, a nie nad. Na adaprety jakoś mi kasy szkoda, zwłaszcza, że ja nie jeżdżę jakoś dużo.200 zł za tel? Swoja drogą zapinaj pasy albo kup adapter, pies ci wyskoczy na drogę, zahamujesz i cooo?
Mojeboje ja mam przyklejony brzuszek, ciekawe na co
Od dwoch dni boli mnie lewa pierś, czyżby produkcja siary?
Ja bym się nie obraziła, choć bardzo w to wątpię.ja sie osikam jak pojde w sierpniu na usg a lekarka powie, ze ten siusiak to pepowina juz przywyklam do mysli, ze synus i jakos chce by tak zostalo
Hehe, to samo miałam pisaćA ja wcale bym się nie pogniewala żeby ten niby siusiak okazał się pepowina [emoji23]
Czuje chłopca, od początku ciąży. Przeczucie też mogłoby zawieść [emoji6]
Ale mimo wszystko czy chłopczyk czy dziewczynka będę kochać i ciumkac małe syreczki całe dnie [emoji16]
elifit
Moderatorka
ja mam wizytę u gina w pn a połówkowe w śr. Potem pewnie we wrześniu bo w sierpniu gin jest na urlopie.
hehe ja za parkowanie tez mialam kiedys a co do plci to naprawde sie nastawilam, ze chlopak jest i to moj synus i juz!Oj współczuję. Ja jeszcze nigdy nie dostałam mandatu tak, żeby mnie zatrzymali. Zawsze to albo zdjęcie za prędkość, albo za złe parkowanie za szybą.
Mnie też coś piersi bolą, ale jak próbowałam sprawdzić czy coś leci, to nic nie było. Ja zawsze pasy zapinam, tylko daję je pod brzuch, a nie nad. Na adaprety jakoś mi kasy szkoda, zwłaszcza, że ja nie jeżdżę jakoś dużo.
Ja bym się nie obraziła, choć bardzo w to wątpię.
Hehe, to samo miałam pisać
mi tam poleciało coś jak byłam w 17/18 tygZapytałam już wcześniej ale nie usłyszałam odp, zapytam jeszcze raz: czy komuś leci już SIARA z piersi? Od wczoraj boli mnie lewa pierś, a normalnie nic mnie nie boli.
a teraz nic i na szczęście już mnie cycki w ogóle nie bolą
mnie bola tak jak bolaly i jak zdejmuje stanik to musze je trzymac bo inaczej jest tragediami tam poleciało coś jak byłam w 17/18 tyg
a teraz nic i na szczęście już mnie cycki w ogóle nie bolą
noemi87
Hej dziewczyny. Ale dziś upał..
Też nieraz mi się to zdarza, że jem, jem i ciągle mało A propos jedzenia my właśnie zjedliśmy obiadek i teraz odpoczywamy. Miłego popołudnia wszystkim
Boziu mam dzis zoladek bez dna!!!!!!
Też nieraz mi się to zdarza, że jem, jem i ciągle mało A propos jedzenia my właśnie zjedliśmy obiadek i teraz odpoczywamy. Miłego popołudnia wszystkim
ja od rana czuje ciagle glod, zapijam go wodaHej dziewczyny. Ale dziś upał..
reklama
noemi87
ja od rana czuje ciagle glod, zapijam go woda
No i prawidłowy sposób zabijania głodu, tylko czy skuteczny dzidzia się domaga więc może być ciężko