reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja dopiero 10 sierpnia [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Aż mi dziwnie, zawsze co 2 tyg wizyta i usg, a teraz z racji że koniec z plamieniami przerwa między wizytach 4 tyg.
Toż to masakra, tak się duży!
Chyba przywyklam do wizyt co dwa tyg!
ja mam 3 sierpnia i jakos mi sie nie dluzy, wczesniej to sie doczekac nie moglam a teraz jakos inaczej podchodze :)

reklama
Zarobilam mandat :wściekła/y: wiec tak jade se spokojnie do pracy,patrze policja,ale nie zatrzymali mnie, wjechalam do rodzicow, wyjezdzam i hop tel w lapke, bo chcialam zadzwonic do Tomka a te mendy zdazyli przyjechac do wsi moich rodzicow hehe i zatrzymali mnie i jak mowie do tego policjanta, ze wiem, ze za co, ze za trzymanie tel w reku a on, ze tak plus predkosc i brak pasow, a ja mowie o hola hola jestem w ciazy i pasy dusza mi brzuch i rzadko je zapinam a co predkosci to mialam 50 na 40 wiec? jesli da mi pan mandat za predkosc to sie odwolam bo 10 km moge jeszcze przekroczyc i mowie i prosze mnie nie denerwowac w moim stanie i sie pospieszyc z mandatem bo spiesze sie do pracy :D 200 zl i 5 punktow :D
Oj współczuję. Ja jeszcze nigdy nie dostałam mandatu tak, żeby mnie zatrzymali. Zawsze to albo zdjęcie za prędkość, albo za złe parkowanie za szybą. :-p

200 zł za tel? Swoja drogą zapinaj pasy albo kup adapter, pies ci wyskoczy na drogę, zahamujesz i cooo? :)

Mojeboje ja mam przyklejony brzuszek, ciekawe na co :p

Od dwoch dni boli mnie lewa pierś, czyżby produkcja siary?
Mnie też coś piersi bolą, ale jak próbowałam sprawdzić czy coś leci, to nic nie było. Ja zawsze pasy zapinam, tylko daję je pod brzuch, a nie nad. Na adaprety jakoś mi kasy szkoda, zwłaszcza, że ja nie jeżdżę jakoś dużo.

ja sie osikam jak pojde w sierpniu na usg a lekarka powie, ze ten siusiak to pepowina :D juz przywyklam do mysli, ze synus i jakos chce by tak zostalo :)
Ja bym się nie obraziła, choć bardzo w to wątpię.

A ja wcale bym się nie pogniewala żeby ten niby siusiak okazał się pepowina [emoji23]
Czuje chłopca, od początku ciąży. Przeczucie też mogłoby zawieść [emoji6]
Ale mimo wszystko czy chłopczyk czy dziewczynka będę kochać i ciumkac małe syreczki całe dnie [emoji16]
Hehe, to samo miałam pisać :happy:

Oj współczuję. Ja jeszcze nigdy nie dostałam mandatu tak, żeby mnie zatrzymali. Zawsze to albo zdjęcie za prędkość, albo za złe parkowanie za szybą. :-p

Mnie też coś piersi bolą, ale jak próbowałam sprawdzić czy coś leci, to nic nie było. Ja zawsze pasy zapinam, tylko daję je pod brzuch, a nie nad. Na adaprety jakoś mi kasy szkoda, zwłaszcza, że ja nie jeżdżę jakoś dużo.

Ja bym się nie obraziła, choć bardzo w to wątpię.

Hehe, to samo miałam pisać :happy:
hehe ja za parkowanie tez mialam kiedys :) a co do plci to naprawde sie nastawilam, ze chlopak jest i to moj synus i juz!

Zapytałam już wcześniej ale nie usłyszałam odp, zapytam jeszcze raz: czy komuś leci już SIARA z piersi? Od wczoraj boli mnie lewa pierś, a normalnie nic mnie nie boli.
mi tam poleciało coś jak byłam w 17/18 tyg
a teraz nic i na szczęście już mnie cycki w ogóle nie bolą

reklama
Do góry